☀️ 🌸 Tu ai pregătit cadourile de Paște? ➡️ Profită de reducerile de 50%. 🤩🐰

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Single de Valentine’s Day?
pe 14 februarie 2021
  • #Idei de Cadouri

Daca esti singur/a de Sfantul Valentin, speram ca acest lucru sa nu te afecteze foarte tare! Suntem siguri ca in viata ta va aparea acea persoana cat de curand si suntem siguri ca povestea voastra de dragoste va fi unica si plina de iubire! Insa, daca inca nu ai reusit sa o intalnesti pana in aceasta zi, atunci iti recomandam cele mai cool si simpatice activitati pe care sa le faci cand nu ai (inca) o jumatate:

1. Petrece aceasta zi alaturi de cativa prieteni buni!

Cu totii stim ca prietenii sunt mereu alaturi de tine, chiar si in cele mai grele momente. Daca nu vrei sa iti petreci ziua in casa, atunci invita cativa prieteni in oras si cu siguranta timpul petrecut cu acestia va compensa aceasta zi.

Fun fact: Stiai ca în Finlanda si in Estonia, 14 februarie reprezinta mai degraba o zi dedicata prieteniei decat a iubirii? In aceasta zi, persoanele obisnuiesc sa le faca prietenilor mici cadouri.
Asadar, strangeti gasca de prieteni, faceti si cateva poze sa va aduceti aminte de o seara memorabila. Sau daca nu vreti sa iesiti in oras, invita-i la tine acasa pentru o seara de jocuri intre prieteni – pregateste-te cu mici atentii haioase cum ar fi mini-ciocolatele cu poze si mesaje pentru a-ti surpinde prietenii intr-un mod placut si inedit!


2. Relaxeaza-te!

Daca nu ai chef sa faci ceva special, atunci aceasta este ziua in care te poti relaxa din plin! Indiferent daca vrei sa ramai acasa si sa iti urmaresti serialul preferat sau ca vrei sa mergi la o scurta plimbare prin parc, sa ai putin timp pentru tine este esential.

3. Suprinde pe cineva drag!

Sigur exista cineva drag care merita o mica atentie pentru tot ce face pentru tine! Fie ca este din familie, fie ca este un prieten sau un coleg bun, suntem siguri ca poti sa ii gasesti pe site-ul nostru cadoul perfect. Gandeste-te ce lucruri ii plac, de ce are nevoie si personalizeaza-i cateva produse. Iti garantam ca nu dureaza mai mult de 15 minute iar sentimentul de a darui aduce intotdeauna o stare de bine!


4. Incearca ceva nou!

Daca nu stii cum sa iti mai ocupi ziua de Sf. Valentin, atunci aceasta este ocazia perfecta sa incepi sa faci ceva nou! De exemplu, un nou hobby sau poate un animal de companie?! Pentru noi inceputuri, alege un notebook personalizat special pentru tine si foloseste-l ca planner pentru cele mai tentante dorinte ale tale. Pune zi de zi pasiune in dorintele tale si cu siguranta multe dintre ele vor deveni intr-o zi realitate!


5.  Daruieste-ti chiar tie un cadou!

Si iubirea de sine este foarte importanta! De ce sa nu iti faci chiar tu un cadou? E o ocazie buna sa-ti cumperi ceva ce-ti doresti de foarte mult timp si care cu siguranta iti va aduce zambetul pe buze. Ce ai spune de o agenda din piele pe care sa o ai zi de zi la munca sau sa iti scrii cele mai dragi ganduri ori un calendar cu cele mai inedite fotografii cu tine si prietenii, din timpul anului trecut.



Ce se mai cumpără...