Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru pasionatii in bucatarie
pe 20 octombrie 2022
  • #Idei de Cadouri

Exista eterna batalie intre cei care spun ca femeile sunt cei mai buni bucatari si cei care afirma sus si tare ca barbatii sunt cu adevarat cei mai buni in aceasta bransa. Noi suntem de partea celor care gatesc bine, indiferent ca sunt barbati sau femei.


Chiar daca nu este vorba neaparat de tine, sigur ai vreun prieten, prietena, mama, tata, verisoara sau unchi caruia ii face placere sa stea mai mult prin bucatarie si sa incerce retete noi. Ne-am gandit sa iti “gatim” o lista de idei de cadouri utile pentru orice pasionat in bucatarie.

 

Ne-am specializat sa-i accesorizam pe bucatarii adevarati din cap pana in picioare, sa ii inarmam cu ustensile indispensabile pe cei care vor sa faca ravagii in bucatarie, in sensul bun! Avem “uniforma” perfecta si anume un sort creat fix pentru ei. Sorturile brodate sau sorturile cu poze vin la pachet cu cele mai traznite mesaje si design-uri, perfecte pentru cei care sunt specialisti in a pregati gratarul, celor carora le face placere sa il stinga si cu un pic de bere, dar si celor care sunt pasionati in a pregati dulcegarii de tot felul.



 

Stii pe cineva caruia ii place sa pregateasca cele mai bune placinte de mere, branza sau dovleac, incat iti lasa gura apa? Cum altfel sa faci una de nota 10, daca nu ai sucitorul potrivit? Stim ca cele mai bune sunt cu foile de placinta pregatite in casa, iar cu sucitoarele noastre, le vei pregati pe cele mai perfecte incat vor suci cu adevarat mintile celor care le vor gusta. Si tot in categoria de ustensile de bucatarie poti sa ii daruiesti o lingura de lemn sau furculita pentru cei mai pasionati in bucatarit.




Iar unui bucatar desavarsit nu trebuie sa-i lipseasca tocatorul de lemn, cu numele lui si cea mai buna specialitate a sa. Ai mai multe modele de design si forme pe dreptunghiular sau rotund, chiar aici.




Un alt acccesoriu indispensabil in bucatarie este manusa magica. Noi avem diverse modele, ba mai mult poti sa iei la set si un suport pentru oala, atunci cand are nevoie sa protejeze suprafetele de lucrurile fierbinti.




Iar daca ai in cercul tau de prieteni, printre colegi sau chiar persoana iubita, pasionati in a decora mesele in familie, cele festive de Craciun, Paste sau zile aniversare, atunci iti propunem cadouri mici dar suprinzatoare, si nume farfuria cu “Jumatatea lui si jumatatea ei”, suporturile de farfurii sau prosoape personalizate, care vor aduce un plus de amuzament si voie buna.

 



Ce se mai cumpără...