Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru pasionatii de calatorii
pe 23 iunie 2022
  • #Idei de Cadouri

Daca esti in cautarea unui cadou pentru o persoana pasionata de calatorii, iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri inedite:


  • Un notebook personalizat sau agenda de piele cu viitoarea destinatie de calatorie sau un mesaj inspirational pentru un calator autentic va fi un cadou nu numai cu un touch personal dar si foarte util. Sunt atatea detalii pe care trebuie sa le avem in vedere cand plecam intr-o calatorie. De la cele ale cazarii, biletele de avion, obiective turistice si ce mijloace de transport putem folosi. Este mult mai simplu sa ne notam toate aceste detalii intr-o singura agenda ori putem incepe sa cream primul jurnal de calatorii.



  • Cana metalica Adventure se potrivest perfect celor care nu se multumesc cu 5 stele la hotel, ci sa stea in jurul focului de tabara si sa fie cazati la un numar infinit de stele deasupra lor. Pentru a completa decorul idilic si pentru ca multora ne place sa citim dar nu prea ne mai gasim timp sa facem asta decat in vacante, poti oferi in dar si un semn de carte personalizat cu poze sau un mesaj spus din suflet.



  • Pentru aventurierii adevarati care se incumeta sa ajunga pe cele mai inalte culmi, este absolut necesara o sticla de buzunar cu o bautura tare ca sa ii incalzeasca putin simturile si sa-i dea putere sa-si atinga obiectivele. Iar pentru cei care se declara deja exploratori, practic cei care au trecut la next level, declaram ca harta razuibila este dedicata lor. Este potrivita pentru cei care vor sa bifeze cat mai multe destinatii.



  • Daca e vara sau doar o vacanta exotica in plina iarna, sacosele de plaja cu un mesaj personalizat sau cu o poza haioasa ca sa isi aminteasca de cei de acasa sunt un cadou inedit si de efect, mai ales cand sacosa este asortata cu o pereche de slapi personalizatiNu plecam la drum fara sa avem cu noi un rucsac unde sa ne putem cele necesare pentru calatorie. Aici ai cadoul perfect pentru iubitorii de plimbari si drumetii.


  • Cand plecam la drum si stim ca avem de parcurs mai multi kilometri pe jos, este important sa avem imbracamintea potrivita. Tricourile sport cu numar, nume sau fotografie sunt perfecte pentru astfel de activitati, iar ca bonus sunt un cadou super haios si special pentru prietenul nostru calator. 



  • Un cadou util si inedit este termosul din inox conceput special pentru aventurieri. Modelul “Say yes to new adventure” ii va duce fix cu gandul la noi experiente in natura.


 


 

 

Ce se mai cumpără...