Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri corporate sau de business
pe 3 mai 2022
  • #Cariere

Fie ca vorbim despre cadourile oferite angajatilor de catre companii cu ocazia unor evenimente importante, cum ar fi de Craciun sau de Paste, sau cadouri oferite partenerilor de afaceri, furnizorilor sau colaboratorilor, cadourile corporate sau de business au o nota de sobrietate si sunt, de regula standardizate, insa nu pentru mult timp!

Cu experienta vasta in domeniul cadourilor personalizate, ne-am propus sa revolutionam nisa cadourilor corporate pentru companii, pentru a oferi o experienta digitala inedita si produse care trezesc recunostinta si aprecierea in randul celor care le primesc, sa trezeasca emotie si satisfactie, sa fie un cadou de suflet pentru angajat sau colaborator si nu un simplu obiect pentru a bifa un eveniment popularizat.

 Cum reusim sa facem asta?

  • Printr-un sistem revolutionar de personalizare online. Pentru a va ajuta sa identificati cel mai potrivit cadou pentru angajatii sau colaboratii companiei dvs., am implementat un sistem exclusiv pe piata din Romania astfel incat toate produsele noastre pot fi previzualizate in timp real, exact cum va fi produs, ca urmare a creatiei dvs. Pe langa ca puteti economisi timp, asistenta automata online aduce o multime de beneficii: poti face un numar nelimitat de simulari, sa te joci cu mesaje, texte, poze si culori in timp real si astfel poti identifica cele mai potrivite cadouri in functie de evenimentul si viziunea companiei.
  • Asistenta dedicata. Daca se doreste un design unicat, in functie de cantitatile solicitate, echipa de design poate ajusta si crea modele exclusiviste special concepute pentru compania dvs. Fara modestie, ne mandrim cu cei mai talentati si creativi designeri pe nisa cadourilor personalizate, StarGift fiind alegerea nr. 1 a consumatorilor pe nisa cadourilor personalizate online.  
  • Produse in-house cu control asupra calitatii si livrare rapida. Produsele noastre sunt create manual in-house, cu stocuri proprii,  productia se realizeaza automat, prin urmare putem onora un numar foarte mare de comenzi in timp foarte scurt (1-3 zile de la plasarea comenzii). Toate produsele pot fi vazute live in magazinele noastre, la showroom-ul StarGift, Afi Palace Cotroceni sau Plaza Romania.

Cu o experienta vasta in domeniul cadourilor personalizate si cu peste 10.000 de review-uri de la clientii nostri, am pregatit mai jos Top 3 cele mai apreciate cadouri corporate:

  1. Cutie de vin gravata cu logo

Cutia de vin gravata cu logo-ul companiei, numele angajatului si un mesaj inspirational este in topul preferintelor clientilor nostri corporate. Un cadou premium care va ramane in amintirea angajatului sau colaboratului companiei dvs., cutia gravata poate fi completata cu un vin premium din colectia noastra sau chiar un vin cu eticheta personalizata.

Colectia dedicata corporate de cadouri gravate o gasiti aici, iar intreaga colectie cuprinzand mai multe modele de cutii gravate o gasiti aici.


          2. Vin cu eticheta personalizata

Vinul cu eticheta personalizata este un produs exclusiv pe piata din Romania, bucurandu-se de un real success in randul clientilor nostri. Eticheta de vin poate fi personalizata cu logo-ul companiei, denumirea departamentului sau numele angajatului, fiind un cadou atat personal cat si extrem de apreciat de catre angajati sau colaboratori, indiferent de ocazia cu care este primit.

Colectia dedicata corporate de bauturi personalizate o gasiti aici, iar intreaga colectie cuprinzand mai multe modele de vinuri o gasiti aici. 



           3. Cani emailate cu logo-ul companiei si numele angajatului

Un cadou onest care arata aprecierea individuala a fiecarui membru din echipa, canile emailate sunt un produs premium si in acelasi timp foarte utile (la angajare, cadou de Craciun, Paste sau chiar promovare), fiind in topul preferintelor clientilor nostri atunci cand vine vorba de cadouri corporate sau business. Colectia dedicata corporate de accesorii de birou o gasiti aici.



Toate cadourile corporate le poti gasi aici iar pentru orice detalii sau sprijin in identificarea celor mai cool, inedite si de succes cadouri corporate pentru angajatii sau colaboratorii companiei dvs., ne puteti contacta printr-un e-mail la adresa: contact@stargift.ro sau telefonic: 0310800800.

 

 

 

Ce se mai cumpără...