Nimic in coș

Vezi ce e nou

Castiga un VOUCHER de Craciun!
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale


De Craciun 🎄StarGift este spiridusul tau! 🎁

Ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 300 de lei pe care il poti folosi pe site-ul nostru la toate produsele personalizate!

Participa la concursul nostru in perioada 18 - 22 noiembrie 2022 pana la ora 11.00:

Ce trebuie sa faci?

✅ Like paginilor StarGift si postarilor (Facebook sau Instagram
✅ Scrie-ne intr-un comentariu la ultima postare de pe Facebook sau Instagram ce mesaj ai vrea sa transmita Mos Craciun copilului tau (un mesaj emotionant sau inspirational) sau unei persoane dragi (nu uita sa fie amuzant si sa-i dai tag!)
✅ La final, distribuie postarea in sectiunea Stories sau Newsfeed a profilului tau.

🏆 Cel mai apreciat comentariu va fi castigator! Nu uita sa-ti inviti prietenii sa-ti aprecieze comentariul ca sa ai șanse cat mai mari sa castigi!

*Oferim cate un voucher cadou in valoare de 300 de lei pentru comentariul castigator de la fiecare postare, atat de pe Facebook, cat si de pe Instagram.

*Aceeasi persoana nu poate beneficia de ambele vouchere. In cazul aceluiasi castigator pe ambele retele de socializare, se va lua in considerare urmatorul comentariu cu cele mai multe aprecieri.

*StarGift isi rezerva dreptul de a alege castigatorul care a participat intr-un mod corect la concurs.

*In caz de egalitate, StarGift isi rezerva dreptul sa aleaga castigatorul.

Cum utilizati voucherul?
1. Accesati www.stargift.ro
2. Alegeti produsele preferate, personalizati-le cu pozele voastre sau mesajele dorite si adaugati-le in cos.
3. Vizualizati cosul de cumparaturi si aplicati codul voucherului in formularul de comanda.
4. Finalizati comanda.

Conditii si termene:

Discountul in valoare de 300 lei se aplica o singura data/comanda, exclusiv produselor personalizate. In cazul in care suma comenzii depaseste valoarea de 300 de lei a voucherului, diferenta va fi achitata integral de catre cumparator. De asemenea, in cazul in care suma comenzii este mai mica de 300 lei, diferenta de pana la 300 lei nu va putea fi utilizata pentru o alta comanda, iar clientului nu i se va putea acorda aceasta diferenta in bani sau sub forma unui alt beneficiu. Voucherul este individual si netransmisibil. Voucherul este valabil pana la 21.05.2023


Ce se mai cumpără...