📚Semnele de carte sunt reduse cu 50% ➡️ profită acum

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Fotografii din vacante - ce putem face cu ele?
pe 1 martie 2023
  • #Idei de Cadouri

Plecarea in vacanta este una din cele mai bune oportunitati de a face fotografii. Ne place sa facem cat mai multe pentru ca asa speram ca vom reusi sa retraim momentele si sa pastram vii clipele de fericire, de relaxare pe care le-am simtit atunci.     

Problema este ca, de cele mai multe ori, ne incarcam memoria telefonului si pozele nu ajung nicaieri altundeva decat intr-o memorie iar cele mai norocoase sunt publicate pe retelele de socializare. Daca si voua va suna familiar, noi ne-am gandit la cateva idei de a folosi efectiv fotografiile din vacante intr-un mod ingenios care sa ne bucure mai mult!

1. Transforma fotografiile in arta de perete
Surprindem multe momente deosebite in vacante. Indiferent daca este un peisaj sau o poza minunata de familie, vor exista mereu cateva poze care merita tiparite. Deci, de ce sa nu le imprimam si sa le transformam in adevarate albume foto pe peretii din caminul nostru? Pentru astfel de idei, puteti alege din colectia de tablouri personalizate, cu model simplu, landscape sau modele de colaje si text.



2. Umple harta lumii cu fotografiile din vacanta
Tot pentru a ne decora casa, putem sa rezervam un perete pentru a atasa o harta a lumii gigantica. Noi va recomandam harta razuibila, iar pe langa aceasta puteti lipi fotografii reprezentative din tara vizitata, un fel de check-in offline, in locul celui de pe facebook.  Usor, usor perete se va transforma intr-un adevarat perete de amintiri.



3. Creaza un colt de vacanta in propria locuinta
Unele fotografii arata foarte bine atunci cand sunt tiparite fizic si aranjate impreuna. Puteti lua in considerare aranjarea fotografiilor lor pe un fir metalic ce va atarna frumos in coltul casei dvs. Veti crea un decor deosebit chiar in propria casa.



4. Inveseleste-ti biroul cu fotografii instantanee
Chiar daca nu e placut sa ne reintoarcem acasa sau la munca, puteti sa va decorati biroul si sa va rasfatati privirea cu rame de birou, globuri sau mouse pad-uri in care sa aranjati locurile minunate pe care tocmai le-ati descoperit, fie ca lucrati de acasa sau birou! In asteptarea urmatoarei vacante, puteti din cand in cand sa visati departe!



5.Transmite salutari in era digitalizata
Pe vremurile nu demult apuse se trimiteau carti postale din destinatiile pe care le vizitam, acum aveti ocazia sa creati singuri carduri sau felicitari cu un mesaj personalizat chiar de voi si sa transmiteti salutari prin propriile fotografii din vacante.



6. Imprima fotografii pe aproape orice
- Personalizeaza un puzzle - Daca aveti o fotografie sau mai multe care va plac, le puteti transforma intr-un puzzle pe care sa il faceti oricand va este dor de duca.
- Creeaza magneti, stickere si notebook-uri – Cu pozele preferate puteti crea un mic album foto pe frigiderul dvs sau sa va decorati anumite obiecte cu o colectie de stickere de vacanta.
- Imprima poze pe perne, tricouri, sacose, rucsacuri, plusuri, gentute pentru accesorii, huse de telefon – Toate pot fi personalizate extrem de usor, fotografii sa avem!
- Canisorturi, farfurii sau set-uri de manusi  si suporturi de oala – Inveseliti-va casa cu obiecte dedicate si foarte utile in bucatarie!


Deci, tu ce vei face de acum incolo cu fotografiile din vacanta? Pentru mai multa inspiratie, viziteaza site-ul nostru si creaza amintiri deosebite cu cele mai impresionante fotografii din vacantele tale sau de ce nu, creaza un cadou inspirat din propriile amintiri pentru apropiatii tai!

Ce se mai cumpără...