Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri personalizate TraLaLa
pe 14 septembrie 2023
  • #Idei de Cadouri


Alături de TraLaLa vă prezentăm colecția exclusivă de cadouri personalizate pentru cei mici! Împreună cu aceștia am creat o colaborare pentru a aduce mii de zâmbete pe fețele tuturor copiilor cu ajutorul celor mai simpatice cadouri. Această colaborare aduce la un loc creativitatea și energia a tot ceea ce înseamnă brand-ul TraLaLa și calitatea impecabilă a produselor noastre personalizate!

Colaborare specială:

Muzica și animația de calitate reprezintă principalele ingrediente ale succesului TraLaLa, un concept media care a depășit de mult granițele digitalului.

TraLaLa este cel mai cunoscut brand pentru preșcolari și pentru părinții lor și puține sunt grădinițele din România în care să nu fi răsunat unul dintre hiturile lor.

Cântecele copilăriei românești și personajele atât de îndrăgite fac din TraLaLa educatorul și învățătorul copiilor români din lumea întreagă, lumea idilică, plină de culoare și de prieteni, fiind mediul cel mai potrivit pentru educație și distracție.

Astfel, alături de noi, aveți ocazia să vă bucurați alături de cei mici de cadouri speciale, concepute să aducă zâmbete și veselie în jur. 

Iată colecția noastră exclusivă de cadouri personalizate în colaborare cu TraLaLa:

1. Haine:

- Tricouri personalizate:  Tricourile personalizate cu personajele TraLaLa sunt ideale pentru fanii

personajelor pline de veselie! Ideale și gata de a fi purtate la școală sau în oraș, vor transforma activitățile zilnice într-o adevărată poveste! Comode și utile, vor fi adorate de cei mici și vor atrage multe priviri!

- Body-uri personalizate: Body-urile pentru copii sunt piese de îmbrăcăminte confortabile și practice, create special pentru a le oferi micuților libertate de mișcare și confort în timpul activităților zilnice. Acestea sunt piese versatile și indispensabile în garderoba micuților, fiind potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior. Când sunt personalizate cu personajele preferate Zigaloo sau Johny, devin magnet de zâmbete și voie bună atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

2. Accesorii de bucătărie:

- Lunch box-uri și termosuri personalizate: În perioadele aglomerate un termos cu băuturi calde sau reci și un lunch box bine organizat sunt salvatorii celor mici. Acestea le permit să aibă mereu la îndemână gustări sănătoase și o hidratare corespunzătoare, contribuind astfel la menținerea nivelului de energie și concentrare în timpul orelor. Personalizarea le va aduce aminte de toate încurajările și energia bună oferită de personajele preferate.

- Bavețică personalizată: Bavețica poate fi un accesoriu perfect pentru cele mai adorabile poze în care îl poți surprinde pe micuțul tău, alături de personajele TraLaLa. Bavețelele pentru bebeluși fac parte din categoria accesoriilor esențiale, mai ales din etapa când începe diversificarea alimentației și implicit ușurează viața părinților de situațiile cu hăinuțele pătate.

3. Perne personalizate: Pernele sunt printre cele mai îndrăgite cadouri personalizate pentru cei mici. Acestea vor avea loc de cinste în camera lor și cu siguranță vor deveni în timp amintiri de neprețuit, mai ales când sunt personalizate cu fotografii, cu personajele preferate Zigaloo sau Johny, nume și alte mesaje dragi pentru cei mici.

4. Căni personalizate: Utile și foarte apreciate, cănile vor fi mereu cadoul ideal indiferent de destinatar. Cei mici vor adora să își bea apa, ceaiul sau sucul preferat dintr-o cană personalizată special pentru ei cu cei mai buni prietenii ai lor, în timp ce ascultă unele dintre cele mai îndrăgite cântecele pentru copii. 

5. Prosopele personalizate: Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții. După o zi plină de jocuri și zâmbete în parc, trebuie să ne spălăm bine pe mânuțe, iar cu un prosop preferat, cei mici vor fi mai încântați și interesați de igiena zilnică, mai ales când personajele TraLaLa va fi acolo pentru încurajarea și susținerea lor în toate activitățile de zi cu zi.

6. Insigne personalizate: Insignele sunt ușor de purtat, fie în piept, la geantă sau la ghiozdan și sunt accesoriul perfect când vine vorba de a oferi stil celui ce le poartă. Ideale și iubite de cei mici, pot fi personalizate cu numele acestora și garantăm că vor atrage multe priviri! 

Descoperă întreaga colecție chiar aici!  Ce se mai cumpără...