Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Secret Santa personalizate
pe 1 ianuarie 2021
  • #Idei de Cadouri


Secret Santa este o tradiție festivă în care participanții își aleg în mod aleatoriu sau secret un partener pentru a-i oferi un cadou. A devenit o activitate virală și o modalitate excelentă să oferi cadouri celor dragi. Această tradiție este o idee distractivă și socială de a sărbători în grupuri, cum ar fi la birou, la școală sau în cercurile de prieteni.

Cadourile personalizate pentru Secret Santa pot adăuga un plus de bucurie și originalitate, demonstrând că te-ai gândit cu atenție la persoana pentru care alegi cadoul. Există mai multe motive pentru care cadourile personalizate sunt o opțiune excelentă pentru un schimb de cadouri de tip Secret Santa:

Cadou personal: Un cadou personalizat arată că te-ai gândit la persoana respectivă și ai investit timp și efort în alegerea cadoului.

Unicitate: Cadourile personalizate sunt, de obicei, unice. Fie că este vorba de un nume, o poză sau un mesaj special, aceste cadouri sunt create special pentru destinatar și nu pot fi găsite în orice magazin.

Amuzament și bucurie: Cadourile personalizate pot aduce un element de amuzament și bucurie în schimbul de cadouri. Un mesaj amuzant sau o poză haioasă pot aduce zâmbetul pe fața destinatarului negreșit.

Cadouri veșnice: Cadourile personalizate sunt adesea mai ușor de reținut și creează amintiri durabile. Atunci când persoana își va folosi sau privi cadoul, își va aminti de momentul în care l-a primit și de persoana care l-a oferit.

Cadouri versatile: Cadourile personalizate pot fi adaptate pentru a se potrivi cu o gamă largă de relații și ocazii, de la prieteni la colegi de muncă sau membri ai familiei.

Iată câteva idei de cadouri pe care să le oferi de Secret Santa:

Cană personalizată: Pentru că nicio dimineață nu începe cu adevărat fără o doză sănătoasă de cafea și zâmbet, o cană personalizată este perfectă pentru a-i fura un zâmbet celui ce o va primi, înainte să bea prima înghițitură.  Și dacă nu s-a trezit deja cu zâmbetul pe buze, personalizând cana cu un mesaj amuzant sau o poză care să îi aducă aminte de momentele petrecută împreună sigur va face magia!  

Bere personalizată: Băutura preferată de toată lumea va fi întodeauna un cadou inedit, mai ales atunci când este și personalizat! Cu un mesaj care să facă furori, fiecare înghițitură de bere va aduce bucuria pe care o simt până și elfii când dansează în jurul bolurilor cu alune. De asemenea, dacă vrei să ai un cadou complet, poți opta și pentru o halbă de bere.

Globuri personalizate: Un obiect mic și simplu, dar care nu lipsește niciodată din procesul împodobirii bradului alături de cei dragi, globul va fi mult mai special când va fi și personalizat cu numele destinatarului. 


Pernă personalizată: Dacă vrei să le furi un zâmbet și în fiecare seară sau vrei să le oferi un sprijin moale după o zi grea de muncă, atunci o pernă poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. Cu o poză amuzantă sau un citat care să îi facă să râdă, chiar și când au chef de plâns, această pernă e exact ceea ce le lipsea în viață - un companion de somn, dar și râs.

Mai bun decât căldura unui foc în mijlocul iernii, poți alege să oferi cadou o sticlă de vin, pentru că, hai să fim sinceri, nimic nu te învăluie într-o căldură plăcută mai rapid decât un pahar de vin bun.

Și pentru că nu vrem ca sticla de vin să se simtă neglijată, poți opta să o dăruiești într-o cutie personalizată din lemn care să-i ofere un fel de covor roșu.

Cu siguranță un astfel de cadou poate fi trecut la o idee elegantă, specială pentru iubitorii de băuturi rafinate.

Tabletă de ciocolată personalizată: Ciocolata este potrivită pentru toate tipurile de persoane și va fi mereu un cadou cu care să mergi la sigur de fiecare dată.  Va fi ideală până și pentru cei mai înfocați fani Grinch, pe care îi vei putea îndulci cu ajutorul acesteia, încă de la prima mușcătură.  

Tricou personalizat: Un tricou care spune mai mult decât o mie de cuvinte! Cu un mesaj amuzant sau cu referire la hobby-ul său secret pe care toată lumea îl știe de fapt, cu un tricou personalizat va face pe toată lumea să se întrebe 'De ce nu am și eu unul?' Cu stil și umor, aceasta poate fi modul tău să îi transmiți 'Ești unic și vrem să știe toată lumea!

Agendă personalizată: O agendă elegantă este mereu un cadou util, care te ajută să îți organizezi evenimentele, zilele importante sau întâlnirile într-un singur loc. 

Tocător personalizat: Dacă este pasionat de gătit, îi poți trimite direct în bucătărie pentru a vă pregăti ceva bun, sub anonimat, bineînțeles. 

Și dacă nu te-am convins cu un cadou personalizat, atunci poți opta pentru o experiență cadou inedită, cum ar fi tirul cu arma, o experiență vr, o sesiune de karting sau o ședință de echitație, dar și multe alte opțiuni pentru toate gusturile, pe care le poți descoperi aici.


Indiferent de alegerea făcută, important este să reflecte personalitatea și gusturile persoanei pentru care alegi cadoul!

Descoperă întreaga colecție de cadouri personalizate de Crăciun chiar aici! :)  

Ce se mai cumpără...