Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru pasionatii de sport
pe 1 iunie 2022
  • #Idei de Cadouri

Indiferent de relatia pe care o ai cu persoana careia ii daruiesti ceva, retine ca nu valoarea cadoului este importanta, ci utilitatea si mesajul pe care vrei sa il transmiti. Pentru a realiza un cadou deosebit ai posibilitatea sa il impachetezi frumos si sa il oferi intr-un moment potrivit, astfel poti pastra elementul surpriza! Nu uita sa tii cont de cateva reguli pe care e bine sa le aplici pentru a te apropia cat mai mult de dorintele destinatarului.

1.    Tine cont de nevoile si preferintele sportivului – documenteaza-te ce sport practica si ofera-i lucruri care il vor bucura pentru activitatea sa preferata.
2.    Documenteaza-te cat mai bine – Este de preferat sa iti faci temele si sa stii foarte bine ce cadouri l-ar bucura cel mai mult. Nu alege primul lucru care iti iese in cale, ci studiaza si opteaza pentru calitate si bun gust.
3.    Alege ceva universal daca esti nehotarat – Nu te grabi sa ii iei ceva ca mai apoi sa iti dai seama ca nu i se potriveste. Ca sa eviti astfel de situatii poti alege sa ii oferi chiar si un voucher, ca sa isi cumpere ceea ce ii place.
4.    Fii atent la nivelul de pregatire al sportivului – Trebuie sa ii cunosti destul de bine activitatea atunci cand vrei sa oferi un cadou, asta ca sa eviti orice gafa. Este bine sa stii daca este incepator sau are experienta in sportul pe care il practica.

Pentru cei ce sunt pasionati de PESCUIT
Cele mai potrivite cadouri pentru cei ce le place sa stea cu firul intins se numara canile, perfecte pentru a-si bea cafeluta la firul ierbii. Insignele si sticlele de buzunar din piele care se potrivesc perfect la buzunarul de la vesta sau tricourile personalizate, cu mesaje speciale pentru iubitorii acestui sport.

Pentru cei ce sunt pasionati de FOTBAL
Un nou concept pentru cei ce practica acest sport sunt cardurile personalizate, atat pentru adulti, cat si pentru copii ce pot fi create cu diferite caracteristici ale numarului pe care il reprezinta in echipa. Tricourile sport, cu numele si numarul de jucator sunt la mare cautare iar pentru a le aprecia meritele le poti darui o medalie personalizata, un breloc sau un tablou ca amintire. Cand castiga meciul, poti sa ii cinstesti cu berile noastre personalizate cu numele fiecarui jucator din echipa. Doar cei mai buni castiga, nu-i asa?

Pentru cei ce sunt pasionati de TENIS

Termosurile sunt un must have pentru cei ce practica tenisul. Pentru efortul depus si pentru dedicarea lor pot purta mereu la ei un breloc personalizat in forma de racheta, cu numele sau o fotografie draga lor. Tricourile sunt si ele la mare cautare, mai ales ca pot fi foarte usor personalizate, cu o fotografie si text.

Pentru cei ce sunt pasionati de ALERGAT
Cum iti surprinzi prietenul pasionat de alergare? Cu un termos, tricou sau o cana personalizata, toate usor de personalizat, poate cu un indemn pentru pasiunea lui.

Pentru cei ce sunt pasionati de CICLISM
Daca stii ca prietenul tau cel mai bun este pasionat de ciclism si foloseste bicicleta des, chiar si in traficul urban si aglomerat, ofera-i o cana metalica sau un termos personalizat pentru a fi activ tot timpul.

Pentru cei ce sunt pasionati de DRUMETII

Cei carora aventura este o pasiune pura pentru ei am pregatit cadouri pe alese. Agendele, termosurile, sticlele de buzunar sau canile sunt cadouri perfecte si foarte utile atunci cand drumetul pleaca in aventura.

Sportul este una dintre cele mai eficiente modalitati prin care putem sa avem o sanatate buna si sa ne dezvoltam armonios, dar si de a invata ce inseamna spiritul de echipa si disciplina. Fie ca e vorba de copii sau adulti, cadourile pentru sportul practicat sunt la mare cautare si vor fi o bucurie mare pentru sarbatoriti.


Ce se mai cumpără...