Halbe de bere personalizate cu doar 19,5 lei ➡️ descoperă

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de Craciun pentru intreaga familie
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale

Craciunul este cea mai indragita perioada a anului pentru ca aduce bucurie, recunostinta si oamenii dragi impreuna. Craciunul este despre familie, despre timpul petrecut alaturi de cei dragi si momente magice, de la mirosul de cozonac proaspat iesit din cuptor, aroma vinului fiert cu scortisoara care ne imbie simturile si magia deschiderii cadourilor. 

Pregateste din timp cadouri pentru toti cei dragi tie pentru un Craciun de poveste, plin de iubire si recunostinta. Farmecul cadourilor personalizate este ca transmit emotie si dragoste, indiferent de bugetul alocat, cadourile personalizate sunt de nepretuit pentru ca sunt produse unice si memorabile. Noi suntem alaturi de tine sa te ajutam sa oferi cele mai frumoase cadouri de pus sub brad si sa te transformi in cel mai veritabil si generos Mos Craciun.    

Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru parinti?  Obisnuim sa impodobim bradul in familie, alaturi de mama si tata, sa gasim cele mai potrivite combinatii de culori si sa ne bucuram de aceasta sarbatoare magica ce ne aduce impreuna. Globurile de Craciun pot fi mai speciale daca au inserate fotografii cu cei dragi. Rosii, aurii sau albe, cu o singura poza sau doua ori numele voastre, ele vor deveni preferatele lor atunci cand vor decora bradul. Si pentru ca noul an se apropie cu pasi repezi, iar parintii ne amintesc intotdeauna de momentele importante de-a lungul anului,  suprinde-i cu un cadou util si emotionant, cum ar fi calendarul cu cele mai frumoase fotografii impreuna, pentru al pune la loc de cinste tot anul ce urmeaza.


Ce le putem oferi bunicilor?  Bunicii de cele mai multe ori sunt cei ce ne rasfata cu dragostea si afectiunea lor si te-ai putea numi un norocos pentru ca ii ai prezenti in viata ta. Acestia intotdeauna se mandresc cu nepoteii si copiii lor, iar o rama de birou cu pozele copiilor si nepoteilor va fi o amintire pe care o vor privi zilnic pentru a le mai alina dorul de ei. In plus, o cana cu fotografii si motive de Craciun va deveni cel mai pretios accesoriu in momentele lor de relaxare.


Ce sa le daruim fratilor/surorilor?  Unul din cele mai frumoase lucruri din viata este sa iti surprinzi persoanele dragi iar perioada perfecta ar putea fi chiar Craciunul. Ii poti darui o cana termosensibila cu cele mai amuzante momente in care ati fost surprinsi impreuna (cum ar fi pozele din copilarie). In plus, pentru un efect wow, pentru cea ma buna sora din lume alege o perna personalizata cu motive de Craciun, iar pentru cel mai cool frate, o super bere special faurita pentru el si aprobata de Mos Craciun.


Dar pe copii si pe nepoti cum ii multumim? Entuziasmati nevoie mare cand vine vorba de cadouri, copii au o intreaga lista de Craciun. Este putin probabil sa putem sa le indeplinim toate dorintele dar cu siguranta un cadou personalizat le va starni emotie. Un puzzle personalizat cu numele lor si motive de Craciun ii va tine ocupati mult timp si ramane o amintire minunata de Craciun. Ii mai poti darui un lunch-box perfect pentru pachetelul pentru scoala si va fi super incantat! Sigur o sa imparta cu drag gustarile cu cei mai buni colegi.


Verisorii merita tot ce este dulce!  Pentru a darui un cadou pentru ei bazeaza-te pe pasiunile lor sau daca nu vrei sa dai gres poti sa mergi la sigur cu dulciuri personalizate. Mini-ciocolatele imbracate in straie de sarbatoare, cu numele lor si Mos Craciun sau cateva din fotografiile pe care le aveti impreuna pot fi unul din cele mai ingenioase cadouri pe care le vor primi in dar sau poti alege din modele de ciocolata personalizata cu mesaj de Craciun, ren sau Mos Craciun.


Matusa/unchi, avem grija si de ei! Pentru ei mereu exista un semn de intrebare. Ce cadouri sa le oferiti? Surprinde-i cu accesorii de bucatarie, cum ar fi un tocator premium personalizat pentru branzeturi pentru unchi sau un sort brodat.


Cadouri pentru nasi. De la masa de Craciun nu lipsesc nasii, iar un cadou unic ii va face recunoscatori si fericiti ca sunteti impreuna. Va propunem o cutie de ciocolata pentru cea mai dulce nasa si o sticla de vin pentru nas. Pe langa faptul ca puteti savura impreuna atat vinul cat si ciocolata, veti oferi un cadou premium care cu siguranta va fi apreciat si indragit de catre nasi.


Si sa nu uitam de hartia de cadouri cu tematica de Craciun personalizata cu poze si text, un accesoriu indispensabil pentru cele mai frumoase cadouri de Craciun.




 Daca vrei sa mai explorezi idei de cadouri inedite de Craciun, gasesti aici toate cadourile special concepute pentru cea mai magica perioada din an.



Ce se mai cumpără...