Ultima zi de reduceri la cadourile de Paște! 🐣 ☀️ Profită acum!

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Idei de cadouri in functie de zodie
pe 12 ianuarie 2024
  • #Idei de Cadouri

Cu totii stim cat importanta este astrologia si cum aceasta reuseste sa ne influenteze atat in personalitatea noastra, cat si in actiunile pe care le facem de zi cu zi. Daca nu stii ce sa faci cadou unui pasionat de zodii si de astrologie, atunci ti-am pregatit mai jos cateva idei:

Capricorn

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: rabdarea, intelepciunea, concentrarea, perseverenta, seriozitatea si ambitia.

Cadoul ideal pentru un Capricorn va trebui sa ii puna in evidenta toate calitatile. Iata cateva dintre ideile noastre pentru cineva nascut in aceasta zodie:

1. Cana personalizata cu zodia Capricorn - Fiecare inghititura o sa ii aminteasca de disciplina si perseverenta in atingerea obiectivelor, deoarece un Capricorn adevarat este mereu determinat si orientat spre succes.

2. Notebook personalizat - Nativii acestei zodii sunt printre cele mai organizate persoane. Astfel, cadou perfect ar trebui sa implice orice tine de implicare si organizare. In cazul in care doresti sa ii oferi un cadou practic si foarte folositor, iti recomandam notebook-urile personalizate, ideale pentru pasionatii de scris. Acestea se pot personaliza cu mesaje gata sa ii inspire in activitatile de zi cu zi si mai ales, cand vine vorba de crearea unui plan important.

3. Set de accesorii pentru vin - Printre preferatele capricornilor, se numara si cadourile practice si valoroase. Daca vrei sa il/o surprinzi placut, atunci setul de accesorii de pentru vin este potrivit, datorita aspectului deosebit, in forma de sticla. Poate fi un accesoriu decorativ original si de impact.

4. Breloc personalizat cu zodia Capricorn -  Un breloc care simbolizeaza ambitia și perseverenta lor poate fi un cadou motivant si apreciat.

5. Termos personalizat cu zodia CapricornCapricornii sunt cunoscuți pentru seriozitatea și ambițiile lor. Un termos personalizat cu zodia Capricornului cu un design clasic și elegant se va potrivi se perfect personalității lor mature și orientate spre obiective.

De asemenea mai poti sa optezi si pentru: agenda personalizata din piele, o bratara , un tocator de sticla, un vin spumant, un portofel din piele sau un set de tuica.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Capricorni chiar aici! 

Daca ai nevoie si de cateva idei de mesaje pentru personalizarea produselor, iti sarim in ajutor:
- Succesul nu inseamna absenta esecurilor. Succesul inseamna realizarea obiectivelor finale.
- Life itself is the most wonderful fairy tale.
- Capricorn is the sign of success.



Varsator

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: loialitatea, cunoastera, libertatea, originalitatea si extravaganta.

Daca vrei sa faci un Varsator fericit, atunci cadoul trebuie sa fie original si sa iasa din tiparele obisnuite. Iata cateva dintre ideile noastre pentru cineva nascut sub aceasta zodie:

1. Cana personalizata cu  zodia Varsator - O cană pentru un nativ Varsator, mereu plin de idei inovatoare este o idee excelenta. Fiecare sorbitura o să le aduca aminte de spiritul lor independent si de viziunea revoluționara.

2. Sacosa personalizata - Varsatorii apreciaza cadourile artistice, diferite, care sa reflecte in totalitate personalitatea lor creativa si speciala. Iti recomandam sacosa noastra personalizata din material textil si eco-friendly. Delicate si la moda, sunt ideale de purtat la orice tinuta si in orice situatie. Cu siguranta unul dintre modelele noastre iti va atrage atentia.

3. Husa de telefon personalizata - Daca vrei sa completezi cadoul perfect pentru un varsator, atunci poti opta pentru o husa de telefon personalizata. Sunt foarte practice si utile, iar daca ai cateva idei creative, le poti transpune intr-o fotografie sau un text si cu siguranta va fi foarte apreciata.  

4. Breloc personalizat cu zodia Varsator - Varsatorii sunt inovatori si iubesc originalitatea. Un breloc cu un mesaj sau o imagine care reflecta creativitatea si gandirea libera poate fi o alegere potrivită.

5. Tricou personalizat cu zodia Varsator - Pentru un adevarat Varsator, intotdeauna in cautarea inovatiei, acest tricou personalizat este ca o carte deschisa a ideilor sale originale. Un astfel de cadou va reflecta spiritul sau liber, originalitatea si gandurile creative.

De asemenea, mai poti sa optezi si pentru: lampa in forma de luna, un mousepad personalizat, un puzzle, o bratara personalizata sau un termos.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Varsatori chiar aici!

Mesajele ideale pe care le poti folosi pentru personalizarea pot fi:
- The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.
- An Aquarius isn’t a rebel with a cause; they are the cause.
- Aquarius don’t follow. They set the trends.



Pesti

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: compasiunea, misterul, intuitia, devotamentul, imaginatia si sensibilitatea.

Cadoul ideal pentru aceasta zodie trebuie sa fie cu siguranta unul amuzant si creativ:

1. Cana personalizata cu zodia Pesti - Aceasta cana este ideala pentru Pesti, prietenul nostru sensibil si visator. Fiecare inghititura o sa ii transporte in lumea lor magica si o sa le aminteasca de puterea inimii lor pline de empatie.

2. Plus personalizat - Aceasta zodie poate fi una foarte jucausa, plina de umor si care atrage mereu atentia asupra sa, prin atitudinea pozitiva si haioasa. Indiferent de varsta, nativii se bucura de orice cadou, mai ales daca este unic si special. Daca vrei sa aduci un zambet pe buze, atunci plusurile noastre personalizate pot fi cel mai simpatic cadou.Iti garantam ca se va amuza teribil si il va aprecia.

3.  Sticla de buzunar - Asemenea zodiei, persoanele nascute in aceasta perioada sunt mari amatoare de apa si de tot ce tine de sporturile aferente. Fie ca este vorba de o zi petrecuta la plaja, fie de pescuit, sticla de buzunar nu trebuie sa lipseasca din mana unui „peste”. Este foarte utila si poate fi folosita atat in perioada friguroasa, pentru a tine bauturile calde, cat si la temperaturi ridicate. O poti personaliza cu numele norocusului, cu initiale sau cu un mesaj creativ.

4. Breloc personalizat cu zodia Pesti - Pestii sunt sensibili si empatici. Un breloc cu un simbol care reprezinta compasiunea sau care aduce un sentiment de liniste poate fi o alegere potrivita pentru această zodie.

5. Termos personalizat cu zodia Pesti - Pentru un prieten Pesti un termos personalizat ar trebui completeze personalitatea lor visatoare si emotiva, oferind o experienta plina de sens cu fiecare inghititura.

De asemenea un alt cadou perfect pentru nativii pesti este: vinul personalizat, gentuta pentru accesorii, geanta de plaja, un tricou personalizat sau portofel din piele.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Pesti chiar chiar aici!

In cazul in care nu ai idei, personalizarea perfecta pentru aceasta zodie ar putea fi:
- I’d rather be hated for who I am than loved for who I am not.
- The greatest thing you’ll ever learn is just to love, and be loved in return.
- P.I.S.C.E.S: Pleasant. Intelligent. Sensitive. Caring. Empathetic. Sophisticated



Berbec


Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: entuziasmul, dinamismul, autoritatea, curajul, puterea, libertatea si incapatanarea.

1. Cana personalizata cu zodia Berbec -  O cana pentru un Berbec plin de energie! Ca zodie de foc, Berbecul este impulsiv si entuziasmat. Fiecare inghititura din aceasta cana îi va aduce aminte sa isi foloseasca energia in mod pozitiv si sa atinga mereu noi inaltimi.

2. Puzzle personalizat - Nativii din zodia berbec sunt persoane active, curioase si atrasi de orice inseamna noutate. Astfel, un puzzle personalizat este cu siguranta cadoul ideal pentru a ii atrage atentia si pentru a-l tine ocupat intr-un mod distractiv si original.

3. Tricou personalizat - Pentru un berbec, cadoul trebuie sa fie util si sa poata fi folosit. Tricourile noastre personalizate sunt perfecte pentru a fi purtate, mai ales daca le personalizezi cu un mesaj dragut, care va atrage toate atentia sau logo-ul echipei sale preferate.

4. Breloc personalizat cu zodia Berbec - Berbecii sunt cunoscuți pentru energie, curaj si spirit aventuros. Un breloc cu zodia lor care sa reprezinte in totalitate aceste calitati ii va inspira si incuraja sa isi urmeze pasiunile cu incredere.

5. Bratara personalizata cu zodia Berbec - O bratara personalizata cu zodia Berbecului ar putea fi o alegere excelenta pentru un prieten energic si aventuros. Berbecii sunt cunoscuți pentru determinarea lor si personalitatea plina de viata.

Totodata, mai poti alege si din variantele urmatoare de cadouri: placa de ardezie, un sort personalizat, un notebook sau un termos personalizat.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Berbeci chiar chiar aici!

Cateva dintre mesajele pe care le poti utiliza pentru un nativ al acestei zodii:
- You cannot just sit there and wait for people to give you that golden dream. You have to go out there and make it happen.
- I am the master of my fate. I am the captain of my soul.
- I'm an Aries. I need everybody to like me.



Taur

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: siguranta, gelozia, frumusetea, tenacitatea si incapatanarea.

Astfel, cadou perfect pentru un taur ar fi:

1. Cana personalizata cu zodia Taur - O cana personalizata pentru un Taur, un prieten al stabilitatii si luxului va fi cadoul perfect. Fiecare sorbitura din aceasta cana te imbie sa te rasfeti si sa te bucuri de momentele de liniste si confort din viata.

2. Bratara personalizata - Taurii sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de cadoul ideal. Acestia apreciaza cadourile scumpe, rafinate si de valoare. In cazul in care cunosti un taur complicat, atunci bratarile noastre personalizate sunt cu siguranta solutia perfecta cand vine vorba de cadouri. Acestea se pot personaliza cu nume sau cu initiala si crea o amintire care poate fi purtata in fiecare zi, atat fizic, cat si in inima.

3. Portofel de piele personalizat - Iar daca ramanem la cadourile rafinate, atunci portofelul de piele este un must. Este confectionat manual, din piele naturala, iar aspectul sau vintage il face unic si elegant. Il poti personaliza cu numele si cu initialele norocosului si fii sigur ca o sa il poarte pentru mult timp de acum incolo!

4. Breloc personalizat cu zodia Taur - Taurii sunt stabili si apreciază frumusetea si confortul. Un breloc personalizat cu o simbolul zodiei lor sau un mesaj care aduce un zambet pe fata si le ofera un sentiment de siguranta poate fi o alegere perfecta.

5. Tricou personalizat cu zodia Taur - Pentru nativul nascut in zodia Taurului, un tricou personalizat este un simbol al stabilitatii și eleganței sale. Fiecare purtare va exprima gustul rafinat si dorinta sa de confort.

Mai mult, mai poti alege si: o cutie de trufe sau de bomboane sau o placa de ardezie 

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Tauri chiar aici!

Acestia sunt cunoscuti pentru stabilitatea lor. Sunt de incredere si concentrati, dar calmi si puternici. Cateva mesaje specifice acestei zodii:
- Ceea ce nu te ucide te face mai puternic.
- I believe in being strong when everything seems to be going wrong.
- I am a Taurus, my definition of beauty is without rules.



Gemeni

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: comunicarea, superficialitatea, adaptabilitatea, curiozitatea, intelectualitatea si convingerea

1. Cana personalizata cu zodia Gemeni - Pentru prietenul din zodia Gemeni mereu animat si dornic de schimbare, o cana personalizata este un omagiu adus spiritului sau curios si versatil. Fiecare inghititura de ceai sau de cafea va fi o calatorie in lumea sa fascinanta.

2. Puzzle personalizat - De cele mai multe ori, nativii acestei zodii sunt interesati de lucruri noi si de experiente noi. Cu siguranta un puzzle personalizat il/o va impresiona si o va face sa se implice cu totul in aceasta activitate. Pentru acestia, cele mai importante sunt trairile, nu obiectele in sine.

3. Termos personalizat - Spirit vesel si amatori de calatorit, gemenii sunt mari amatori de aventura si de obiecte care implica utilul cu placutul. Astfel, daca iti doresti un cadou practic, dar de impact, cu siguranta unul dintre modelele noastre de termosuri o sa iti atraga atentia.

4. Breloc personalizat cu zodia Gemeni - Gemenii sunt creativi si sociabili. Un breloc cu o nota umoristica sau o imagine care reflecta latura lor jucausa poate aduce un zambet pe fata lor si poate fi o modalitate excelenta de a evidentia personalitatea lor vibranta.

5. O bratara din piele personalizata cu zodia GemeniGemenii sunt energici si mereu in cautare de noutate. Pentru Gemenii dornici de schimbare, o bratara personalizata cu zodie va exprima dualitatea fascinanta si setea ta de cunoastere.

De asemenea, poti opta si pentru: o cutie de vin personalizata sau un vin personalizat 

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Gemeni chiar aici!

Cateva mesaje pe care le poti folosi pentru personalizarea produselor:
- O zi in care nu razi, este o zi irosita.
- I’m a Gemini, so I change my mind every day
- Scrie cu sufletul tau si reciteste cu sufletul altora.


Rac

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: sensibilitatea, atasamentul, intuitia, romantismul si diplomatia.

1. Cana personalizata cu zodia Rac - O cana este perfecta pentru un nativ Rac, prietenul nostru sensibil si empatic. Fiecare inghititura ii invaluie in emotii calde si le aminteste de frumusetea conexiunilor lor profunde.

2. Rama foto personalizata - Nativii acestei zodii sunt foarte sensibili si nu pun mare accent pe cadourile in sine. Acestia prefera amintirie sau cadourile cu o valoarea sentimentala mare. Rama foto personalizata cu poze dragi este cadoul ideal cand vine vorba de pastrarea amintirilor intr-un singur loc, in format fizic. Cauta cateva dintre cele mai importante fotografii pe care sa i le oferi si de care sa se bucure pentru mult timp de acum incolo.

3. Dulciuri personalizate - O tableta de ciocolata sau o cutie de bomboane vor indulci cu siguranta un rac. Firi romantice si sensibile, vor aprecia pana si cel mai gest! Poti personaliza cutiile cu fotografia voastra preferata sau cu un mesaj sensibil si de impact.

4. Breloc personalizat cu zodia Rac - Racii sunt sensibili si familia are o importanta deosebita pentru ei. Un breloc cu zodia lor le va aduce aminte de legaturile afective si poate fi o modalitate minunata de a-ti exprima afectiunea si recunostinta fata de ei.

5. Un portofel din piele personalizat cu zodia Rac - Pentru un prieten Rac, extrem de legat de familie si sensibil, un portofel personalizat cu zodia sa ar putea pune in evidenta trasaturile sale. Alegerea unui portofel cu multiple compartimente si un design practic ar putea reflecta, de asemenea, dorinta sa de a avea totul organizat si sub control, in timp ce aduce un zambet pe fata sa atunci cand isi va utiliza noul accesoriu personalizat.

Printre alte cadouri potrivite pentru zodia Rac se mai numara si: cutia cu amintiri, un kit plantabil sau un tablou canvas

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Raci chiar aici!

Pentru personalizare, poti utiliza unul dintre textele specifice acestei zodii:
- Love is all we have, the only way that each can help the other.
- C.a.n.c.e.r: Caring. Affectionate. Nurturing. Capable. Emotional. Reliable
- Live fast. Die young. Be wild. Have fun.

Leu

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: vointa, increderea, siguranta, autoritatea, egocentrismul, dominarea, mandira si orgoliul

1. Cana personalizata cu zodia Leu -   O cana trebuie sa fie personalizata intr-un mod cu adevarat special, deoarece fiecare sorbitura ii va aduce aminte de forta si carisma sa. Este nascut pentru a straluci, chiar si in momentele de relaxare, cand isi va bea cafeaua sau ceaiul preferat.

2. Vin personalizat - Pentru aceasta zodie, orice cadou care este special si iese in evidenta va fi cadoul perfect. Acesta trebuie sa il puna pe nativul Leu in evidenta, indiferent de ocazie. Iti recomandam un vin personalizat cu poza norocosului, de care se poate bucura intr-o seara alaturi de prietenii sai cei mai buni. Acestia nu vor refuza niciodata o astfel de activitate.

3. Gentuta personalizata - Un cadou dragut si de impact este gentuta personalizata. Aceasta poate fi personalizata cu text, nume sau cu fotografie.

4. Breloc personalizat cu zodia Leu - Leii sunt increzatori si le place sa fie în centrul atentiei. Un breloc personalizat cu zodia lor care sa reflecte nobilimea sau maretia poate fi o modalitate excelenta de a sublinia calitatile lor de lideri si de a le oferi o senzatie de importanta.

5. Tricou personalizat cu zodia Leu -  Pentru Leul mereu in cautarea luxului si exclusivitatii, acest tricou personalizat este ideal pentru a fi oferit drept cadou. Fiecare purtare il va face sa straluceasca ca o bijuterie, aducand cu sine forta si carisma zodiei sale.

Mai mult, ii poti oferi unui nativ Leu si: o experienta inedita la inaltime, un poster sau un calendar personalizat.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Lei chiar aici!

In cazul in care ai nevoie de cateva idei de pentru personalizarea ta:
- Your love makes me strong and your hate makes me unstoppable.
- I never lose. I either win or I learn
- You can’t kill the spirit of the lionhearted.



Fecioara


Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: ordinea, ratiunea, precizia, diplomatia, comunicarea si ingeniozitatea.

1. Cana personalizata cu zodia Fecioara - O cana personalizat pentru zodia Fecioara, mereu atenta la detalii, aduce cu sine o nota de ordine si frumusete, amintindu-le ca perfectiunea poate fi gasita si in cele mai mici aspecte ale vietii.

2. Agenda de piele - Nativii zodiei fecioara sunt capriciosi si pretentiosi. Acestia nu sunt usor de impresionant, fapt pentru cadoul trebuie sa fie de impact si spectaculos. Agenda noastra din piele este un cadou unic, mai ales pentru pasionatii de scris sau pentru cei care inca prefera sa isi ia notite in stilul clasic. Aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta celui care o foloseste.

3. Jocul yoga - Printre cadourile ideale pe care aceasta zodie le-ar aprecia se numara o zi intreaga la piscina sau un abonament la yoga. In cazul in care ai nevoie de un cadou creativ, insa stii ca timpul nu ii permite astfel de activitati, iti recomandam jocul nostru de yoga. Astfel, poti aduce cu usurinta o ora de yoga, chiar la el/ea acasa, inlocuind cu succes o sedinta departe de casa.

4. Breloc personalizat cu zodia Fecioara - Fecioarele sunt organizate si apreciaza detaliile. Un breloc cu zodia lor care sa reflecte ordinea si simplitatea sau care sa fie util in viata de zi cu zi, poate fi un cadou practic si apreciat.

5. Termos personalizat cu zodia FecioaraPentru un nativ in zodia Fecioara un termos este ca o lucrare de arta.

De asemenea, mai poti alege si: covorasul de interior personalizat, un tablou personalizat cu fotografii sau o felicitare magnetica personalizata.

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Fecioare chiar aici!

Cateva idei pentru personalizarea produselor oferite unei fecioare:
- I am a competitor, I am a Virgo, and for me, I would never quit anything.
- I’m a super hard lover. I fall in love so quickly.



Balanta

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: echilibru, sociabilitatea, diplomatia, bunul gust, generozitatea si inclinatiile artistice

1. Cana personalizata cu zodia Balanta - 
Pentru cei nascuti in zodia Balantei, o cana va fi ideala pentru maestrii echilibrului si armoniei. Aceasta cana le reaminteste sa caute frumusetea in tot ceea ce va face si sa isi mentina echilibrul in viata foarte activa.

2. O cutie de vin personalizataBalantele apreciaza frumusetea si eleganta. O cutie de vin din lemn poate oferi un cadru sofisticat si rafinat pentru o sticla de vin speciala. Personalizarea cu un mesaj sau monograma adauga un aspect distinct si special.

3. Set de sah – accesorii pentru vin - Pentru acestia, un joc inteligent, care sa le capteze atentie este de multe ori cadoul ideal. In cazul in care iti doresti sa combini utilul cu placutul, atunci iti recomandam setul nostru de sah cu accesorii pentru vin, cu care poti duce pasiunea la nivel de arta. Acestia pot utiliza accesoriile pentru vin si se pot bucura si de un joc clasic de sah. Este un set practic si un cadou original si special care cu siguranta va impresiona placut.

4. Breloc personalizat cu zodia Balanta -  Balantele iubesc frumusetea si echilibrul in toate aspectele vietii lor. Un breloc elegant si armonios cu zodia lor, care care celebreaza echilibrul poate fi un cadou ideal pentru acestia.

5. Bratara personalizata din piele cu zodia Balanta - Balantele sunt echilibrate, diplomatice si iubitoare de frumos. O bratara cu simbolul Balantei ii va aminti purtatorului sa cultive armonia si sa caute echilibrul in viata.

Totodata, ii mai poti oferi unui nativ in zodia Balanta si: o experienta de tir cu arma, o perna personalizata sau un ceas de perete

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Balante chiar aici!

In cazul in care ai nevoie de cateva idei de text, poti alege din mesajele de mai jos:
- When we create peace and harmony and balance in our minds, we will find it in our lives.
-  Be yourself, do your own thing and work hard.
- I am a Libra so I have to balance things.



Scorpion


Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: curajul, indrazneala, vitalitatea, exigenta, spiritul razbunator, posesia si ambitia

1.  Cana personalizata cu zodia Scorpion - cana este perfecta pentru un adevarat Scorpion, mereu fascinant si misterios. Fiecare inghititura ii va conecta cu latura lor profunda si ii va incuraja sa abordeze viata cu pasiune si hotarare.

2. Agenda personalizata - Nativii scorpion sunt si ei destul de greu de multumit. Agenda noastra din piele este un cadou unic, mai ales pentru pasionatii de scris sau pentru cei care inca prefera sa isi ia notite in stilul clasic. Aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta celui care o foloseste.

3. Vin spumant personalizat - Este dificil sa alegi un cadou bun pentru un scorpion, insa cu siguranta nu poti da gres cu o sticla de vin spumant personalizata. Cu siguranta nativul se va bucura sa savureze, fie singur, fie alaturi de cativa oameni dragi un vin spumant bun, cu o semnificatie importanta.

4.  Breloc personalizat cu zodia Scorpion - Scorpionii sunt pasionali si misteriosi. Un breloc cu o nota de miste si simbolul zodiei lor va reflecta intensitatea lor si poate fi o alegere intriganta.

5. Tricou personalizat cu zodia Scorpion - Un tricou personalizat este un tribut adus misterului si indraznelii Scorpionului. Fiecare purtare va povesti o parte a povestii sale complexe si pasionale.

De asemenea, mai poti opta si pentru: o cina exclusivista, un decantor deluxe sau un suport pentru geanta personalizat

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Scorpioni chiar aici!

O poti personaliza cu cateva fotografii sau cu unul dintre textele de mai jos:
- Oamenii care sunt destul de nebuni încât să creadă că pot schimba lumea sunt cei care o fac.
- When I’m good, I’m very good. But when I’m bad, I’m better.
- Don’t mess with the Scorpio!


Sagetator

Cateva dintre caracteristicile acestei zodii ar fi: moralitatea, bunul simt, spiritualitatea, corectitudinea, intelepciunea si sinceritatea.

1. Cana personalizata – zodia Sagetator - 
O cana pentru un Sagetator, mereu in cautarea aventurii si a intelepciunii. Fiecare sorbitura ii va inspira sa exploreze lumea si sa atinga noi inaltimi spirituale.

2. Termos personalizat - Se stie ca sagetatorii sunt mari amator de calatorii, de aventura si de tot ce tine de adrenalina. Pasiunilor lor pot fi putin ciudate uneori, iar cadoul ideal ar fi ceva semnificativ, legat de acestea. Iti recomandam termosul personalizat, care poate fi ideal cand vine vorba de activitati in aer liber sau de calatorii. Acesta se poate personaliza cu nume, cu cateva fotografii sau poti alege unul din numeroasele noastre modele.

3. Tocator personalizat - Un cadou practic si util, pentru pasionatii de bucatarie este tocatorul, in special in momentul in care il si poti personaliza. Este cadoul practic, care nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui sagetator. Poti transforma gatitul intr-o activitate mult mai placuta, mai ales daca il si personalizezi cu un mesaj care sa ii puna in evidenta personalitatea nativului sagetator:

4. Breloc personalizat cu zodia Sagetator - Sagetatorii iubesc aventura. Un breloc care simbolizează calatoriile sau care aduce un strop de optimism poate fi o alegere inspirata.

5. Portofel personaliza cu zodia Sagetator - Pentru un prieten Sagetator, aventuros si entuziast, un portofel personalizat ar putea sarbatori spiritul sau liber. Acesta se va potrivit perfect cu natura lor optimista si dorinta de explorare.

Mai mult, ii mai poti oferi si urmatoarele variante de cadouri: lingura de bucatarie personalizata, o cutie de vin personalizata sau o experienta inedita

Descopera intreaga colectie de cadouri personalizate pentru Sagetatori chiar aici!

Mesajele pe care le poti folosi pentru cadourile unui sagetator pot fi:
- The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper.
- Travel: as much as you can, as far as you can, as long as you can. Life’s not meant to be lived in one place.
- Sunt sagetator! Cu cat sunt mai curajos, cu atat sunt mai norocos.


Ce se mai cumpără...