Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru ea
pe 31 mai 2022
  • #Idei de Cadouri


Alegerea cadoului potrivit pentru femeia din viata ta poate fi uneori o sarcina dificila. Poate ca are de toate si tu nu ai prea multa inspiratie ori chiar nu stii ce ar putea sa ii placa. Lista noastra de cadouri este creata special pentru a te ajuta sa te inspiri si sa alegi cadoul perfect pentru ea.

1.    O gentuta pentru accesorii


Fiecare femeie cunoaste importanta pentru a-si pastra produsele de make-up intr-o gentuta cosmetica. Ori daca ii place sa schiteze portrete sau inca e studenta la arhitectura, unde oare sa isi pastreze creioanele? Sau unde sa puna toata colectia de ustensile pentru manichiura? Variantele sunt multiple si gentutele sunt potrivite pentru toate acele lucruri pe care doamnele si domnisoarele le poarta la ele oriunde s-ar duce. Personalizeaz-o si fii sigur ca o va purta oriunde cu ea!



2.    Indulceste-o in cel mai original mod

Sa nu iti fie teama sa ii daruiesti ceva dulce cu gandul ca poate tine mult prea mult la silueta ei. Ceva dulce si mic intotdeauna va fi motiv de bucurie, mai ales atunci cand toate sunt create special pentru ea. Ciocolata, un set de mini-ciocolatele, cutie cu bomboane sau trufe sunt perfecte pentru o surpriza care ii va incanta sufletul!



3.    Tablouri, perne si cani personalizate


Pricepute in arta de a potrivi culorile si a fi un design de interior fara studii dar cu idei elaborate, cadourile pentru interiorul locuintei sunt perfecte pentru ai da o noua idee si o bucurie de care se va bucura zi de zi, chiar la ea acasa.


4.    Un notebook pentru cea care vrea sa cucereasca lumea


Femeile sunt construite sa-si seteze obiective. Indiferent ce isi doreste sau ce ar vrea sa mai imbunatateasca la propria persoana, un notebook cu un design unic este tot ceea ce ii trebuie pentru a-si scrie o lista de prioritati.



5.    Bratari delicate si o cutie cu bijuterii


Luati in considerare ca bijuteriile sunt realizate pentru a oferi un farmec aparte celor care le poarta. Bratarile cu initiala, nume sau un semn reprezentativ sunt perfecte pentru a le deveni preferate! Tot pentru bijuterii, pentru ca femeie au o intrega colectie, ai cutia de bijuterii cu oglinda, din bambus sau lemn. Daca le pui impreuna vei avea parte de multi, multi pupici!



Si daca vrei sa completezi cadoul sau sa realizezi o atmosfera romantica, in loc de flori, ii poti darui un manunchi de baloane in forma de inima pe care le poti umfla cu heliu, sa se bucure mai mult de ele! Ofera-i si un vin spumant personalizat si de ce nu pune cadoul, in functie de marimea acestuia,  intr-o cutie cadou in forma de inima. Vezi? Sa nu mai spui ca e greu sa alegi cadouri pentru ea! Este atat de simplu, gaseste-ti inspiratia si bucurati-va de moment!





Ce se mai cumpără...