Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Paste pentru cei dragi
pe 22 aprilie 2024
  • #Ocazii speciale


Daca anul acesta vrei sa daruiesti altfel de cadouri, noi iti dam rolul de cel mai dibace iepuras! Cum poti sa faci asta? Ciuleste bine urechile si trage o fuga pana in showroom-ul nostru din sectorul 1 sau sediul din mall Plaza Bucuresti, pentru cele mai “altfel” cadouri. Daca esti prea prins cu pregatirile si nu ai timp, poti intra pe site-ul nostru si poti plasa comenzile direct cu adresele celor dragi, astfel cadourile vor ajunge in timp util.  

Cand vine vorba de cadouri pentru Paste, trebuie sa luam in considerare traditiile pe care le avem si pe care le transmitem cu mandrie mai departe, in fiecare an. Vinul, masa copioasa si evident ouale colorate sau incondeiate sunt cateva dintre elementele nelipsite in aceasta perioada. Noi ti-am pregatit o lista de cadouri pe care le poti personaliza singur, singurel, indiferent ca e vorba despre cei mici, parinti, bunici, verisori, nasi, prieteni buni sau cine mai vrei tu!

A oferi un cadou de Paste inseamna a transmite o emotie deosebita. Cu un vin clasic si o eticheta personalizata poti transmite emotia sfintelor sarbatori Pascale prin mesaje inspirate si fotografii dragi cu cei apropiati. Toata lumea apreciaza o sticla de vin de calitate iar pentru a oferi un cadou complet si elegant, alege o cutie de vin gravata care iti garanteaza un cadou unic si un mesaj perfect pentru sarbatoarea cea sfanta.

La masa de Paste, se ciocnesc si servesc prima data faimoasele oua vopsite! Se crede ca acestea aduc sanatate pe tot parcursul anului. Din acest motiv pune pe masa suporturile personalizate de oua si decoreaza cu suporturi pentru farfurie. Usor de personalizat pentru fiecare membru prezent la masa, acestea vor fi un decor perfect si un mod de a impresiona invitatii.

Toata lumea cunoaste faptul ca in perioada acestei sarbatori, gospodinele pregatesc cele mai bune preparate traditionale. Desi noi nu iti putem oferi mancarea, te putem ajuta cu uneltele necesare atat tie, cat si persoanelor dragi. In categoria noastra de accesorii de bucătărie personalizate, iti oferim o gama de produse larga, de la farfurii pana la accesorii importante, precum manusi sau tocatoare, toate cu posibilitatea de a le personalizata asa cum iti doresti.

Nu uita ca tolba iepurasului este plina cu bunatati! Tablete de ciocolata, cutii cu bomboane sau trufe si mini-ciocolatelele, toate sunt create numai pentru a indulci si a transmite aceea emotie despre care tot va povestim. Stim ca iepurasii trec doar pe la cei ce au fost harnici si cuminti. Asa ca daca vrei sa oferi un cadou original, personalizeaza o cana si este foarte probabil ca destinatarul sa se indragosteasca pe loc. 

Daca cunosti pe cineva pasionat de cadouri personalizate sau care este fan al magazinului nostru, alege sa ii oferi un voucher. Acesta poate fi unul din cele mai inspirate cadouri si asta pentru ca persoana draga isi va putea alege dupa bunul plac cadourile. Voucherul este valabil 6 luni de zile de la achizitie si poate fi folosit pentru o singura comanda data pe site-ul nostru.


Daca si tie ti se intampla sa ramai in pana de inspiratie si sa nu ai idee ce mesaje poti transmite, ai aici un articol cu cateva idei care te pot ajuta sa iesi din impas. Sarbatori minunate tuturor alaturi de cei dragi!

Ce se mai cumpără...