cel mai apreciat produs al săptămânii ➡️ perna personalizată

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Valentine’s Day la distanta
pe 14 februarie 2021
  • #De Cuplu

Ziua Indragostitilor sau Valentine’s Day este ziua iubirii, a pasiunii si a celor mai tandre momente pe care le poti petrece alaturi de partenerul sau partenera ta. Cu toate acestea, nu toată lumea este atat de norocoasa si stim cat de greu este sa fii alaturi de persoana iubita in aceasta perioada. Toate povestile de iubire sunt unice si originale! A fi despartit nu este niciodata usor, motiv pentru care venim in ajutorul tau ca sa iti surprinzi jumatatea cu un cadou neașteptat in aceasta zi. Iata cateva sugestii de cadouri unice de Valentine’s Day cu ajutorul carora puteti simti ca sunteti impreuna chiar daca sunteti la distanta.

Plus personalizat

Daca vrei sa ii oferi cel mai simpatic cadou, atunci trebuie sa optezi pentru plusurile noastre, iepurasii sau oitele noastre simpatice! Le poti personaliza tricoul cu una sau doua dintre fotografiile voastre preferate, ii scrii si un mesaj scurt si gata! Iti garantam ca il va tine aproape in fiecare seara!


Rama foto melodia noastra cu cod QR

Exista momente in viata cand ne este foarte greu sa ne exprimam sentimentele prin cuvinte. De aceea, muzica a reprezentat dintotdeauna modul cel mai usor si cel mai sincer in care iti poti exprima trairile si sentimentele, fie ca este vorba de persoana iubita sau nu. Stim sigur ca aveti o melodie preferata pe care o ascultati de fiecare data cand nu sunteti unul langa celalalt. Astfel, iti recomandam rama foto melodia noastra cu cod QR, cu ajutorul careia puteti sa retraiti aceleasi sentimente sincere si profunde pe care le-ati trait impreuna, inca din momentul in care ati ascultat-o prima data.


Dulciuri personalizate

Nu este nimic mai dulce decat ciocolata! Iar in aceasta zi speciala, pe care cu siguranta ti-ai fi dorit sa ti-o petreci alaturi de persoana iubita, ciocolata este raspunsul si cadoul perfect! Fie ca vorbim despre tabletele de ciocolata, de setul de mini ciocolatele simple sau in forma de inima sau de cutia de bomboane, pe toate le poti personaliza cu cateva fotografii si cu un mesaj sincer si romantic. Iti garantam ca iti vei surprinde partenerul sau partenera intr-un mod unic si emotionant, chiar daca nu se afla langa tine in aceasta zi speciala.


Cutia cu amintiri

Daca ati reusit sa creati in acest timp cele mai frumoase amintiri si le-ati surprins deja cu ajutorul camerei foto, atunci cutia noastra cu amintiri este cadoul perfect pentru a transpune fotografiile voastre in fotografii tip polaroid. Cand sentimentele de dor sunt mult prea puternice, cu siguranta acesta va fi cadoul perfect pentru a fi rasfoit si pentru a admira cu drag toate momentele petrecute impreuna.


Glob de birou

Un cadou simpatic si perfect pentru persoana draga este si globul de birou personalizat cu inimioare. Alege cele mai dragute fotografii pe care le aveti impreuna si te asiguram ca jumatatea ta va fi cucerita instant de acest cadou!


Puzzle personalizat

Daca vrei sa iti tii jumatatea ocupata intr-un mod distractiv, atunci iti sugeram sa ii personlizezi un puzzle smplu sau cu una din fotografiile voastre preferate. Pe langa faptul ca isi va petrece cateva ore incercand sa puna cap la cap piesele, rezultatul final cu siguranta ii va produce emotie. Alege si cutia de puzzle personalizata pentru a intregi un cadou original.


Perna personalizata

Iar in cazul in care vrei sa se gandeasca la tine in fiecare moment al zilei, dar mai ales atunci cand doarme, pernele personalizate sunt cadoul ideal in astfel de situatii, in care persoana draga nu se afla langa tine. Daca vrei sa depasiti aceste zilele in care nu sunteti alaturi unul de celalalt, atunci alege una dintre pernele noastre. Iti garantam ca avem numeroase modele care sigur se potrivesc chiar si celor mai pretentiosi indragostiti! Iar daca vrei ca aceasta sa fie speciala si unica, alege-o pe cea in forma de inimioara sau cu paiete aurii sau rosii!

Rama foto de birou cu inimioare

Daca sunteti indragostiti si va plac inimioarele, atunci avem mai multe modele de rama foto pentru cadoul perfect jumatatii tale! Aceasta se potriveste de minune  pe biroul de la munca sau de acasa si cu siguranta cu ajutorul acesteia ii poti reaminti cat de mult va iubiti!

Tips: Pentru ca stim cat de greu este sa iti exprimi sentimentele in ziua de astazi, mai ales cand persoana iubita nu se afla langa tine, iti propunem sa completezi cadoul pentru jumatatea ta cu o felicitare personalizata cu pozele voastre si un mesaj sau un design special acestei zile care sa exprime toata dragostea ta.


Va putem expedia cadoul in toata tara sau oriunde in Europa in doar cateva zile, pentru ca persoana draga sa simta cu adevarat iubirea de Valentine’s Day, indiferent de distanta dintre voi.






Ce se mai cumpără...