Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Sfantul Ioan
pe 16 septembrie 2021
  • #Idei de Cadouri

"Intr-o seara Ion si Maria nu puteau sa doarma. La un moment dat Maria il intreaba pe Ion:
Maria: Ioane, dormi?
Ion: Nu!
Maria: Ioane, ma iubesti?
Ion: Dorm!"

Ion este unul din cele mai populare nume romanesti, atat de raspandit incat bancurile cu Ion sunt unele din cele mai hazlii, fiind redactate chiar si carti de bancuri, cu si despre Ion. Se estimeaza ca sunt in jur de 2 milioane de romani care poarta acest nume, adica aproximativ 10% din populatie. Acesta fiind motivul pentru care Sfantul Ioan este printre cel mai importante zile onomastice, sarbatorite in fiecare an pe data de 7 ianuarie.

Daca esti in cautarea de un cadou pentru un Ion sau o Ioana, iata cateva idei din partea noastra care te pot scoate din lipsa de inspiratie. Suntem putin pusi pe gluma si pe langa recomandarile noastre, te invitam sa te amuzi putin.

Cadouri pentru barbati de sfantul Ioan

„Maria se intoarce de la shopping si ii spune sotului Ion:
- Am doua vesti pentru tine!
Cea proasta: Ti-am cheltuit toti banii.
Cea buna: Te iubesc asa sarac cum esti!”

Poate nu este si cazul tau ca in exemplul de mai sus, dar cadourile practice sunt in general o alegere buna pentru a fi oferite cadou. Astfel un portofel personalizat cu numele lui sau o mica glumita cum ca banii se duc repede, va fi un cadou foarte apreciat.



“Doi amici stateau de vorba:
- Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colţ!
- Păi când te-am sunat eu acum o jumătate de oră ai zis că ai o durere îngrozitoare de cap!
- Aveam, dar a plecat la cumpărături.”

Macar de ziua numelui, fie ca iti este sot, prieten sau coleg merita sa fie tratat regeste! Alege sa personalizezi o sticla de bere cu numele lui sau poti sa ii daruiesti un set 6 “blonde frumoase” gata sa fie consumate. Atentie! Tot ce se spune dupa a cincea bere, se numeste scurgere de informatii!



“-Ioane, unde e sticla de rachiu?
-Pai Marie, am dezinfectat o rana.
-Ce fel de rana?
-Sufleteasca!”

Pentru astfel de situatii sau nu…recomandam sticlele de buzunar din piele naturala, cadoul perfect pentru cei ce prefera bauturile in esente tari.



“Din avion coboara Ion cu pantalonii in mana:
-Nu mai zbor cu avionul!!! Nu mai zbor! Puneti cureaua, scoate-ti cureaua, puneti cureaua, scoate-ti cureaua!”

Nu iti dorim sa fii in locul lui Ion dar daca totusi daca vrei sa ai un accesoriu nou care sa se potriveasca atat la tinutele casual, cat si la cele elegante, poti opta pentru o curea personalizata cu nume sau initiala. Acestea sunt perfecte si pentru a fi oferite cadou, fiind din piele naturala si lucrate manual.



Cadouri pentru femei de Sfantul Ioan

“- Ioano, uita-te pe geam, e un cal in curtea noastra!
- Gheorghe, nu e cal, e vaca!
- Pe geam, Ioana’, nu in oglinda!”

Aici nu mai spunem nimic, doar ca poti sa oferi in dar un sort personalizat si un sucitor. Pentru ce sau pentru cine, este strict treaba ta! In varianta populara, se numeste “facalet”. Noi il numim “sucitorul de minti”. Speram sa ai mila cui il daruiesti!



“La aniversarea a 20 de ani de la casatorie, dupa ce Gheorghe si Ionela au sarbatorit, Gheorghe iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara:
- Ce ai patit Gheorghe? Il intreaba curioasa Ionela.
- Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins taica-tu in masina?
- Da!
- Mai stii ce mi-a zis? Ca daca nu te iau de nevasta fac 20 de ani inchisoare?
- Da!
- Maine ieseam…”

Unele din cele mai cautate cadouri sunt tabloul  “Steaua Recunostintei” si vinul spumant. Speram sa nu luati in deradere casatoria dar a face un mic haz de necaz, nu strica niciodata. :D



Mai multe modele de cadouri serioase sau mai putin serioase le poti gasi pe site-ul nostru si chiar daca luna cadourilor a trecut, pe Ion sau Ioana nu ii intereseaza asta! Cu putina imaginatie si un pic de ajutor din partea noastra, suntem siguri ca poti oferi cadouri de neuitat!

La multi ani, Ioan! La multi ani, Ioana!

Ce se mai cumpără...