☀️ 🌸 Tu ai pregătit cadourile de Paște? ➡️ Profită de reducerile de 50%. 🤩🐰

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Valentine’s Day pentru EA
pe 14 februarie 2021
  • #Ocazii speciale

Pentru cea mai romantica zi din an alege un cadou special pentru a exprima dragostea fata de cea mai iubita persoana din viata ta. Cu ajutorul cadourilor noastre ii poti transmite foarte usor sentimentele pe care le simti fata de ea si cel mai important sa ii dedici timpul tau pentru a fi impreuna.

Daca vrei sa o surprinzi cu un cadou mic, dar de efect, atunci iti recomandam sa ii oferi o bratara personalizata cu numele sau initialele ei. Iti garantam ca un astfel de accesoriu elegant si simplu va putea fi purtat in fiecare zi si cu siguranta se va gandi la tine, de fiecare data cand o va privi!

Trandafirul este simbolul suprem al iubirii si pasiunii. Stim cu totii cat de apreciata este aceasta floare de catre doamne si domnisoare in momentul in care este daruit, mai ales din simplul fapt ca imortalizeaza frumusetea dragostei si daruirii.  Daca vrei sa o impresionezi si vrei sa ii oferi o amintire vesnica, pe care o va putea admira pentru tot restul vietii, atunci iti recomandam trandafirul natural scufundat in aur de 24K. Rafinamentul si eleganta pe care le emana un astfel de cadou, cu siguranta va aduce multe zambete pe buze!



Daca vrei sa ii oferi cel mai simpatic cadou, atunci trebuie sa optezi pentru iepurasul de plus! Ii poti personaliza tricoul cu una sau doua dintre fotografiile voastre preferate si cu un mesaj plin de iubire. Cu siguranta il va tine strans in brate si se va gandi la tine in fiecare seara.


Iar daca iepurasul nu este suficient, atunci ii poti personaliza si o perna in forma de inimioara pentru a evidentia iubirea pe care i-o porti.

Unul dintre cele mai frumoase metode de a pastra amintirile preferate cu persoana draga este rama foto. De aceea, iti recomandam modelul nostru de rama foto LOVE sau cele cu poze si mesaj, cu ajutorul carora poti transpune cele mai importante fotografii ale voastre intr-un cadou inedit si plin de emotie.


Daca vrei sa o indulcesti in cel mai dragut mod posibil, atunci poti opta pentru setul de mini ciocolatele sau pentru cutia de trufe.



Iar daca vrei sa completezi cadoul perfect, atunci mai ramane doar sa ii personalizezi si o felicitare in care ii poti trece toate gandurile si toate sentimentele pe care le ai pentru ea. Iti garantam ca un cadou plin de emotie si apreciere nu va da gres niciodata.



Ce se mai cumpără...