🎉 Agendele din piele sunt reduse cu 50%! Profită acum! 🔥

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Nu stiu ce sa-i cumpar cadou! Nu-i asa grav...
pe 3 mai 2022
  • #Semnificatia cadourilor

Asa cum o imagine face cat o mie de cuvinte, un cadou poate transmite ceea ce persoana care il ofera nu este in stare sa spuna. Ce se intampla,insa, cand nu stii ce cadou sa ii oferi si nu stii daca o sa fie la care te-ai gandit ca ar fi pe placul ei/lui?

Nu am nicio idee ce sa-i iau cadou anul asta! Asta inseamna ca nu-mi cunosc partenerul suficient de bine?

De fapt, este invers. Nu poti alege un cadou pentru ca esti prea preocupata sa alegi acel ceva pentru el. Stiai ca in Anglia se studiaza psihologia din spatele oferirii cadourilor? Cu cat apreciezi mai mult o persoana cu atat iti doresti mai mult ca acel cadou sa exprime cu adevarat sentimentele tale pentru acel cineva. Deci nu te impacienta! Cu toate acestea, gandeste-te la un cadou util care nu ar putea da gres, cum ar fi canile personalizate. Sunt practice si personalizarea poate starni cele mai emotionante reactii sau un zambet fooooarte larg.

Am primit un cadou de la cel mai bun prieten al meu si nu imi place! Prietenii mei nu ma cunosc atat de bine cum cred eu ca ma cunosc?

Ne trezim ca prietenul nostru cel mai bun ne ofera un cadou care nu are nici un sens. Ceva merge prost? Poate este o nepotrivire in felul cum fiecare vede relatia. Cum credem noi ca ne vede cineva, poate nu e chiar asa si in realitate. Acest lucru se manifesta chiar in cadourile care le primim. Da, poate fi o surpriza sau una nu chiar placuta.

Desigur, aceasta ar putea insemna, de asemenea, ca prietenul tau este un pic egoist, poate v-a oferit ceea ce si-ar fi dorit el sa primeasca. Uneori, oamenii aleg cadourile pe care ar vrea ei sa le primeasca, crezand ca daca lor le place si altora le place. Nu e chiar asa.

Pentru a nu da gres, mergi pe premisa ca o husa de telefon nu strica niciodata sau o gentuta pentru accesorii intotdeauna isi gaseste locul pentru micile accesorii atat femeiesti, cat si barbatesti.

In fiecare an, petrec o multime de timp cautand cadouri pentru membrii familiei.  Ei par intotdeauna dezamagiti. Ce spune asta despre relatia noastra?

Intentia ta este buna, dar ceva nu merge bine, nu potrivesti lucrurile cum trebuie. Daca tatalui tau ii place sa gateasca si sa mearga la pescuit, poate n-o sa-i placa sa-i iei un tricou cu un pescar la gratar. Ia-i mai bine doar un sort personalizat si-l vei impresiona.

Iubitul meu nu-mi face niciodata cadouri dragute. Asta inseamna ca nu-i pasa?

Trebuie sa recunoastem ca sunt barbati (cum de altfel sunt si femei) care pur si simplu nu se pricep la cadouri. A alege cadoul potrivit este o sarcina dificila, pentru ca inseamna ca ar trebui sa cunosti bine destinatarul, sa intuiesti ce preferinte are si ce anume l-ar face fericit. Nu stim ce sfat am putea sa iti dam in cazul acesta dar noi iti recomandam sa ii oferi o bere personalizata sau un set de sase beri blonde, la care poti merge la sigur.



Important este gestul pe care il ai de a oferi un cadou, inseamna ca aceea persoana s-a gandit la tine si isi doreste sa faca o bucurie. Cum noi oamenii suntem diferiti, gusturile sunt si ele diferite, conteaza ca a avut intentia sa se exprime dincolo de cadou. Pentru alte idei iti recomandam sa intri pe site-ul nostru si in sectiunea de "cadouri gata de cumparat" si suntem siguri ca poti gasi ceva potrivit. Ti-ai fi imaginat cat de importante sunt cadourile in relatiile interumane? :)

Ce se mai cumpără...