Felicitări personalizate la doar 5,49 lei 🎁 ➡️ Descoperă!

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru petrecerea burlacitelor/burlacilor
pe 30 aprilie 2023
  • #Ocazii speciale

Petrecerea burlacitelor este ocazia perfecta pentru viitoarea mireasa de a uita de tot stresul cauzat de organizarea nuntii si de a se bucura cu cele mai bune prietene. De regula, acestea sunt cele care stabilesc toate detaliile. Daca vreti sa va surprindeti viitoarea mireasa, pe langa locatia unde faceti petrecerea, ii puteti oferi si cateva cadouri care sa ii aduca aminte cu drag de cele mai frumoase clipe din viata ei. Astfel, puteti sa ii oferiti o agenda cu un design in aceeasi tema cu evenimentul, o pereche de slapi cu inscriptia “Just married” si nelipsitul tricou personalizat.


Cele mai bune prietene ale tale  te vor sustine, te vor ajuta sa depasesti orice situatie neprevazuta si se vor bucura alaturi de tine in cele mai emotionante momente. Tocmai de aceea consideram ca ele merita un cadou, in semn de apreciere pentru sustinerea lor. Ofera-le cele mai inedite cadouri cu mesajul cel mai potrivit “ Vrei sa fii domnisoara mea de onoare?” printr-o cana, card, o trusa pentru cosmetice, magnet sau cadouri dulci cum sunt cutiile de bomboane sau un set de mini-ciocolatele cu poze si text.

Luati-va constumatia cu tricouri si insigne personalizate si petrecerea poate sa inceapa cu cele mai tari beri cu etichete personalizate in ton cu evenimentul. Daca toate aceste lucruri sunt puse la punct, cu siguranta petrecerea burlacitelor va fi una de succes. Aduna toate informatiile, pune-le pe hartie si organizeaza cea mai tare petrecere a burlacitelor!

Azi burlac, maine insurat, se incheie cu o petrecere a burlacilor!

Organizata de cavalerii de onoare, respectiv de cei mai buni prieteni, petrecerea burlacilor poate sa fie extrem de reusita daca se tine cont de unele aspecte esentiale pentru ca seara sa fie una de pomina!

In rolul de cavaler de onoare, prietenii cei mai buni sunt prezenti la cel mai important eveniment din viata ta, asa ca alege cadoul care spune cel mai bine “Vrei sa fii cavalerul meu de onoare?”. Cadourile pentru astfel de cereri sunt sticle de buzunarmagneti, berea personalizata trebuie sa fie prezenta neaparat alaturi de desfacatoarele de bere, impreuna cu cutiile de lemn cadou care pot fi solutia salvatoare pentru situatiile mai putin placute din ziua nuntii.

Cadourile pentru mire trebuie alese si ele cu mare atentie si sa contina mesajul potrivit caracterului sau. De aceea o sticla din piele de buzunar sau o trusa de accesorii poate fi un cadou perfect, alaturi de tricourile personalizate, costumatia tuturor care vor da tonul petrecerii!



Ce se mai cumpără...