cel mai apreciat produs al săptămânii ➡️ perna personalizată

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Primul Valentine’s Day impreuna
pe 14 februarie 2021
  • #De Cuplu

Ce poate fi mai frumos decat o zi in care iubirea pluteste in aer si tot ce conteaza in jurul tau este doar persoana iubita. Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi si stim cat de dificil este sa iti surprinzi partenerul, mai ales daca este primul Valentine’s Day pe care il petreceti impreuna.

Daca va treziti in fiecare dimineata impreuna, atunci este necesar sa aveti fiecare cate o cana cu fotografii si toarta in forma de inima, speciala pentru indragostiti. Avem modelul simplu, pe alb dar si cana rosie pe interior si toarta, care va vor face diminetile mult mai frumoase si pline de dragoste!


Iar daca sunteti la inceput de drum si vrei sa-ti surprinzi jumatatea cu un cadou cu adevarat special si memorabil care sa va aduca aminte de primul Valetine’s Day impreuna, alege pentru EA trandafirul placat cu aur pentru a ii arata cat de pretioasa e dragostea ce i-o porti. Iar pentru EL, alege un portofel de piele personalizat cu initialele lui sau un mesaj special cum ar fi „Love is all you need” alaturi de o sticla de vin cu un mesaj de dragoste pentru a va bucura impreuna de ziua iubirii.  


Cine nu iubeste ceva dulce? Cu siguranta ciocolata este cadoul perfect pentru a intensifica iubirea voastra. Poti sa ii personalizezi o tableta de ciocolata sau de ce nu, un set de mini ciocolatele in forma de inima cu text pentru a ii arata toata aprecierea pe care o porti. Poti personaliza si cu cateva fotografii pentru a marca cele mai importante si dulci momente din viata voastra de care sa va bucurati chiar de primul vostru Valentine’s Day impreuna.


Daca ati reusit sa creati in acest timp cele mai frumoase amintiri si le-ati surprins deja cu ajutorul camerei foto, atunci cutia noastra cu amintiri este cadoul perfect pentru a transpune pozele voastre in fotografii tip polaroid, pe care le puteti admira impreuna si de care va puteti bucura vesnic.


In cazul in care vrei sa optezi pentru un cadou clasic, dar de efect, atunci iti recomandam o rama foto pe care sa o personalizezi cu poza voastra preferata si de ce nu, cu melodia care a dus la startul celei mai frumoase povesti de dragoste.


Iar daca vrei sa petreceti si mai mult timp impreuna, atunci iti sugeram sa optezi pentru puzzle-ul personalizat impreuna cu cutia speciala pentru puzzle. Acesta este una dintre cele mai simpatice metode de a petrece timp pretios cu persoana draga si cu siguranta veti avea parte de un moment unic si distractiv cum doar voi stiti! 

Va dorim cat mai multe Valentine’s Day impreuna!


Ce se mai cumpără...