Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri dulci de Mos Nicolae
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale

De Sf. Nicolae ghetutele celor mici dar si ale celor mari sunt pregatite cu dichis sa adune dulciuri, portocale si mici cadouri simbolice.

 

Noi nu ne-am gandit deloc la nuieluse. Bucuria si sclipirea din privirea copiilor mici si mari atunci cand primesc cadoul este un sentiment unic care ne umple inima de satisfactie, mai ales in perioada sarbatorilor.





Suntem siguri ca vei gasi pentru toti cei dragi cate un mic cadou pe care sa il pui in ghetutele frumos pregatite. Noi avem cateva idei:

 

Mini-ciocolatele sunt super gustoase dar si haioase, vor disparea cat ai bate din palme la cat de simpatice sunt! Fie ca alegi seturile personalizate cu fotografii sau nume, sau un glob cu 10 ciocolatele perfecte pentru bradul de Craciun, succesul acestui cadou este garantat. 



Cutiile de bomboane vor face senzatie cel putin cateva zile, nu numai pentru ca sunt super delicioase, dar si pentru ca vin intr-un ambalaj personalizat. O selectie de bomboane cu arome de menta sau cafea, numai bune de savurat la birou sau acasa, este cadoul dulce perfect de la Mos Nicolae.  Cutiile de trufe deluxe garanteaza un adevarat rasfat culinar. Trufele sunt intr-o varietate de arome, realizate in mod artizanal, fiind un produs exclusivist care va incanta pe cei cu simturi fine in ale ciocolatei. Efectul wow este garantat datorita personalizarii ambalajului cu mesaj sau poza.


 

Ciocolata cu mosi, reni, turta dulce sau motive de Craciun intra perfect in fiecare ghetuta, fiind un produs consacrat si super apreciat de-a lungul anilor! Alege modelul preferat de ciocolata si creeaza un super cadou de la Mos Nicolae pentru cei dragi tie. 




Pe langa ceva dulce, va propunem si cateva cadouri simbolice de la Mos Nicolae:

 

Cadouri simbolice pentru copii: 

Copiii vor fi incantati cand vor primi cele mai simpatice cani din care sa isi bea ciocolata calda. Iar pentru a se distra un pic, poti sa le daruiesti un puzzle personalizat cu cel mai indragit desen animat sau simpaticele baloane gonflabile cu care se vor juca si distra atunci cand este prea frig afara.



 

Cadouri simbolice pentru cei mari:

Nici de adulti nu am uitat, pentru ca in fiecare din noi se afla un suflet tanar care inca se bucura ca un copil si isi aduce aminte cu nostalgie de obiceiurile de odinioara. Pentru ei poti oferi o cana cu tematica de Craciun sa o foloseasca toata luna.



 

Pentru barbati avem cadoul perfect de la Mos: berea personalizata, desfacatoarele sau portofelul, pe care le poti oferi intr-o varietate de design-uri, care mai de care mai surprinzatoare. Mos Nicolae este cunoscut pentru cadourile traznite, alege modelul ce se potriveste si uite asa ai umplut toate ghetutele!



 

Si sa nu uitam de cei mai simpatici saculeti personalizati in care sa pui toate cadourile. Vor starni efectul wow atat pentru cei mici cat si cei mari.



   

Gasesti aici toate sugestiile noastre de cadouri pentru Sf. Nicolae si mergem si noi repede, repejor sa ne lustruim ghetutele!

 

Ce se mai cumpără...