Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de 1 Martie – martisoare personalizate inedite
pe 1 mai 2021
  • #Ocazii speciale


Cand spunem Martie ne gandim la primavara, flori, cadouri si iubire. Odata cu venirea primaverii, parca totul prinde viata. Natura renaste, soarele ne incalzeste, iar oamenii parca zambesc mai mult. Luna Martie este speciala si datorita sarbatorilor si traditiilor pe care le avem, dar mai ales… este luna in care toate doamnele si domnisoarele se simt apreciate si iubite!  

Daca vrei sa creezi amintiri placute si momente speciale doamnelor si domnisoarelor din viata ta, profita din plin de 1 Martie si uita de martisoarele clasice. Noi te ajutam sa transmiti venirea primaverii cu ajutorul celor mai inedite martisoare personalizate.

1.    Mini ciocolatelele Martisor
Care poate fi Martisorul ideal, daca nu o mini ciocolata personalizata? Acest cadou mic, dar cu adevarat special si semnificativ este perfect pentru a fi oferit cu ocazia zilei de 1 Martie. Ideea originala si dulce va crea emotii si sentimente de bucurie, dar in special placere in momentul in care vor fi gustate. Personalizeaza-le cu numele persoanei careia il daruiesti si cu un mesaj dragut si obtine cel mai sincer „Multumesc”.

Pont: Martisoarele ciocolatele sunt ideale pentru colegele de birou. Personalizeaza fiecare ciocolatica cu numele colegelor tale si daruieste-le un martisor original si delicios care va completa perfect cafeaua de dimineata.

2.    Insigne Martisor
Insignele noastre personalizate special pentru aceasta ocazie pot fi si ele cadoul perfect. Sunt foarte practice, se pot purta atat in piept, pe geanta sau pe ghiozdan si cu siguranta vor atrage multe priviri curioase. Personalizeaza-le cu numele celor mai speciale doamne si domnisoare din viata ta si iti garantam ca vei aduce multe zambete largi pe fata acestora!

Pont: Insignele personalizate sunt cadoul ideal pentru colegele de clasa. Oferite de baietei vor fi cu adevarat indragite de fete si vor deveni un accesoriu indispensabil de pe ghiozdan sau rucsac.

3.    Ciocolata Martisor
Daca doresti ca Martisorul tau sa fie unul original, dulce si inedit, atunci poti opta pentru o intreaga tableta de ciocolata. Poti alege unul dintre numeroasele noastre modele create special pentru aceasta perioada si sa o personalizezi cu un mesaj inedit care va starni multe zambete.

Pont: Ciocolata Martisor e ideala pentru persoanele speciale din viata ta – fie ca vrei sa daruiesti prietenelor, colegelor, sefei sau chiar vecinelor. Un Martisor dulce si original care care va fi cu adevarat apreciat.



4.    Cutia de bomboane/trufe premium Martisor
In cazul in care iti doresti un Martisor la fel de dulce, dar mult mai special, atunci o poti rasfata cu una dintre cutiile noastre premium de bomboane sau trufe. Sigur vor fi foarte apreciate de catre persoana draga, mai ales atunci cand dulciurile sunt mereu binevenite si poti impresiona cu ele fara sa dai gres.

Pont: Cutiile de bomboane merg de minune oferite persoanelor foarte speciale din viata unui barbat – in primul rand sotia sau iubita, dar si mama. De asemenea, cutiile de bomboane sunt cadoul ideal pentru profesoare, invatatoare, educatoare, luna Martie fiind o ocazie minunata pentru doamnele care calauzesc pasii copiilor sa se simta iubite si apreciate printr-un gest original si cu adevarat personal.



5.    Semne de carte
Semnul de carte poate fi un Martisor simbolic si plin de semnificatie. Daca vrei sa surprinzi placut cu un cadou special si diferit, atunci iti recomandam sa optezi pentru semnele de carte personalizate si sa le oferi din inima cu ocazia venirii primaverii.

Pont:
Iubitoarele de carti din viata ta vor fi cu adevarat cucerite si impresionate de acest cadou simbolic, insa plin de semnificatie. Nu uita nici de acele colege de birou care cu siguranta vor aprecia acest acadou.

Sarbatoreste si tu aceasta luna intr-un mod diferit si ofera cele mai speciale Martisoare marca StarGift! 😊




Ce se mai cumpără...