☀️ 🌸 Tu ai pregătit cadourile de Paște? ➡️ Profită de reducerile de 50%. 🤩🐰

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri cerere nasi
pe 2 mai 2023
  • #Idei de Cadouri

Va planificati cu drag ziua nuntii, dar a venit momentul sa cereti celor mai dragi prieteni sa va fie nasi? Nasii au un rol foarte important in timpul nuntii dar si pe parcursul vietii mirilor, acestia fiind parintii spirituali si parte din familie.

 

Ce cadouri pot fi daruite celor care va vor deveni nasi?

Cele mai surprinzatoare cereri de nasi vin prin cele mai simple cuvinte si gesturi. Pentru ca intrebarea adresata sa aiba ca raspuns cel mai raspicat “da”, le poti oferi un cadou premium care sa le aduca aminte mereu de acest moment: o cutie de vin gravata




Pentru a completa perfect cutia gravata, recomandam sa alegeti si o sticla de vin cu eticheta personalizata. Este un vin proaspat, elegant, demisec in nuante de rose, alb sau rosu sau poti alege un vin spumant. In ambele variante puteti personaliza etichetele de vin cu fotografia preferata, numele nasilor si intrebarea mult dorita.



 

Iar daca vrei o cerere originala, ii poti surprinde printr-un puzzle personalizat. Dezasambleaza toate piesele si lasa-i sa descopere singuri ce ii asteapta atunci cand intregesc puzzle-ul piesa cu piesa. 



 

Tot pentru cererea de nasi avem cateva idei care diferentiaza cadoul pentru viitorul eveniment intr-un mod clasic si elegant, asa cum sunt seturile cu accesorii pentru vin. Utile si cu un design placut, ele reprezinta un decor deosebit in casa viitorilor nasi. Setul de sah cu accesorii si setul de accesorii pentru vin sunt unele din cele mai cautate pentru a face un cadou pe cinste!

 



Daca viitorii vostri nasi au si copii, ar trebui sa tineti cont de acest lucru si sa completati cadoul si cu o mica surpriza pentru ei. Le puteti oferi cate o canuta simpatica pentru fetita sau baietel, care sa dovedeasca cat de mare poate sa fie iubirea intr-o familie.


 

Pe final, venim in ajutorul vostru cu cateva mesaje de cereri pentru nasi care speram noi sa  va ajute sa oferiti cele mai inspirate cadouri:

-       “Nasi pentru o zi, prieteni pentru o viata!”

-       “Avem nevoie de un indemn, un sfat, o sustinere. Pentru asta v-am ales pe voi sa ne fiti nasi!”

-       “Unul de altul fiind atrasi/Ne-am gasit si niste nasi/Ea – un snob si eu o snoaba/Eu – ajuns un rob la roaba”

-       “De la fara griji la fara bani, de la disponibil la luat, de la singur la casatorit. Asa am ajus sa va vrem ca nasi.”

-       “Nu stim data inca, dar stim sigur ca vrem sa fiti nasii nostri.”

-       “Nasa mea e gospodina, mai ceva ca o albina!”

-       “Nasii sunt cei care ofera puterea familiei si caldura prieteniei.”

-       “Nasii sunt familia pe care ti-o poti alege. Ne-am bucura sa ne fiti alaturi in aceasta calatorie numita viata”

-       “Fie soare, fie ploaie/ Vin la nasi de sarbatoare/ Ca sunt mandri si frumosi/ Sa ne fie sanatosi”

-       “Nasi buni, Dumnezeu face minuni”


Speram sa v-am inspirat un pic, spor la cele mai originale cereri!

Ce se mai cumpără...