Ultima zi de reduceri la cadourile de Paște! 🐣 ☀️ Profită acum!

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Amintiri în cutie
pe 1 noiembrie 2023
  • #Semnificatia cadourilor

Descoperă Magia Amintirilor cu noua colecție de Cutii cu Amintiri, unul dintre cele mai iubite produse exclusive StarGift! 

Fiecare fotografie are o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să transformați acele momente speciale în amintiri pe care le veți păstra pentru totdeauna.

De ce să alegi un astfel de cadou?

Personalizare unică: O poți personaliza cu 32 de poze și textul care vă definesc amintirile. Cu noi, fiecare cutie devine un cadou cu adevărat unic.
Poze de neuitat: Poți adăuga poze cu momentele speciale ale familiei, prietenilor sau chiar ale evenimentului tău preferat.
Text personalizat: Poți alege mesaje speciale, citate sau note personale care completează amintirile cu un sentiment special.
Cutii cu un design unic: Alege cutia preferată pentru evenimentul tău. Summertime, Kids, Holiday sau Love, modele unice, premium și cu multă personalitate!
Cadoul perfect: Cutiile noastre cu amintiri sunt cadoul ideal pentru aniversări, nunți, evenimente în familie, sau pentru a spune pur și simplu "Te iubesc!".
Ocazii infinite: Folosiți-le pentru a stoca amintirile din vacanță, de la aniversările voastre, ale copiilor sau bunicilor, de familie sau pentru a celebra oricare alt moment drag!


MODEL LOVE

Ai de făcut un cadou special, pentru o persoană specială? Cu siguranță trebuie să fie ceva care să stârnească emoție! 

Momentele trăite împreună sunt cel mai puternic lucru pe care îl au în comun doi oameni. Amintirile sunt singurul cadou peste care timpul nu se așterne niciodată. Sunt cele care mențin flacăra vie și îi leagă, pentru totdeauna, pe cei care au trăit aceleași sentimente, în același timp și loc. 

Acest model este perfect pentru a pune la un loc toate amintirile pe care cuplul vostru a reușit să le adune de-a lungul timpului. Această cutiuță magică vă va ajuta să vă amintiți de cele mai importante evenimente la care ați participat, de cele mai romantice excursii în care ați mers și de cele mai speciale aniversări ale ale voastre!




MODEL SUMMERTIME

De cele mai multe ori, cele mai frumoase amintiri sunt create în vacanțele de vară. Departe de grijile de acasă, experimentezi sentimente noi, în locuri noi, alături de persoane dragi ție. Cu siguranță momentele merită imortalizate într-o serie de fotografii care să te facă să retrăiești cele mai frumoase și intense sentimente, de fiecare dată când le vei privi.

Tu vii cu experiențele pe care le-ai trăit vara aceasta, iar noi îți punem la dispoziție cea mai frumoasă cutie cu amintiri personalizată cu un design special, care te va trimite instant cu gândul la vacanță de vară, la soare și la căldură, dar mai ales la relaxare.

Indiferent către cine se va îndrepta acest cadou, efectul va fi același: mai mult decât o cutie cu amintiri, vei dărui emoție și zâmbete.




MODEL HOLIDAY

Amintiri împachetate într-o cutie micuță și extrem de simpatică!

Ce cadou poate fi mai frumos decât o cutie cu amintiri? Nu este doar un gest simplu și elegant, ci se și distinge prin emoția pe care o transmite celui care îl primește. Cu ajutorul acestei cutii cu amintiri vei reuși chiar mai mult decât atât, fiind, mai degrabă, acel tip de cadou care poate impresiona până la lacrimi!

Acest model este potrivit pentru orice ocazie, fiind cadoul perfect pentru cei dragi: prieteni, părinți, bunici, frați sau surori! În cele din urmă, cine nu ar fi încântat să primească o cutiuță drăguță care să conțină cele mai dragi fotografii? Cu siguranță este un cadou care vă va aduce zâmbetul pe buze și vă poate aminti de copilărie, de vacanța preferată, de un moment important din viața sau de cea mai nebună petrecere pe care ați dat-o cu gașca!



MODEL KIDS

Surprinde-i pe cei mici cu un cadou inedit, pe care să îl aibă aproape și de care să își amintească mereu.

Acest model a fost gândit special pentru micuți, pentru a le stârni curiozitatea când o vor vedea.

Ideală pentru a fi făcută cadou, poate fi personalizată cu cele mai importante fotografii din viața copilului. Fie că vrei să își amintească mereu de prima zi de grădiniță sau de școală, de prima vacanță, prima excursie cu școala sau de cea mai cool petrecere de ziua lui, va fi cu siguranță un cadou plin de emoție care îi va aduce un zâmbet larg pe buze.

Alege și tu să le oferi motive de bucurie și să îi surprinzi cu cadouri speciale de fiecare dată! 






Ce se mai cumpără...