Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri corporate pentru 1 martie (martisor) si 8 martie
pe 1 mai 2021
  • #Idei de Cadouri


Luna Martie ne duce cu gandul la natura, renastere, soare si tot ce inseamna frumusete. Dar mai presus, luna Martie ne ofera prilejul de a ne arata aprecierea fata de femeile din viata noastra, oferind celebrul Martisor cat si cadouri si flori simbolice cu ocazie zilei de 8 Martie. In luna Martie companiile si departamentele de HR vad o oportunitate de a le arata angajatelor aprecierea, de a le face sa simta speciale la locul de munca, acolo unde isi dedica o mare parte din timp.

Cadourile oferite cu ocazia Martisorului si a zilei de 8 Martie devin astfel semne de recunostinta, apreciere si motiv de a se crea legaturi stranse si trainice cu efecte benefice pe termen lung de ambele parti. Fie ca vorbim de angajatele companiei, colaboratoarele, partenerele sau de cliente, va recomandam sa sarbatoriti aceste zile minunate de primavara oferind sexului frumos cadouri speciale, reprezentative si cat mai personale. Este important ca aceste cadouri sa fie relevante si de calitate pentru beneficiare, dar mai ales sa reflecte valorile companiei. 

Va prezentam mai jos cele mai apreciate cadouri corporate de 1 si 8 martie de catre angajate, partenere de afaceri sau cliente.  

Kit-uri plantabile si pliculete cu seminte de flori 100% prietenoase cu natura

Intr-o perioada agitata din punct de vedere climatic, grija pentru mediu a devenit o preocupare fireasca pentru companii, iar aceste valori sunt extrem de apreciate si de catre angajati. Iti recomandam sa alegi cadouri durabile care sunt in concordate cu valorile companiei, iar kiturile plantabile biodegradabile sunt un cadou foarte popular si extrem de apreciat de catre doamne si dosmnisoare in general. Oferirea kit-urilor cu seminte de flori poate reprezenta un cadou simbolic, cu ajutorul carora putem transmite urari de prosperitate si bucurie. Acest cadou poate fi interpretat si ca o invitatie la cultivarea unui univers personal colorat si plin de viata, unde angajatele, colegele, partenerele de afaceri sau clientele se vor putea bucura atat de flori, cat si de natura. Poti personaliza cutia cu logo-ul companiei și cu cele mai frumoase urari si sa le arati intr-un mod inedit multumirea si aprecierea pentru munca lor, oferindu-le un colt de natura in propria casa, de care se pot bucura pe tot parcursul anului. Cu ocazia primaverii ofera-le motive sa zambeasca. Le poti comanda si tu chiar acum.


Dulciurile personalizate

Ciocolata si tot ce inseamna incantare a papilelor gustative este un cadou corporate ideal, indiferent de ocazie, dar mai presus in luna Martie. Aceasta poate fi un cadou apreciat si delicios pentru angajatii sau clientii companiei. Astfel poti opta pentru o diversitate de dulciuri personalizate pe care ti le punem la dispozitie:

  • Mini ciocolatele: Mici si gustoase, mini ciocolatelele pot transforma intodeauna un martisor simplu intr-unul special si foarte dulce. Cu siguranta vor aduce multe zambete pe buze, mai ales daca sunt personalizate cu numele celor care le primesc. 
  • Cutii de bomboane sau de trufe: Elegante si atent ambalate, cutiile de bomboane sau de trufe pot fi ideale pentru a fi oferite doamnelor si domnisoarelor cand vine vorba de un cadou diferit, dar rafinat in acelasi timp. Aromele si design-urile inedite sunt perfecte pentru a surprinde cu adevarat.
  • Tablete de ciocolata: Practice si usor de personalizat, tabletele de ciocolata sunt la indemana oricui si pot transmite aprecierea si recunoasterea celui care le oferă, mai ales cand sunt oferite cu drag.


Accesorii de birou si felicitari cu iz de primavara

  • Cani personalizate: Canile sunt mereu binevenite, mai ales cand sunt personalizate cu numele si logo-ul companiei. Acestea pot fi utile si pot transforma diminetile de la birou intr-unele placute si frumoase.
  • Semne de carte personalizate: Semnul de carte poate fi un cadou potrivit pentru oricine, indiferent de varsta si poate fi un accesoriu elegant si util pentru cele care au placerea sa citeasca.
  • Insigne martisor personalizate: O insigna poate fi un cadou simbolic si apreciat pentru angajati, deoarece poate arata recunostinta si aprecierea companiei pentru munca si dedicatia lor. Insigna poate fi personalizata cu numele angajatei, pozitia sau rolul in companie, sau poate include logo-ul sau simbolul companiei, pe langa design-ul specific venirii primaverii.
  • Carduri sau felicitari personalizate: Completeaza cadoul de 1 sau 8 martie cu o felicitare sau un card personalizat cu ajutorul carora poti transmite o scurta urare


Toate cadourile corporate le poti gasi aici iar pentru orice detalii sau sprijin in identificarea celor mai potrivite, inedite si de succes cadouri corporate pentru angajatii sau colaboratorii companiei dvs., ne puteti contacta printr-un e-mail la adresa: contact@stargift.ro sau telefonic: 0310800800.

Ce se mai cumpără...