Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de 8 martie pentru sotie sau iubita
pe 1 mai 2021
  • #Ocazii speciale


Ziua de 8 martie este o zi importanta pentru toate doamnele si domnisoarele. Fie ca iti este sotie sau iubita, persoana cu care iti imparti viata merita sa ii arati aprecierea si dragostea pe care i le porti.

Bineinteles, ea trebuie sa se simta speciala in fiecare zi! Insa... avem cateva sugestii de cadouri de 8 martie originale si speciale cu care sigur nu ai cum sa dai gres si cu ajutorul carora o vei putea face sa zambeasca instant.

Daca vrei sa o surprinzi cu un cadou inedit si special, dulce si perfect pentru aceasta ocazie,  iti recomandam cutia de bomboane personalizata, careia ii poti atasa o fotografie si un mesaj romantic, cum doar tu stii! Arata-i cat de mult o iubesti! De asemenea, poti alege sa personalizezi o tableta de ciocolata sau setul de mini ciocolatele foarte apreciate, doar prin simplul fapt ca cele mai mici cadouri sunt mereu un cadou de impact si foarte semnificative.

In cazul in care vrei sa se gandeasca la tine in fiecare moment al zilei, dar mai ales atunci cand doarme, pernele personalizate sunt cadoul ideal in astfel de situatii. Iti garantam ca avem numeroase modele din care poti alege iar cele cu cod QR sunt printre cele mai cautate.



Daca vrei sa iti tii jumatatea ocupata intr-un mod distractiv, atunci iti sugeram sa ii personlizezi un puzzle cu fotografiile voastre preferate. Pe langa faptul ca isi va petrece cateva ore incercand sa puna cap la cap piesele, rezultatul final cu siguranta ii va produce emotie. Poti alege si cutia de puzzle personalizata pentru a intregi cadoul si a il face cu totul unic cu ocazia zilei de 8 martie.



De asemenea, iI poti personaliza si o sticla de vin cu un mesaj special, pe care o poate savura de ziua internationala a femeii.



Un mesaj inscriptionat pe o cana cu un design elegant este o alta varianta pe care ti-o oferim in cazul in care vrei sa o faci sa se simta speciala, mai ales atunci cand aceasta cana este placata cu aur! Eleganta si frumusetea ei uimeste de fiecare data orice doamna si domnisoara. Iti garantam ca le va da uitare canilor vechi si isi va savura cafeaua de acum incolo doar din aceasta!



Si accesoriile sunt cadouri oferite persoanelor dragi noua. Insa, daca vrei ca acestea sa fie cu adevarat speciale si sa le scoti din tipar, ii poti personaliza o bratara cu initialele numelui sau nume. O va purta cu ea peste tot si o vei face sa se gandeasca mereu la tine!



Completeaza cadoul de 8 martie cu un magnet personalizat sau cu o felicitare cu ajutorul careia ii poti transmite cele mai sincere sentimente in doar cateva randuri.



Transforma un cadou banal si obisnuit intr-un cadou de 8 martie unic de care se va bucura pentru mult timp de acum incolo!




Ce se mai cumpără...