🧸 Oferă cele mai simpatice plușuri personalizate! ➡️ ai 50% reducere

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de 1 iunie pentru copii de toate varstele
pe 10 martie 2022
  • #Cadouri Copii

Din lumea colorata si lipsita de griji, copiii aduc mereu bucurie si zambete pe chipuriile parintilor. Pe langa iubirea neconditionata pe care parintii le-o ofera, cadourile sunt gestul care le arata copiilor cat sunt de apreciati si iubiti. Una din cele mai mari bucurii ale copiilor este ziua de 1 iunie, cand cu totii participam la serbari, petreceri sau diverse evenimente, care aduc zambete pe chipurile celor mici. Noi ne-am gandit si am gasit câaeva idei, cu care sigur nu vei da gres.


Cadouri cu personajele preferate

Farfuriile personalizate cu personajele preferate si cu numele copilului sunt printre cadourile preferate de catre cei mici. In plus, sunt si foarte practice atat pentru copii cat si pentru parinti, fiind dintr-un material care nu se sparge. Pentru fetita poti alege o farfurie cu personajul ei preferat din “My little pony”  si numele ei, iar pentru baietel un termos cu “Eroii in pijamale” si numele lui.




Fie ca este la scoala sau la gradinita, ii poti darui un rucsac cu poza sau nume foarte util pentru a pastra hainutele de schimb sau pantofii de sport. Modelul masina este unul din cele mai cautate modele pentru baietei si cu optiuni multiple de personalizare: se poate schimba culoarea masinii, se insereaza poza copilului si se introduce numele sau un mesaj haios. 



 

Cei mici adora animalutele, cana cu pisicute dragalase personalizata cu numele copilului fiind un cadou foarte iubit de copii. Gasesti aici mai multe modele de cani cu modele jucause. Personajele preferate pot prinde viata si pe un puzzle, personalizarea cu nume sau mesaj aducand un plus de entuziasm copilului. 




Cadouri pentru mini-master chef

Daca tot vorbim despre cadouri, cu siguranta avem si copii talentati in bucatarie. Asa a prins viata colectia de sorturi personalizate pentru copii pentru ca gatitul sa devina o adevarata distractie in familie. Mai devreme sau mai tarziu e posibil sa faceti schimb de roluri si sortul de “Junior Chef” sa devina doar o amintire in noul rol de bucatar adevarat. Iar pentru a recunoaste meritele.



Jocuri ingenioase si gadgeturi

Daca micutului tau ii plac jocurile educative ce ii pun abilitatile la incercare, acest joc de memorie Sah este perfect pentru a se distra si in acelasi timp pentru a-si dezvolta abilitatile de concentrare.




Iti mai aduci aminte cand mergeai cu cel mic in parc si era incantat de jocurile in care trebuie sa puna o fisa pentru a putea sa aleaga plusul preferat? Acum cel mic poate sa aiba propriul joc de prins bomboane si jucarii chiar la el acasa.



 

Un alt joc interactiv este aparatul de facut zahar pe bat. Poti pregati impreuna cu cel mic sau la petrecerea copilului diverse sortimente de vata de zahar, iar distractia este garantata. Sau ii poti face surpriza de a crea propria sala de cinema la voi acasa, cu un aparat de facut popcorn.



Daca vrei sa iti faci copilul sa se distreze copios, baita lui va fi o adevarata distractie cu crabul muzical sau difuzorul cu baloane, caruia ii place sa imprastie baloane de sapun.




Accesorii utile pentru cei mici si pentru cei mari

Daca vreti sa oferiti un cadou clasic, atat pentru cei mici, dar si mai mari, puteti oferi penare personalizate. Acestea sunt accesorii care au bucurat multe generatii la rand, iar copiii vor fi incantati sa aiba un penar al lor pentru instrumentele de geometrie sau de scris. Pentru scolari mici sau mari, orarele si stickerele personalizate cu poza si numele copilului va fi un cadou inedit dar si foarte util. 





Cadouri pentru copii mari si adolescenti

Dupa varsta de 14 ani copiii sunt in drumul catre adolescenta, au planuri marete si isi petrec mult timp in preajma prietenilor. De aceea, cadourile pentru ei trebuie sa fie cu totul speciale. 


Tabloul Breaking News

Pentru ca generatiile din ziua de azi sunt conectate la cele mai sofisticate gadgeturi si tehnologii, pozele si filmuletele circula in fiecare zi. Pentru cele mai bune story-uri pe Instagram, poti sa ii oferi un tablou Breaking News care va strange cu siguranta mii de aprecieri si distractie cu prietenii.




Mouse-pad-uri pentru gameri

Pentru pasionatii de jocuri pe calculator poti imprima foarte usor cele mai tari scene din jocul preferat sau cele mai tari poze cu prietenii.




Tricouri sport pentru fete si baieti

In timpul orelor de sport sau la antrenamente, e cool sa ai un tricou personalizat cu numele tau. Un cadou inedit, util si haios pentru tinerii sportivi.  




Rame foto cu pozele preferate

Adolescentii iubesc pozele. Un colaj cu cele mai haioase poze si un mesaj amuzant va fi un cadou pe cinste.




Daca te-ai hotarat la unul sau mai multe dintre cadourile de mai sus, noi iti recomandam sa le daruiesti in saculeti personalizati pentru cadouri pentru un plus de efect wow. Pentru dimensiuni si mai multe modele, arunca un ochi aici.



 


Ce se mai cumpără...