Nimic in coș

Vezi ce e nou

10 motive pentru care CANA este cel mai intalnit cadou
pe 28 iunie 2023
  • #Despre cadouri personalizate

V-ati gandit vreodata de ce este cana cel mai popular cadou? Fie ca este o aniversare sau alt eveniment important, de cele mai multe ori printre varietatea de cadouri pe care le oferim sau le primim, se va afla cu siguranta si o cana.

Stim cu totii zambetul ironic de pe fetele noastre cand... Surpriza! Am mai primit o cana :D... Dar trebuie sa acceptam, niciodata nu avem suficiente cani, prin urmare cana chiar este un cadou extrem de practic si binevenit. In plus, 

personalizarea unui cadou poate face ca acesta sa devina mai special si mai memorabil. De exemplu, o cana personalizata cu numele destinatarului, un mesaj amuzant sau o fotografie in spatele careia se afla o amintire speciala, e un cadou cu totul special si deloc banal.

Iti prezentam mai jos cele 10 motive pe care noi le-am identificat ca raspunsuri la intrebarile: De ce sunt canile printre cele mai populare cadouri? 

1. O cana este un cadou foarte versatil si util, potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. 

2. O cana poate fi un cadou amuzant si original, daca este personalizata cu o gluma sau cu o imagine amuzanta.

3. Personalizarea canii, ii da o nota personala care permite destinatarului sa se simta special.

4. O cana poate fi un cadou accesibil ca pret, dar care devine un cadou memorabil. Poti alege o cana premium, cu toarta aurita si material fin, dand o nota luxurianta produsului. 

5. O cana poate fi un cadou practic, care poate fi utilizat in viata de zi cu zi de catre oricine.

6. O cana poate fi un cadou potrivit pentru diverse ocazii, cum ar fi zile de nastere, aniversari, evenimente importante precum pensionarea, absolvirea sau de ce nu, ca un cadou pentru a arata aprecierea fata de cineva.

7. O cana poate fi utilizata in mod practic zilnic, ceea ce inseamna ca persoana care o primeste, se va gandi la tine ori de cate ori o foloseste.

8. O cana personalizata poate fi un cadou unic si special pentru cineva.

9. O cana poate fi cadoul pe care il poti cumpara cel mai rapid, economisind timp.

10. O cana personalizata poate fi usor de pozat, iar story-urile de dimineata vor arata mult mai bine! :)


Chiar si o cana simpla poate fi un cadou practic si util pentru cineva care iubeste sa isi bea cafeluta de dimineata sau ceaiul spre seara. In cele din urma, este important sa acorzi atentie detaliilor si prezentarii cadoului. O ambalare frumoasa poate face ca un cadou sa para mai special si mai valoros. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a face o impresie buna. Uneori, un cadou simplu, dar daruit din suflet si cu o amprenta personala, poate fi cadoul perfect. In general, conteaza mai mult intentia si gandurile care stau in spatele cadoului, decat valoarea materiala a acestuia.

Asadar, la urmatorul eveniment alege sa faci cadou o cana personalizata, marca StarGift! Te asiguram ca vei gasi cana perfecta dintre sutele de modele unicat concepute special pentru a deveni cadoul perfect. 

Ce se mai cumpără...