Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Sfantul Constantin si Elena
pe 16 septembrie 2021
  • #Idei de Cadouri

Cu totii avem un Constantin, Costin, Costi, Elena sau Ileana pe care sa ii sarbatorim pe data de 21 mai, in fiecare an. Este un prilej bun sa le pregatesti un cadou original, creat chiar de tine!

Fie ca este vorba de tatal tau, un bun prieten, coleg de munca sau sef care poarta numele acestor sfinti, pentru fiecare din ei poti crea cadoul potrivit. Noi te ajutam sa scapi de alergatura din magazine si alegerea cadoului sa fie simpla si cat mai placuta.

Cum trebuie sa arate un cadou pentru ziua onomastica?
-    Sa fie o atentie potrivita si inspirata care sa transmita importanta pe care o reprezinta in viata ta;
-    Trebuie sa fie mai putin voluminos decat cadoul de nastere sau alte cadouri de sarbatori;
-    Cu o semnificatie aparte care face referire la sfantul care il/o ocroteste.

O sticla de vin imbracata intr-o cutie de lemn gravata, alaturi de un mesaj poate fi un cadou surprinzator, mai ales daca vrei sa ii transmiti un mesaj in functie de pasiunile sau personalitatea pe care o are.



In cazul in care primiti o invitatie la sarbatorit/a acasa, o cutie cu bomboane si un vin spumant nu vor da gres niciodata! De onomastica celebram sarbatoritul/a dar si sfantul ai carui nume il poarta, care presupune ca vegheaza asupra sa toata viata, astfel mesajul de pe cadou trebuie sa fie unul special.



Indiferent de sexul sarbatoritului avem un cadou care poate fi foarte usor de personalizat, atat pentru un Costin, cat si pentru o Elena si anume berea personalizata. Ai o colectie intreaga de design-uri din care poti sa alegi! Tie iti ramane doar rolul sa iti pui imaginatia la incercare.



Pentru cei care prefera bauturile tari, o sticla de buzunar din piele este un cadou inedit mai ales ca poate fi personalizat cu numele sarbatoritului.



De Sf. Constantin si Elena alege sa le oferi celor dragi dragostea si aprecierea fata de numele de sfant pe care il poarta. Pentru femei poti alege un cadou gingas care se poate asorta cu orice tinuta, respectiv o bratara personalizata. Acestea pot fi usor de personalizat cu nume sau initiala si le poti gasi in forma de inima sau banut, din argint placat aur alb, roz sau galben. Pe barbati ii poti accesoriza si pe ei tot cu o bratara realizata manual din piele naturala, cu nume sau initiala.



Acum ca stii  cum ar arata cele mai faine cadouri pentru aceasta sarbatoare, nu ramane decat sa va bucurati de clipele petrecute impreuna.



Ce se mai cumpără...