Nimic in coș

Vezi ce e nou

Scrisoare video personalizată de la Moș Crăciun
pe 1 februarie 2021
  • #Ocazii speciale

Crăciunul este cea mai specială perioadă a anului, iar importanța și magia sa ne aduc mai aproape, alături de cei dragi. Crăciunul este perioada generozității, dar mai ales, este sărbătoarea preferată a celor mici. Știm cât de special poate fi momentul în care Moș Crăciun îi răsplătește pe copii și știm cât de bucuroși sunt să găsească sub brad cadourile pe care le așteaptă nerăbdători de atâta timp. Anul acesta, le poți transforma piticilor Crăciunul într-unul magic, cu puțin ajutor din partea noastră.

Astfel, alături de Moș Crăciun, le oferim micuților șansa să trăiască emoții inegalabile, sentimente pe care nu le vor uita niciodată și de care se vor putea bucura mult timp de acum încolo. Pe lângă numeroasele cadouri pregătite, imaginează-ți cum ar fi ca Moșul să îi rostească numele, dar mai ales să îi transmită un mesaj video special dedicat. Moș Crăciun este un personaj magic, iar sfaturile și încurajările lui aduc un impact emoțional  profund pentru copii, putând să le readucă încrederea în ei, să-i asigure că sunt iubiți și ocrotiți. Aceste mesaje transmise copiilor chiar de către personajul lor preferat, Moș Crăciun, valorează mai mult decât toate lucrurile materiale din lume!

Iată doar câteva motive pentru care Scrisoarea cu mesaj video personalizat va stârni valuri de emoție și bucurie în seara de Crăciun.

𝑺𝒕𝒂̂𝒓𝒏𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒉𝒐𝒉𝒐𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒓𝒂̂𝒔𝒆𝒕𝒆 𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒔𝒂 𝒅𝒆 𝑪𝒓𝒂̆𝒄𝒊𝒖𝒏. Momentul deschiderii cadourilor e cu totul special, iar anul acesta poate deveni memorabil! Cum ar fi ca prietenii tăi să primească un mesaj de la Mos Craciun în care să-i apostrofeze pentru toate năzbâtiile făcute anul acesta? Fie că nu s-au ținut de planuri sau poate au avut o super reușită, Moș Crăciun va ști cum să transmită un mesaj super haios de care să vă bucurați împreună!

𝑷𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒊𝒊 𝒕𝒂̆𝒊 𝒑𝒐𝒕 𝒓𝒆𝒅𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒐 𝒄𝒍𝒊𝒑𝒂̆. Indiferent de vârstă, cu toții rămânem copii pe dinăuntru. Readu-le părinților tăi un zâmbet ștrengar pe buze printr-un mesaj personalizat chiar de la Mos Craciun, ca să știe cât de mult îi apreciezi și cât le ești de recunoscător pentru amintirile frumoase din copilărie! 🥹 Poate anul acesta nu reușești să le fii alături de Crăciun, însa Moșul le poate transmite o urare specială din partea ta. Noi te asiguram că se vor bucura 𝖎𝖓𝖋𝖎𝖓𝖎𝖙 de acest mesaj!

𝑺𝒖𝒓𝒑𝒓𝒊𝒛𝒂̆ 𝒊𝒏𝒆𝒅𝒊𝒕𝒂̆ 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒊𝒖𝒃𝒊𝒕 𝒔𝒂𝒖 𝒊𝒖𝒃𝒊𝒕𝒂̆. Cum ar fi sa-i transmită Moș Crăciun o declarație de dragoste din partea ta? Doar Moș Crăciun știe toate secretele dintre voi si poate sa-i dezvăluie poate chiar o mega surpriză de Crăciun! Te lăsăm pe tine să dai frâu liber imaginației! 

𝑼𝒏 𝒄𝒂𝒅𝒐𝒖 𝒎𝒆𝒎𝒐𝒓𝒂𝒃𝒊𝒍 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑪𝒐𝒑𝒊𝒊. Moș Crăciun este un personaj magic, iar sfaturile și încurajările lui aduc un impact emoțional  profund pentru copii, putând să le readucă încrederea în ei, să-i asigure că sunt iubiți și ocrotiți. Aceste mesaje transmise copiilor chiar de către personajul lor preferat, Moș Crăciun, valorează mai mult decât toate lucrurile materiale din lume! 


Mai mult, îți oferim șansa să personalizezi mesajul video rostit de către Moș Crăciun pentru un întreg colectiv, fie el de grădiniță sau școală. Bucuria împărtășită cu prietenii lor cei mai buni sau colegii de grădiniță va crea amintiri de neuitat, simțind cu adevărat că împreună sunt mai puternici, mai iubiți și mai ocrotiți. Împărtășind aceste emoții alături de prietenii lor, dar mai ales alături de educatoare sau învățătoare, îi va face pe cei micuți să îndrăgească și mai mult colectivitatea din care fac parte și să povestească cu emoție și entuziasm clipele petrecute împreună.  

Totodată, poți personaliza mesajul video și pentru toți angajații companiei tale! Tu vii cu personalizarea, iar noi venim cu imaginația! Moșul nostru carismatic va aduce cu siguranță multe zâmbete pe buzele celor mici și celor mari.

Transformă și tu Crăciunul într-unul Magic cu un concept unic marca StarGift!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, îți lăsăm mai jos și un exemplu de mesaj video personalizat:

https://youtu.be/e3mejuJJoKg

Pentru mai multe detalii, accesează și site-ul nostru:

https://www.stargift.ro/categorie/mesaje-video-personalizate-de-la-mos-craciun.html


Ce se mai cumpără...