Nimic in coș

Vezi ce e nou

Idei de cadouri in functie de varsta
pe 30 mai 2022
  • #Idei de Cadouri


Nu de putine ori ni se intampla sa ramanem in pana de idei asupra cadoului pe care vrem sa il daruim, ori nu avem suficiente informatii despre preferintele destinatarului sau amanam mereu sa mergem la cumparaturi. Cu toate acestea alegerea cadoului nu ar trebui sa fie o sarcina dificila, de aceea noi v-am pregatit un ghid util cu idei de cadouri in functie de varsta sarbatoritului, cadouri inspirate prin care puteti crea un cadou original fara prea multe batai de cap.

Ideea in sine de cadouri personalizate este luata in seama de cei care vor sa daruiasca cadouri cu o insemnatate si o incarcatura emotionala.

Cadouri ca la 20 de ani
Pentru varsta de 20 de ani, 20+ trebuie sa ne gandim la un cadou de mijloc, nici foarte copilaros, nici foarte matur. Orienteaza-te catre un cadou tineresc, unde emotiile si distractia sa poata sa isi faca loc. Ideea de personalizare a berii este printre cele mai cerute in randul tinerilor. Poti sa le completezi cu fotografii, varsta sau mesaje si cadoul este gata pregatit sa fie ciocnit intre prieteni. La fel si tricourile personalizate sunt purtate cu drag de catre adolescenti, mai ales daca imprimeul transmite o emotie sau un mesaj.



Cadouri pentru 25 de ani
Pentru ca tinerilor le place sa petreaca si inca mai au timp si energie pentru asa ceva, la adunarile intre prieteni poti veni la brat cu o ruleta de shot-uri si sa vezi atunci ce petreceri or sa iasa! Daca tot ii sarbatoriti pe cei ce implinesc aceasta frumoasa varsta, ofera si un magnet personalizat cu poze, varsta si o urare.



Cadouri pentru 30 de ani
Cum trebuie sa fie cadourile pentru cei care implinesc varsta de 30 de ani? Este o perioada in care cariera este foarte importanta si deciziile sunt privite cu maturitate. Poti sa te gandesti la o cutie cu amintiri care sa adune poze din ani precenti: majorate, calatorii si petreceri aniversare. Este perfecta de pastrat printre albumele foto. Si ca tot a venit vorba de petreceri, inca nu e timpul pierdut sa mai puneti de inca cateva! Vino la brat cu un vin personalizat. Important este sa ai putina inspiratie la mesaje creative.



Cadouri pentru 40 ani
Legendele spun ca dupa o varsta devenim mai intelepti si avem tendinta sa fim mai filozofi. Daca stii pe cineva care are inclinatii de genul asta, ofera-i o agenda din piele naturala, unde ideile sa prinda viata. Alaturi poti sa adaugi si o sticla de buzunar, stii tu…pentru bauturile pe care sa le degusti din cand in cand in amintirea vremurilor trecute, poate dau inspiratie la scris!



Cadouri pentru 50 ani
Una dintre cele mai importante date din viata unei persoane este cea de-a 50-a aniversare. Aceasta poate fi o ocazie minunata pentru tine de a arata cat de mult tii la ei cu un cadou special. Asta pentru ca multi sunt pe punctul de a fi bunici sau deja au nepotei. Bunicii sunt persoane speciale care merita sa li se ofere cadouri realizate cu dragoste si sa simta importanta lor in vietile noastre. Cu sau fara ocazie, ofera-le un ceas sau un tablou personalizat, unde poti incarca fotografii de familie sau poti personaliza cu un mesaj de suflet. Familia are o insemnatate aparte pentru ei, de aceea un cadou cu fotografii va fi o modalitate de a le arata felul in care a inforit intreaga familie de-a lungul timpului.



Cadouri pentru 60 ani si peste
In ceea ce privesc cadourile pentru a treia tinerete, asa cum ne place noua sa o numim, accesoriile de bauturi pot fi un cadou pe care il vor aprecia din plin, mai ales dupa varsta de 60 de ani. Decantoarele pentru bauturi sunt un cadou ce va pastra cel mai bine bautura rafinata, deschisa numai la ocaziile cu adevarat speciale, la fel si carafa de vin va fi un cadou perfect pentru ei. Daca prefera bauturile traditionale, un set de bautura cu trei nivele sau un set de accesorii pentru vin sunt perfecte de oferit cadou.



Nu uita ca la petrecerile aniversare, baloanele cu numere volumetrice, bannerele cu “Happy Birthday” si lumanarile sunt de nelipsit pentru un decor colorat si vesel, le gasesti pe toate aici.


Indiferent despre cine este vorba, ca e prieten, ruda sau apropiat, cadourile personalizate pot atinge aceea nota a unui cadou iesit din comun. Este o ocazie de a le oferi intr-o zi normala, bucuria si aprecierea  prin prezenta lor in viata ta, printr-un gest simplu.


































Ce se mai cumpără...