Nimic in coș

Vezi ce e nou

Acum e posibil, si in plus, va asiguram ca vor trezi emotii, vor impleti amintiri, exact asa cum va doriti! Iata cele mai frumoase cadouri StarGift de Valentine's Day la un super pret:

 Cana cu doua inimi zburatoare. Aici la doar 25 LEI.

 

 StarGift va propune peste 10 modele de tablouri personalizate la un super pret de 45 LEI. Le gasiti pe toate aici. Tabloul declaratie de dragoste e printre...

citește mai mult
Scris de StarGift
joi, 26 ianuarie 2017
  • De Cuplu

Nu doar se spune, ci chiar e adevarat, ca daca iubita/sotia este fericita, in casa e liniste. Pe scurt, happy wife, happy life!

Si cine nu si-ar dori o atmosfera relaxata, cu o EA mereu cu zambetul pe buze, o EA care e ok ca tu stai pe canapea la TV si te uiti la ce vrei tu, e ok ca iti lasi farfuria sau sticla de bere unde apuci, si chiar e ok sa faca singura cumparaturile.

Pare desprins de...

citește mai mult
Scris de StarGift
joi, 21 iulie 2016
  • De Cuplu

Suntem in plin sezon de romantism. Acum un an, doi, cinci, sau mai mult, era poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Emotie, fluturi in stomac, intrebari fara raspuns, pur si simplu bucurie.

Exista oare cuvinte care sa descrie acea zi ? Viata e plina de clipe unice, dar, unele, pur si simplu nu se sterg cu trecerea anilor. 

Nu treceti cu usurinta peste aceste momente, tineti de ele...

citește mai mult
Scris de StarGift
duminică, 10 iulie 2016
  • De Cuplu

Nu trebuie sa citesti romane despre asta sau sa google-uiesti toata ziua dupa retete miraculoase. 

E foarte simplu si va garantam ca functioneaza! Cumpara-i un cadou, fara sa existe o ocazie speciala, si o vei face fericita. 

Nu trebuie sa fie ceva costisitor, dar nici banala floare sau prajitura de la cofetaria din colt. Intr-adevar, functioneaza si astea, dar nu au efectul wow pe care ti-l...

citește mai mult
Scris de StarGift
marţi, 12 aprilie 2016
  • De Cuplu

Esti intr-o relatie si ai vrea sa stii cat va dura, ce ganduri are, oare chiar tine la tine? Ok, stim ca sunt multi factori care iti pot da un indiciu despre asta, dar noi vorbim aici de cadouri. Si culmea, e foarte probabil sa reusim sa te ajutam sa descifrezi misterul. 

O modalitate de a afla ce simte EL pentru tine este sa te uiti un pic la tipul de cadouri primite, mai ales la ocaziile...

citește mai mult
Scris de StarGift
joi, 7 aprilie 2016
  • De Cuplu