Nimic in coș

Vezi ce e nou

Vrei sa faci cadouri scumpe? Noi spunem sa te mai gandesti...
pe 7 ianuarie 2022
  • #Idei de Cadouri

De ce vrei sa cumperi cadouri scumpe?
Crezi ca un cadou scump inseamna ca a fost bine cantarit inainte de a fi cumparat? Sau poate crezi ca un cadou scump inseamna un cadou memorabil? Ei bine, vei fi surprins ca nimic din toate acestea nu e adevarat. Cadourile scumpe nu sunt nici cadouri care au fost bine gandite inainte de a fi cumparate si nici nu inseamna ca este un cadou memorabil. Vom discuta mai jos motivele care te vor face sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara un cadou scump, poate chiar sa te razgandesti.

Mai multi bani pe cadouri nu echivaleaza cu mai multa dragoste.
Credeti ca daca veti cumpara cadouri mai scumpe ele aduc cu sine mai multa iubire? De multe ori ati vazut barbati care cumpara cadouri scumpe pentru sotiile sau prietenele lor la diferite ocazii. In general, multi oameni incearca sa cumpere dragostea lor daruind cadouri scumpe. Dar functioneaza oare? Raspunsul este foarte simplu, cadourile scumpe nu iti aduc mai multa dragoste, nici apropiere. Cadourile facute cu suflet combinate cu gesturi marunte si apropiere sincera sunt cele care intr-adevar conteaza.

Mai multi bani pe cadouri nu echivaleaza cu un cadou memorabil.
Un grup de psihologi a organizat un studiu pentru a afla tendintele in materie de cadouri si ce genereaza de fapt cadourile. Studiul a fost realizat pe 237 de participanti, care au fost impărtiti aleator in doua grupuri, cei care dau cadou si cei care primesc cadourile. Psihologii au cerut primului grup sa-si aminteasca ultimul cadou pe care l-au oferit cuiva cu ocazia unei zile de nastere, iar la al doilea grup sa-si aminteasca un cadou pe care l-au primit de curand cu ocazia aniversarii. Rezultatul studiului a fost destul de amuzant. Cei care au daruit cadouri si-au adus aminte imediat de cadourile scumpe pe care le-au oferit, in timp ce ceilalti care au primit cadouri cu greu si-au amintit vreun cadou scump pe care l-au primit recent. Si-au amintit in schimb cadourile haioase, cum sunt cadourile personalizate, de la cani, tricouri, dulciuri, magneti etc.

Studiul a concluzionat:

Cei care daruiesc cadou anticipeaza ca cei care le primesc vor fi la fel de entuziasmati, dar cei care primeste cadourile nu vor aprecia cadoul in functie de cat de mult a costat.

Cu alte cuvinte, eticheta de pret de cele mai multe ori nu conteaza pentru cei ce primesc. Asa ca, banii cheltuiti pe cadouri nu fac cadoul memorabil. Atunci, de ce sa cumperi cadouri scumpe

Mai multi bani pe cadouri pot crea asteptari mai mari din partea ta pe viitor.
Situatia ta financiara actuala ti-ar putea permite sa cumperi cadouri scumpe pentru toata lumea din familia ta. Dintr-o data, toata lumea incepe sa astepte una dintre acele gadgeturi scumpe de la tine de fiecare data. Dar, s-ar putea sa nu fii in masura sa tii pasul cu acest tip de cadouri tot timpul.

Atunci cand creezi asteptari in mintea cuiva si nu reusesti sa le indeplinesti tot timpul, poate sfarsi rau. Prin urmare, atunci cand cumperi cadouri scumpe cuiva, persoana respectiva se va obisnui sa primeasca acelasi tip de cadou. Atunci cand nu vei mai face asta, vei crea un sentiment de nesiguranta sau neimplinire in mintea persoanei respective. Aceea persoana va putea crede ca a facut ceva rau, sau ca nu mai tii la ea suficient de mult, acest lucru putand afecta relatia dintre voi. Prin urmare, de ce sa risti cumparand cadouri scumpe?

De ce sa alegi un cadou personalizat si accesibil la pret?                                                                                                                                                        

Cadourile personalizate au o mare valoare emotionala, sunt accesibile la pret, creative si iesite din comun! Intra pe site-ul nostru si alege dintr-un numar de peste 1000 de produse personalizate pe care le oferi cadou, le poti adapta in functie de personalitatea si situatia in cauza. 

Ce se mai cumpără...