Halbe de bere personalizate cu doar 19,5 lei ➡️ descoperă

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Valentines Day pentru el
pe 14 februarie 2021
  • #Ocazii speciale

In luna iubirii simtim cum dragostea infloreste, cum pluteste in aer si ne inunda inimile. De ziua indragostitilor este suficient sa oferi partenerului tau aprecierea pentru prezenta lui in viata ta, pentru momentele pe care le traiti impreuna si pentru faptul ca iubiti si sunteti iubite.

Pentru un cadou masculin poti grava numele lui, initialele voastre sau un mesaj scurt pe o bratara de piele naturala si cadoul va deveni un accesoriu de purtat zi de zi, la mana si cu tine in gand.


Pernele sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri, mai ales atunci cand acestea sunt si personalizate! Daca vrei sa iti surprinzi partenerul intr-un mod unic atunci ofera un cadou o perna cu cateva dintre pozele voastre preferate. Cu siguranta va avea un somn mult mai placut si te va visa in fiecare seara!


Daca esti in cautarea unui cadou mic, dar de impact, pe care il poate purta tot timpul la el, atunci iti recomandam sa ii personalizezi un breloc cu poza voastra preferata si cu cel mai sincer mesaj. Il poate atasa cheilor de la casa sau de la masina si cu siguranta te va avea mereu aproape, oriunde ar merge.


In cazul in care este un pasionat al bauturilor alcoolice, dar mai ales al berii, atunci cu siguranta ii poti alege unul dintre modelele noastre de bere personalizata, pe eticheta careia ii poti scrie un mesaj haios.


Daca vrei sa ii oferi un cadou simpatic, care ii va aduce cu siguranta un zambet pe buze si pe care il va tine in brate in fiecare seara, atunci iti recomandam oita noastra haioasa de plus cu tricoul personalizat.


In cazul in care aveti numeroase fotografii impreuna, atunci iti sugeram sa le transpui in cel mai frumos cadou, cu ajutorul caruia toate amintirile raman vesnice si nepretuite. Astfel, alege tabloul nostru TE IUBESC personalizat la alegere, cu 8 sau 49 de poze si mesaj, pentru a crea o emotie pe care nu o poti descriere in cuvinte.


Chiar daca „Love is all you need” un cadou dedicat pentru el este portofelul din piele naturala pentru carduri si bani, fiindca dragostea mai trece uneori si prin portofel.


Si daca vrei sa completezi cadoul perfect, atunci indulceste-l cu o tableta de ciocolata personalizata, fie cu o fotografie cu voi doi, fie ea cu un mesaj haios sau romantic.


Ce se mai cumpără...