Nimic in coș

Vezi ce e nou

Idei de cadouri pentru cel mai bun tata
pe 1 iunie 2022
  • #Idei de Cadouri

Daca ai cel mai cool, mai dragut, mai dulce si mai bun tata din intreaga lume, acesta este momentul perfect in care sa-l surprinzi. Exista atat de multe optiuni prin care poti face acest lucru, iar daca nu ai gasit inca un cadou, suntem aici pentru a te ajuta. Fie ca este ziua lui de nastere, Craciunul, Pastele, un eveniment important in viata familiei voastre sau o zi ca oricare alta, tatal tau merita toata dragostea si recunostinta ta.

Fun fact: poti sa ii personalizezi orice cadou cu orice mesaj vrei, in mai putin de 10 minute! Uite cateva dintre sugestiile noastre:

Ce le place taticilor sa faca indiferent ca e vara sau iarna? Un gratar! Pe langa cel mai cool mini gratar de pe piata, daca vrei sa il surprinzi cu un cadou original, de ce sa nu alegi un tocator pentru carnea, peștele sau legumele ce urmeaza sa fie preparate de catre tatal tau? Personalizeaza-l cu numele lui si fii sigur ca ii va aduce un zambet larg pe fata. Si daca vrei ca acesta sa nu se murdareasca, fii sigur ca nu trebuie sa ii lipseasca nici sortul de bucatarie. Poti opta pentru unul dintre numeroasele noastre modele cu mesaje haioase, cu care sigur se va distra in timp ce gateste.


Personalizeaza-i si o sticla de bere si un desfacator cu cele mai haioase mesaje ca sa mearga totul ca uns si gata, pregatiti-va de masa!


In cazul in care este un adept al serilor cu baietii si iubeste sa va povesteasca cele mai traznite peripetii de cand era mic, atunci cu siguranta o sticla de vin cu eticheta personalizata va face seara mult mai speciala. Iti recomandam sa achizitionezi si cutia de vin, pe care o poti grava cu cele mai sincere mesaje care ii vor ajunge la suflet numaidecat.

Pentru tatii rafinati si pretentiosi, poti opta pentru accesoriile pentru vin in forma de tabla de sah sau decantorul deluxe in forma de diamant. Recomandam aceste cadouri cu incredere si te asiguram ca nu ai cum sa dai gres. Stim deja ca tatal tau merita cele mai speciale cadouri.


Este iubitor de a savura cafeaua de dimineata? Atunci o cana personalizata va fi un cadou perfect! Poti sa o ersonalizezi cu text sau modelul cu fotografii si cana este perfecta pentru cele mai morocanoase dar si cele mai insorite dimineti.

Ce puteti face cu pozele pe care le aveti pe telefon? Ei bine, o rama de birou este un cadou perfect indiferent de ocazie, pentru ca amintirile sunt unele din cele mai valoroase momente ale vietii.

Iti mai putem sugera sticla de buzunar, tricourile personalizate cu cele mai originale mesaje care vor atrage priviri instant sau setul de bauturi cu trei nivele si sase paharele pentru a-si pastra la loc de cinste cele mai fine bauturi. 



Daca si tatal tau este un model pentru tine si vrei sa ii arati recunostinta pentru tot ce a facut pentru tine si familia ta, atunci nu ezita sa ii oferi un cadou cu totul special care sa-i ajunga direct la inima.

Ce se mai cumpără...