Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri la masa de Craciun cu prietenii
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale

Masa de Craciun impreuna cu gasca de prieteni este una din cele mai asteptate reuniuni ale anului si este ocazia perfecta pentru cadouri inedite, cadouri care sa starneasca hohote de ras dar si emotia revederii. Stiai ca atunci cand oferi un cadou primesti si transmiti bucurie? Creierul nostru elibereaza serotonina, substanta chimica ce ajuta la transmiterea impulsurilor la nivelul sistemului nervos si elibereaza in tot corpul hormonul fericirii. De aceea oamenii sunt super fericiti atunci cand daruiesc cadouri, dar mai ales atunci cand le primesc.


Nu este nevoie de cadouri sofisticate, ci de cadouri originale si de impact, iar cadourile personalizate sunt cele mai cautate cadouri de Craciun, in special atunci cand il petrecem alaturi de gasca de prieteni. Ne-am gandit la toate detaliile pentru cea mai reusita masa de Craciun! 

 

Ce le oferim prietenilor?

Pentru baieti, prieteni buni, nasi sau fini, berea personalizata este cel mai in trend cadou de Craciun. Personalizeaza mai multe beri cu nume si mesaje haioase si savurati-le impreuna la masa de Craciun. Poti alege un model cu cod QR care iti permite sa incarci un link catre un mix de muzica sau o melodie care va aduce aminte de momente inedite petrecute impreuna. Pe langa bere, desfacatoarele cu mesaje haioase completeaza perfect cadoul. Daca vrei ceva mai sofisticat, vinul personalizat sau vinul spumant sunt o super alegere.





Ce le oferim prietenelor?

Incepem cu cele mai cautate si utile cadouri. Colectia de cani best friends, in special cele cu catelul si iubitul sub brad, sunt canile personalizate preferate in randul prietenelor. Si pentru ca fetele sunt fascinate de poze, alege sa aduni cele mai frumoase momente impreuna pe seturi de poze polaroid sau magneti cu design unic.  




 

Gazda trebuie sa se bucure de un cadou inedit!

Gazda cu siguranta trebuie rasplatita pe masura efortului depus. Iata doar cateva idei de cadouri super cool pentru a impresiona prietenii care organizeaza masa de Craciun. Alege ramele de poze cu tematica de Craciun care sa le aduca aminte de aceste momente speciale. In plus, poti alege un set cool de bucatarie – un tocator de lemn premium pentru branzeturi sau unul cu model de Craciun si cateva globuri cu numele si pozele lor pentru a le pune in bradul de Craciun.





Accesorii pentru cea mai reusita masa de Craciun

Daca tu esti gazda si vrei sa organizezi o super masa de Craciun, iti venim in ajutor cu cele mai cool decoratiuni. alege ciocolatele personalizate cu numele fiecarui invitat la masa si pune-le discret la indemana. Ii vei impresiona si veti savura impreuna momentul dulce.


Poti alege si cateva placemates cu motive de Craciun si cateva decoratiuni: lumanarea in forma de spiridus este un produs foarte cool si indragit daca alegi un decor cu adevarat de Craciun. De asemenea, setul de decoratiuni vor aduce un aer classy si elegant. Nu uita de suporturi de pahare care pot fi personalizate cu numele invitatilor sau per cuplu. Vor fi cu adevarat apreciate si vor fi un suvenir memorabil de la cea mai cool masa de Craciun cu prietenii. 





Nu uita de ambalaj!

O hartie de impachetat cu simboluri de sarbatoare, o cutie de Craciun sau punguta ori stickere cu nume si poza vor creste suspansul si vor aduce o nota unica oricarui cadou.




 

Pentru mai multa inspiratie, toate cadourile de Craciun le gasesti aici. 


Speram ca te-am inspirat si va dorim un Craciun Magic alaturi de prieteni.

 

 

Ce se mai cumpără...