📚Semnele de carte sunt reduse cu 50% ➡️ profită acum

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Plata la un singur click distanta prin Apple Pay, Google Pay si Revolut Pay
pe 19 mai 2022
  • #Despre cadouri personalizate

Stargift.ro se bucura sa anunte lansarea unor noi modalitati de plata pentru magazinul nostru online. Acum, clientii nostri au posibilitatea de a efectua platile prin intermediul Apple Pay, Google Pay si Revolut Pay.

Apple Pay este un sistem de plata mobil care permite utilizatorilor de iPhone, iPad si Mac de a face plati prin intermediul dispozitivului lor. Google Pay, de asemenea, este un sistem de plata mobil care permite utilizatorilor de telefoane Android sa efectueze plati prin intermediul dispozitivului lor. Revolut Pay este o metoda de plata online care permite utilizatorilor de carduri Revolut sa efectueze plati prin intermediul aplicatiei Revolut.

Aceste noi modalitati de plata sunt sigure si usor de utilizat. Utilizatorii pot face plati prin intermediul acestor sisteme prin simpla atingere a unui buton, fara a fi nevoie sa introducă informatii despre cardul lor. De asemenea, toate platile prin intermediul acestor sisteme sunt protejate prin criptare si alte masuri de securitate.

Speram ca aceste noi modalitati de plata vor face experienta cumparaturilor online la Stargift.ro mai convenabila si mai sigura pentru clientii nostri. Daca intampinati probleme sau aveti intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru asistenta.


Ce se mai cumpără...