Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pana in 50 de lei
pe 6 ianuarie 2022
  • #Idei de Cadouri

Stiai ca de cele mai multe ori cadourile scumpe nu sunt cele care costa mult, ci mai degraba cele daruite cu suflet? Acesta este farmecul cadourilor personalizate, trezesc emotii si spun povesti, indiferent de buget, o poveste pe care chiar tu poti sa o scrii pe un cadou memorabil.  

Am pregatit pentru tine cele mai inspirate idei de cadouri cu un buget redus dar care cu siguranta vor fi de nepretuit.


1.     Cele mai frumoase rame de birou 

Pentru iubit/a, sot sau sotie sau prieteni iti propunem rama foto personalizata cu o poza, unul dintre cele mai frumoase si apreciate cadouri.



 

2.     Un vin rafinat cu cele mai cool fotografii si mesaje  

Vinul personalizat este un cadou exclusiv si inedit, potrivit pentru orice eveniment, iar noi avem modele indiferent de ocazie, fie pentru zile de nastere, aniversare de casatorie, majorat, pensionare sau in semn de recunostinta. Plus ca ai posibilitatea de a alege din vinurile noastre Saugvinon alb, roze sau rosu. 




3.     Perne personalizate 

Poti surpinde intr-un mod foarte placut cu o perna personalizata din colectia noastra pe care o poti gasi chiar aici. Alege din sutele de modele concepute special pentru intreaga familie, prieteni sau colegi. 



4.     Cana emailata cu fotografii si text 

O cana speciala, cu un design inedit, pentru cei dragi noua. Noi iti putem la dispozitie o super cana, iar tu te ocupi de restul! Este destul de simplu, ai posibilitatea sa incarci fotografii si sa editezi un mesaj care va fi imprimat direct pe cana, plus ca ai posibilitatea de a schimba culoarea fundalului si a textului.



5.     Tablou cu numele vostru si mesaj 

Un cadou de dragoste sa-i ajunga direct la inima este tabloul cu ursuleti care poate fi personalizat cu numele vostru. Sau daca vrei ca amprenta inimii voastre sa va aminteasca mereu cat de mult va iubiti, avem un tablou deosebit care poate fi personalizat cu un mesaj din inima.



6.     O cutie cu amintiri de neuitat

La ocaziile cu adevarat deosebite, valoarea sentimentala este mai presus decat cea materiala. Ai posibilitatea sa creezi cele mai deosebite amintiri, in cutii cu tematica de vacanta, botez, nunta, cu inimioare sau smiley face. Poti transmite un text pe fiecare fotografie si sa alegi culoarea conturului.



7.     Cana complet neagra si fotografii cu momente de rasfat 

Imparte putina dragoste cu aceasta cana supriza. complet neagra si eleganta. Atunci cand va turna bautura preferata, va avea o supriza de proportii regasind cele mai frumoase fotografii alese de tine.



8.     O echipa pe cinste: bere personalizata si desfacator 

Berea noastra creaza o poveste in nuante galben-aurii, cu o aroma proaspata si racoritoare. Poti alege dintr-o colectie intreaga de modele de bere, cu fotografii sau text, ori cu mesaje super haioase si traznite. Iar pentru un cadou complet, poti oferi pe langa bere si un desfacator pe care, ce crezi? Tot tu il vei personaliza!



9.     Mini-set de cadouri de bucatarie – sucitor si lingura de lemn 

Daca stii pe cineva pasionat de bucatarie, acum este momentul sa ii oferi un cadou pe masura pasiunii lui. O ustensila este intotdeauna binevenita in bucatarie, asa ca ii poti oferi un mic set format dintr-un sucitor si o lingura de lemn. 



10.  Mouse-pad 

Daca vrei sa faci un cadou mai neconventional, mouse-pad-ul personalizat este cu siguranta unul pe care merita sa il daruiesti, pe langa faptul ca ai posibilitatea de a-l personaliza, imaginile pot sa vorbeasca de la sine. 


Spor la daruit amintiri!



Ce se mai cumpără...