Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru bunici
pe 1 iunie 2022
  • #Idei de Cadouri


Cand vine vorba de bunici merita sa acorzi toata atentia unui cadou special si un mesaj pentru a le aduce aminte cat de importanti sunt in viata ta. Pentru ca si-au dedicat o mare parte din viata in educarea si cresterea ta, bucura-te de prezenta lor de fiecare data cand ii vizitezi!

Cand vrei sa le oferi un cadou bunicilor trebuie sa tii cont de cateva aspecte: varsta, pasiuni sau hobby-urile pe care le au in momentul actual. Cele mai inspirate cadouri pentru bunici sunt cele care insotesc fotografii cu nepoteii sau copii lor.  Pentru ei familia reprezinta rodul si truda pentru care si-au dedicat intreaga viata.

Pentru cele mai frumoase urari, aduna-le pe toate intr-un mic mesaj si ofera-le acestora o placa de ardezie in forma de inima, te asiguram ca va fi un obiect de decor pe care il vor privi de cele mai multe ori cu nostalgie dar si multa bucurie in ochii si inima lor.



Pentru ca mereu sunt cu gandul la copii si nepoti, o perna personalizata  sau un ceas vor fi obiectele tare dragi atunci cand dorul de familie parca nu mai trece.


De cine sunt iubiti bunicii? Indiferent de varsta pe care o au, o cana cu poza nepoteilor si un mesaj de iubire este cadoul pe care il vor indragi instant. Pentru o cana originala le poti oferi si pe cele termosensibile, o uimire si o bucurie atunci cand isi vor bea ceaiul cald. 



Pentru ca mereu esti primit cu bratele deschise in casa lor, un covor la intrare cu „aici locuiesc cei mai buni bunici din lume” o sa ii atraga pe toti cei ce le vor trece pragul. 


Si daca tot mergi in vizita la ei, indulceste-i cu o cutie de bomboane sau trufe, cu mesaj si fotografii.


Accesorizeaza cadoul cu un mesaj pentru cei mai iubiti bunici si lasa-l lipit pe frigider sub forma unui magnet simpatic. Iar daca ai de gand sa le dai de veste venirea unui nou membru al familiei, o astfel de surpriza il va lua total prin surprindere.


Anii de viata au trecut peste ei si in dar de ziua lor pentru frumoasele varste pe care le implinesc, fie ca sunt 70, 80 , 90 de ani, le poti darui un tablou personalizat si cele mai frumoase momente din viata alaturi de cei dragi.


Si nu in ultimul rand sa ne amintim ca viata trece intr-o clipa pe langa noi si bunicii sunt acei oameni dragi cu argint in par si aur in inima. Bucurati-va de cat mai multe momente impreuna si ori de cate ori aveti ocazia spuneti-le cat de mult inseamna pentru voi, cu o vorba buna sau o imbratisare calda.

Ce se mai cumpără...