Nimic in coș

Vezi ce e nou

Idei de cadouri originale de Sfântul Andrei
pe 1 mai 2021
  • #Idei de Cadouri

Sfântul Andrei este o sărbătoare cu semnificații speciale pentru mulți dintre noi. Această zi marchează începutul sezonului de iarnă și aduce cu ea tradiții bogate, obiceiuri populare și oportunitatea de a sărbători cu cei dragi.  Fie că este vorba despre un prieten de încredere, un membru al familiei sau un coleg de muncă, cu toții avem un Andrei special alături de noi. În acest articol, ne vom opri să reflectăm asupra semnificației acestui nume și să sărbătorim importanța celor care îl poartă în viața noastră de zi cu zi.

1. Vin personalizat

Câteodată zicala „de ziua ta, faci cinste” nu se pune, căci noi facem cinste pentru ei. Cunoști și tu un Andrei sau o Andreea care se eschivează de la aniversari și vrei să le atragi atenția subtil? Dăruiește-le o sticlă de vin cu etichetă personalizată cu numele lor sau un mesaj haios și zâmbetele nu vor înceta să apară.

2. Cutie gravată din lemn

Încadrează vinul într-o cutie elegantă și personalizată care să completeze perfect cadoul.


3. Pernă personalizată

Știm cu toții un Andrei sau o Andreea care este întotdeauna obosit/ă după birou, job, facultate, și are o scuză bună. Arată-i că-ți pasa chiar de ziua lui, oferindu-i cadou o pernă moale, specială, care să-i țină de urât cât timp pierde vremea pe canapea. Poți sa-i scrii chiar asta pe perna, în final, e spre binele său.


4. Bere personalizată

Selectează o gamă de beri artizanale sau preferate de către destinatar și personalizează etichetele cu un design unic.

5. Halbă de bere personalizată

O halbă personalizată este o alegere excelentă pentru iubitorii de bere. Alege o halbă de calitate și adaugă un mesaj sau numele destinatarului prin gravură. Poți completa cadoul cu o selecție de beri artizanale sau cu accesorii pentru băut.

6. Agendă din piele personalizată

O agendă din piele este un cadou rafinat și util. Alege să personalizezi coperta cu inițialele sau numele persoanei.  Ideile, gândurile, notițele, task-urile de zi cu zi sau evenimentele la care trebuie să participăm pot fi notate fără grijă de acum.


7. Ciocolată personalizată

Un dulce greu de refuzat, mai ales când vine vorba de vreun pofticios sau o pofticioasă, pe nume Andreea. Pentru că ținem la preferințele ei (și nu neapărat la silueta ei), te putem ajuta să îi faci pe plac cu o super ciocolată personalizată.

8. Felicitare personalizată
O felicitare personalizată poate completa și poate face cadoul și mai special. Alege o felicitare cu un design unic și adaugă un mesaj personal, poate chiar o notă amuzantă sau un citat care să reflecte legătura pe care o aveți


9. Termos personalizat

Un Andrei cu spirit de aventură, pasionat de călătorii și drumeții în aer liber are nevoie mereu să se hidrateze. Pentru zile geroase sau prea calde, termosul personalizat cu text sau poze este binevenit oricând.

10. Sticlă de buzunar personalizată

Se spune că „esențele tari se țin în sticluțe mici”. Sigur ai vreun Andrei căruia să îi dăruiești o sticlă de buzunar îmbrăcată în piele și cu o notă aparte de eleganță pentru a păstra băutura preferată.

Sfântul Andrei nu este doar o sărbătoare religioasă, ci și o ocazie minunată de a celebra tradițiile și legăturile speciale cu cei dragi. Prin cadouri personalizate, putem adăuga un plus de valoare și semnificație acestei sărbători, transformând-o într-o experiență memorabilă pentru toți cei implicați. Aceste cadouri personalizate nu doar că vor impresiona prin atenția acordată detaliilor, dar vor și evidenția legătura specială pe care o împărtășiți cu cei dragi în ziua Sfântului Andrei.

La mulți ani, Andrei! La mulți ani, Andreea!

Ce se mai cumpără...