Nimic in coș

Vezi ce e nou

Secret Santa – cele mai inedite cadouri
pe 1 ianuarie 2021
  • #Idei de Cadouri

Se apropie acea perioada din an cand se organizeaza una dintre cele mai populare activitati la locul de munca sau in gasca de prieteni – Secret Santa.

 

Se spune ca Secret Santa nu e neaparat despre cadoul primit, ci mai degraba despre spiritul de echipa si mirajul creat in jurul acestui eveniment. Insa, un cadou cool va fi intotdeauna apreciat!

 

Am pregatit pentru tine cele mai inspirate idei de cadouri de Secret Santa cu un buget redus, dar care cu siguranta vor fi de nepretuit.

 

Cadouri de Secret Santa pentru EA - colega de birou, sefa, sora sau o prietena buna

 

Cana cu tematica de Craciun – de la 30.99 lei

Va deveni cana preferata la birou in perioada sarbatorilor. Pentru un plus de mister poti sa optezi pentru o cana termosensibila.



 

Glob cu mini-ciocolatele – 59 lei

Personalizeaza fiecare ciocolata cu poze sau text cu indicii picante despre cine e Mosul Secret. Poti alege si un glob sau ornament de brad personalizat cu nume sau mesaj numai bun de pus in brad.




Cutie deluxe cu praline – 89 lei

Un cadou premium si exclusivist, daca vrei sa impresionezi cu adevarat destinatarul.




Puzzle personalizat cu tematica de Craciun – de la 25 lei

Super suspans si prilej de a chiuli in timpul programului pentru a descoperi puzzle-ul. Il poti personaliza cu o fotografie a echipei si sa-i veniti cu totii in ajutor. Ofera-l dezasamblat intr-o cutie personalizata pentru mai mult mister.




Accesorii de bucatarie – de la 18.99 lei

Pentru o pasionata de bucatarie, manusa cu tematica de Craciun sau un sort brodat este tot ce are nevoie pentru a intra in spiritul sarbatorilor de Craciun. mai avem linguri de lemn super haioase dar si suporturi de farfurii personalizate.



 

Cadouri de Secret Santa pentru EL – coleg, sef, frate sau un prieten bun

 

Bere personalizata – de la 14.99 lei

Daca trebuie sa oferi cadou unui coleg sau prieten cool, nu vei da gres cu berea personalizata. Cand va vedea numele lui pe ea, efectul wow este garantat sau poti alege si un set de trei beri, toate cu temanica de Craciun.




Tocator premium pentru branzeturi sau tocatoare pentru cei mai buni chefi bucatari– 39 lei

Cand stii ca destinatarul e pasionat de gatit saç gusturi rafinçe, un tocator gravat va fi un cadou premium de impact dar si foarte util.




Vin spumante – 69 lei

Un vin spumant cu tematica de Craciun sau Anul Nou va aduce o nota premium si eleganta de Secret Santa. Multi o sa fie invidiosi ca nu au primit asa cadou. Daca vrei sa impresionezi seful sau colegul de birou, acesta e un cadou cu mare potential.



 

Produse premium gravate – de la 59 lei

Portofel de piele gravat cu initiale sau agenda de piele cu monograma, sau chiar sticla de buzunar imbracata in piele, sunt produse cu care nu vei da gres daca trebuie sa oferi cadou unui barbat cu gusturi rafinate.




Ca surpriza ta sa fie una completa, iti recomandam sa impachetezi frumos cadoul intr-o hartie personalizata, sau poti pune toate cadourile intr-un simpatic saculet pe care il poti personaliza cu nume. O sa fie cel mai aratos cadou de Secret Santa!



 

Cand alegi cadourile pentru Secret Santa parca te bate gandul sa iti iei si tie o mica bucurie. Cadourile sunt usor de creat atunci cand noi, spiridusii Craciunului de la StarGift iti venim in ajutor. Spor la cadouri creative!




Ce se mai cumpără...