Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru varsta de 1 an
pe 9 martie 2022
  • #Cadouri Copii


Aniversarea primului an de viata al copilului este un eveniment cu totul special atat pentru parinti, bunici, nasi cat si pentru cel mic, care va retrai cu emotie peste ani si ani aceste momente, fie rasfoind pozele de la eveniment sau scotocind printre darurile primite si pastrate cu grija.

Astfel, cadourile oferite cu ocazie implinirii varstei de 1 an, care de obicei este marcata de taiatul motului la baietei sau ruperea turtei la fetite, pot fi adevarate comori cand vor fi descoperite peste ani si ani.  

Am pregatit cateva idei de cadouri inedite pentru aniversarea de 1 an a copilasului, cadouri care trezesc emotii, zambete si bucurie, atat pentru parinti cat si pentru cel micut, atunci cand vor fi descoperite cu adevarat.   

Tablouri personalizate si rame de birou
In primul an de viata, fiecare luna a micutului este o sarbatoare, de aceea, daca esti o persoana apropiata familiei, fie nasa, matusica sau prietena buna cu care mamica a impartasit poze de-a lungul timpului, poti personaliza foarte usor un tablou cu fotografii din fiecare luna de viata a copilului sau o rama foto de birou. Acestea vor fi o bucurie pentru parinti si un cadou ne nepretuit pentru cel mic peste ani si ani. 

Perne si plusuri personalizate
Copii adora tot ce este pufos si moale, jucariile fiind preferatele lor. Personalizeaza plusul cu o fotografie si un mesaj simpatic si cu siguranta in curand vor deveni cei mai buni prieteni. Tot in categoria cadourilor pufoase, o perna personalizata se va potrivi perfect in camera copilului pentru a pastra vie amintirea primului an implinit.



Cutie din lemn gravata – prima cutie cu amintiri

Pastreaza cadouri mici si dragi in cea mai frumoasa cutie de amintiri din lemn! Asta pentru ca peste ani si ani, toate clipele din primul an de viata vor deveni adevarate comori de pastrat pentru totdeauna!



Carti de citit si lampi de veghe
Ritualul de seara este un moment de rasfat si conexiune intre parinti si copil, iar cititul unei carti este nelipsit pentru a crea o atmosfera de poveste. Cartile sunt un cadou sigur indiferent de varsta, chiar daca la varsta de 1 an inca nu deslusesc tot ce li se spune, insa cartile colorate si cu multe ilustratii vor starni curiozitatea celor mici. Povestile sunt cu atat mai frumoase si linistitoare daca sunt citite la lumina calda a unei lampi de veghe. Poti alege dintre cele cu norisor, dinozauri, fantomita, ponei sau arici cu proiectii luminoase ori lampa in culorile curcubeului.



Prosopele dragalase si ciocolata personalizata
Printre cadourile practice se numara si prosoapele personalizate, foarte utile atunci cand cei mici se murdaresc, dar si dragalase pentru copilasi. Chiar daca cei mici inca nu sunt pregatiti sa manance ciocolata, parintii se vor bucura din plin de gust, dar mai ales de design-ul creat special pentru implinirea unui an de viata al micutului.



Magneti de frigider si saculeti
Un cadou pe care poate sa il faca chiar parintii este un magnet de frigider. Dupa primul an de viata suntem siguri ca telefonul e plin de poze cu cel mic. Alege-le pe cele mai dragalase, desi stim cat de greu este, si creaza un magnet pentru frigider cu fiecare clipa din luna de viata a minunii tale. Mai mult, poti personaliza si un saculet in care sa ii pastrezi cateva amintiri din primul an de viata (cum ar fi suzeta sau prima lingurita) sau poti opta pentru cel de o dimensiune mai mare pentru a pastra jucariile preferate.



Balonase aniversare
Indiferent ca petrecerea este acasa sau la restaurant, ziua in care copilul implineste un an trebuie sa fie memorabila. Decoreaza-i camera cu balonase aniversare pentru 1 an pentru cea mai frumoasa printesa sau cel mai curajos print pentru o atmosfera de poveste. 



Ce se mai cumpără...