Nimic in coș

Vezi ce e nou

Martisoare si kit-uri plantabile personalizate
pe 1 martie 2021
  • #Ocazii speciale

Primavara este despre flori, despre natura, despre sentimente, despre bucuria fiecarei zile si mai ales despre viata. De 1 martie ai ocazia sa oferi mamelor, fiicelor, profesoarelor, colegelor si tuturor femeilor din jurul tau cele mai speciale martisoare care vor putea transforma primavara intr-una magica si inflorita.

In schimbul martisoarelor clasice de pus in piept, iti recomandam sa alegi cadouri durabile si inedite. Martisoarele sau kit-urile plantabile sunt un cadou foarte popular si extrem de apreciat de catre doamne si dosmnisoare in general. Oferirea martisoarelor cu seminte de flori poate reprezenta un cadou simbolic, cu ajutorul carora putem transmite urari de prosperitate si bucurie. Acest cadou poate fi interpretat si ca o invitatie la cultivarea unui univers personal colorat si plin de viata, unde domanele si domnisoarele se vor putea bucura atat de flori, cat si de natura. 

Sa plantezi flori reprezinta de multe ori un hobby sau o activitate relaxanta, care te poate scapa de stres si nu numai. Florile pot adauga culoare si frumusete spatiului interior si emana frumusete constant in interiorul locuintei.

Astfel, cu ocazia sosirii primaverii, iti oferim oportunitatea sa oferi cele mai inedite martisoare:

Martisoare plantabile personalizate

Martioarele plantabile contin cate un pliculet cu diferite seminte (Flori de piatra, Craite, Cavaleri, Flori de Nu Ma Uita) pe care pot fi plante in doar cateva secunde chiar la tine acasa. Acestea vor aduce un colt de primavara si mai ales un colt de fericire in viata celor care le vor primi cu ocazia venirii primaverii si de care cu siguranta sa se vor putea bucura mult timp din momentul in care vor incepe sa infloreasca. Mai mult, poti personaliza martisoarele cu o fotografie draga tie sau cu un mesaj din inima, dedicat celei care il primeste.


Kit-uri plantabile personalizate

Kit-urile plantabile sunt biodegradabile si contin cate o eprubeta cu diferite seminte (Flori de Piara, Craite, Cavaleri, Flori de Nu ma Uita, Gura Leului, Margarete, Mac), un ghiveci, pamant si alte materiale necesare pentru a creste plante sau flori in casa. Cu siguranta este un sentiment placut sa vezi cum florile pe care tu le-ai plantat infloresc numaidecat si de aceea, un astfel de cadou poate fi oferit de 1 martie iubitoarelor de flori si de frumos.


Hartii plantabile si card personalizat

Hartiile plantabile sunt ideale cand vine vorba de a oferi un martior special la inceputul lunii martie. Puteti opta pentru inima de culoare alba, care exprima puritate si frumusete sau pentru inima de culoare rosie, eleganta si plina de intensitate. Odata plantata, hartia va aduce un colt mic de primvara, dar si multa fericire in locuinta ta. Hartiile vin impreuna cu un card pe care il poti personaliza cu un mesaj special, din inima, cu ajutorul caruia iti poti exprima recunostinta si gandurile bune.


Cu ocazia primaverii ai ocazia sa le oferi motive sa zambeasca in fiecare zi!

Descopera-le si tu chiar aici!

Ce se mai cumpără...