Nimic in coș

Vezi ce e nou

Tablouri colaje poze - produse exclusive StarGift
pe 21 aprilie 2022
  • #Idei de Cadouri

Ne-am gandit cum arata iubirea, recunostinta si dragostea fata de cei apropiati noua si am realizat ca este suma acelor momente petrecute impreuna care ne-au trezit sentimente intense de emotie, bucurie sau entuziasm.


Asa au prins viata unele dintre cele mai frumoase cadouri marca StarGift, si anume tablourile de colaje cu fotografii, cadouri inedite cu un design unic prin care poti crea cele mai frumoase povesti in imagini, rezultatul fiind cu totul spectaculos. 

 

Mai jos ti-am pregatit o lista cu cele mai indragite si cautate tablouri de acest fel:

 

TABLOU PERSONALIZAT CU NUMARUL VARSTEI SI FOTOGRAFII

Multi oameni marturisesc ca varsta nu conteaza pentru ei, dar si mai multi se mandresc cu varsta lor mai ales cand ating o varsta rotunda, 30, 40 sau 60 de ani. Si pe buna dreptate, cate amintiri, cate momente si cate impliniri pot fi adunate intr-o viata de om, fie la 25, 40 sau 70 de ani! Asa au prins viata poate cele mai cautate cadouri sub forma de tablou marca StarGift, vandute in mii de exemplare unicate pentru ca aduna cele mai frumoase amintiri din viata fiecarui sarbatorit. Si ce bucurie, ce povesti si ce zumzet de emotie au trezit de fiecare data cand au fost daruite! Tablourile le poti gasi aici.




TABLOU CU 30 SAU 7 POZE SI TEXT – Family

Familia nu este cel mai important lucru, este totul! Iar familia ta, trebuie sa stie asta! Cele mai frumoase si emotionante amintiri din sanul familiei le poti aduna intr-un tablou de colaje sub numele Family. Un tablou exclusivist de pus la loc de cinste in casa ta sau a celor dragi, pentru a face diminetile mai frumoase si a prinde putere si recunostinta atunci cand e cea mai mare nevoie, pentru ca familia exact asta face. Cu acest tablou vei aduce bucurie si emotie celor mai dragi persoane, cu precadere sotului sau sotiei, bunicilor sau parintilor, prietenilor sau nasilor. Tabloul cu 7 poze il poti gasi aici iar cel cu 30 de poze aici.




TABLOU CU 10 POZE SI TEXT - Felicitari

Cunosti pe cineva care este implicat cu totul in ceea ce face? Alege din fotografiile care il reprezinta cel mai mult si care reflecta pasiunea pentru ceea ce face si ofera-i un tablou personalizat de „felicitari”, pentru a-i aduce aminte ce om minunat este! Un cadou memorabil pentru o promovare, absolvire sau ca semn de apreciere pentru cei dragi tie. Tabloul il poti gasi aici.




TABLOU CU 8 POZE SI TEXT – Will you marry me?

Cererea in casatorie este un moment unic si, atat tu, cat mai ales ea, si-ar dori sa fie perfecta. Imagineaza-ti cum ar fi sa o ceri in casatorie cu acest tablou, fie intr-un cadru restrans la o cina romantica sau in fata tuturor prietenilor si familiei? Cand cuvintele sunt de prisos si sunt o mie de motive pentru care ea e aleasa, aduna-le toate intr-un colaj cu cele mai speciale momente din viata voastra care te-au facut sa spui raspicat ca ea e aleasa inimii tale. Acest tablou nu numai ca va fi o surpriza pentru ea, dar si o amintire eterna pentru voi! Tabloul il poti gasi aici.




TABLOU CU 39 DE FOTOGRAFII SI TEXT – I love you

Cele mai frumoase cuvinte sunt cele pe care le spunem din suflet. Dar totusi sunt momente cand pur si simplu ne lipseste inspiratia de a le transmite celor de langa noi ce simtim cu adevarat. Daca vrei sa spui „te iubesc”, fara sa rostesti cele doua cuvinte, te indemnam sa oferi acest tablou cu nici mai mult, nici mai putin de 39 de fotografii. Sigur o vei lasa si pe ea fara cuvinte! Tabloul il poti gasi aici.



 

TABLOU CU 34 DE FOTOGRAFII SI TEXT – Friends

Prietenii adevarti iti vor fi mereu alaturi, te vor sustine si te vor sprijini ori de cate ori va fi nevoie.  Prietenii adevarati merita cadouri pe masura, cum este acest tablou personalizat in care se pot aduna intr-un colaj de fotografii cele mai frumoase amintiri pe care le-ati adunat impreuna de-a lungul anilor. Avem modelul cu 7 poze sau modelul cu 34 de poze




TABLOU CU 46 SAU 52 DE POZE SI TEXT- Multumesc sau Thank you

Sa spui „multumesc” nu este un lucru simplu, mai ales atunci cand vrei sa exprimi mai mult decat un simplu cuvant. Cu cateva poze si un gand bun poti oferi unul din cele mai emotionante cadouri pentru ca cineva sa se simta cu adevarat apreciat. Parintii tai, fie mama sau tata, bunicii, sau cei care te-au sprijinit chiar si in cele mai grele momente, merita sa stie cat de mult le datorezi pentru toate acele momente cand ti-au fost alaturi. Alege-l pe cel potrivit pentru tine: Multumesc sau Thank You.

 



TABLOU CU MULTE POZE

Amintirile ne fac nostalgici si un cadou inspirat pentru cineva drag poate sa fie unul din cele mai emotionante cadouri primite. Tabloul se potriveste foarte bine ca obiect de decor in casa si poate fi daruit celui mai bun prieten, ca sa imortalizeze cele mai traznite momente din tinerete dar si partenerului de viata sau unui membru de familie cu ocazia aniversarii. Tabloul va fi ca un album special de familie. Da viata amintirilor tale cu fotografii inedite.



 

O INIMA DIN 21 DE POZE si TABLOURI CU FAMILIA

De ziua persoanei iubiteI, cu ocazia aniversarii de relatie sau a altui moment special din viata voastra, ofera-i in dar inima ta, o inima care bate zi de zi pentru persoana iubita dintr-o mie de motive. Gaseste acele 21 de fotografii care reprezinta motivele pentru care inima ta iubeste o singura persoana. Acest tablou o sa va aminteasca  zi de zi cat de pretioasa e iubirea voastra. Si pentru tablourile cu familia ai de unde alege. Ai aici lista cu toate tablourile noastre.


 

Ce se mai cumpără...