Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru majorat
pe 30 mai 2022
  • #Idei de Cadouri

Majoratul este unul dintre cele mai asteptate momente din viata fiecarui adolescent. Si nu neaparat pentru senzatia de libertate, de a face ce vrei, cand vrei, cu cine vrei, ci mai degraba de a fi in centrul celei mai tari petreceri de majorat. 

 

Pentru ca majoratul este primul cel mai important moment din viata unui adolescent, cadourile alese pentru majorat, fie ca sunt daruite de parinti, rude, gasca de prieteni sau colegii de clasa, trebuie neaparat sa trezeasca acel efect “wow”, zambete si suprindere.

 

Noi iti propunem cateva idei de cadouri de exceptie pentru majorat care cu siguranta vor trece proba timpului si pe langa zambete si recunostinta la momentul daruirii, vor trezi emotie multi ani de acum incolo, cadourile propuse fiind veritabile comori cu amintiri. 

 

  • Ce cadou poate marca mai bine majoratul decat unul cu cifra 18? Un cadou memorabil este tabloul cu cifra 18 care poate fi personalizat cu cele mai amuzante, cool sau emotionante fotografii impreuna, dar si cu un mesaj unic ca la 18 ani.



  • Ai stat vreodata sa te gandesti cam cate secunde, minute sau ore au trecut in 18 ani? Noi ne-am gandit la o astfel de adunare si tabloul cu text se potriveste perfect pentru ziua majoratului.  Bataia cu perne poate sa fie un motiv de distractie la varsta de 18 ani? Sau poate vrei pur si simplu sa-i tina la cald cele mai cool amintiri din cea mai frumoasa perioada din viata, adolescenta?


  • Nicio petrecere de majorat nu are cum sa treaca fara sa se ciocneasca in cinstea sarbatoritului un pahar. Nu insinuam sa faceti exces de alcool, dar la 18 ani se poate orice. Poti personaliza o sticla de vin clasic sau un vin spumant cu cele mai traznite poze din liceu ori cele mai tari fotografii de la celelalte majorate pe care le-ati petrecut impreuna, ca doar trebuie sa duceti traditia mai departe, nu? Iar daca tot a venit vorba de vin, iti recomandam sa il daruiesti intr-o cutie eleganta de lemn cu cel mai potrivit mesaj de “La multi ani” si cateva cuvinte de lauda pentru minunata varsta.


  • Stim ca majoratul este un eveniment mult asteptat de cei care il sarbatoresc si in general prietenii sunt cei care iti sunt alaturi. Asa ca la varsta de 18 ani se da dezlegare la bere



  • Pentru ca aceasta este varsta la care se implinesc multe din dorintele pe care un adolescent le viseaza, cum este carnetul de condus si reusita examenului maturitatii, noi iti propunem sa oferi o rama de birou cu cele mai instagramabile poze in care ii poti transmite un mesaj de incurajare ca orice vis sa devina realitate.



  • Si daca vrei sa-i vezi patratele pentru ca majorul este un super sportiv, ofera-i un tricou sport personalizat cu o poza super haioasa si un mesaj “ca la 18 ani”, ca sa-l probeze chiar pe loc! Pentru o petrecere memorabilia de majorat, la noi gasesti insigna personalizata si ciocolata haioasa pentru majorat, dar si felicitari pe care le poti personaliza cu mesaje si poze.  


Pentru mai multe idei de cadouri de majorat am pregatit o sectiune speciala unde cu siguranta vei gasi un cadou memorabil de 18 ani. Toate cadourile le poti gasi aici. Spor la cadouri inspirate!

 

 

 

 

Ce se mai cumpără...