☀️ 🌸 Tu ai pregătit cadourile de Paște? ➡️ Profită de reducerile de 50%. 🤩🐰

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru botez
pe 25 aprilie 2023
  • #Cadouri Copii


Botezul minunii care tocmai a venit pe lume se numara printre cele mai fericite momente din viata noastra. Pentru acest eveniment obisnuim sa il sarbatorim alaturi de cei dragi si cel mai probabil trebuie sa ne gandim temeinic ce cadou sa le oferim in dar. Daca ai nevoie de un strop de inspiratie, noi te vom ajuta sa alegi cadouri simbolice care au o valoarea mai mare fata de cele materiale si care pot fi un cadou perfect pentru prima lui/ei petrecere.

De cele mai multe ori cadourile pentru botez sunt achiziționate în funcție de sexul bebelușului, însă există și o mulțime de idei de cadouri unisex. O cutie cadou de amintiri din lemn poate fi cadoul perfect pentru toate amintirile si lucrurile pe care mami si tati isi doresc sa le pastreze pentru copilul lor, tie iti revine rolul doar sa il personalizezi cu numele copilului.

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata, nici prima bijuterie pe care o poarta micutul tau cu ocazia crestinarii. Ii poti oferi in dar o bratara personalizata si indiferent cine ii ofera, fie ca este de la nasi, parinti, bunici sau alti apropiati, cand va creste va fi o amintire valoroasa. De atlfel, de-a lungul timpului o astfel de bijuterie poate deveni ca o mosternire de familie, care va calatori din generatie in generatie.



O data cu venirea pe lumea a unui copil, parintii sunt nevoiti sa amenajeze camera copilului. Indiferent daca aceasta este roz sau albastra, un tablou personalizat cu un colaj de fotografii cu cel mic va fi un obiect de decor mult iubit de parinti.



La fel de apreciata poate sa fie si o rama de birou care poate fi foarte usor personalizata, atat cu ora la care a venit pe lume, greutate si inaltime, cat si culoarea de fundal.



Printre jucarii muzicale si stelute luminoase care se misca frumos deasupra patutului, un iepuras de plus personalizat sau o perna decorativa va putea deveni printr primele lui/ei iubiri pe care sa le stranga in brate.

Pentru ca cei mici au nevoie de multa odihna si liniste, in serile cand parintii se pregatesc sa il adoarma sau in noptile agitate, o lampa de veghe poate face minuni pentru a fi linistit micutul.



Nu este obligariu sa ii facem daruri micutilor, insa cu toate acestea ne straduim sa gasim cadouri inspirate care sa ramana o amintire frumoasa pentru proaspatii parinti iar peste ani pentru copilul lor.


Ce se mai cumpără...