Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri cu mesaje amuzante
pe 5 ianuarie 2022
  • #Amuzante

Sectiunea de cadouri haioase este dedicata celor care cauta acele cadouri diferite, poate putin traznite, care sa trezeasca rasete si voie buna. Avem cadouri cu mesaje funny pentru toate tipurile de ocazii: zile de nastere, aniversare relatie, pasionati de bucatarie, o petrecere sau reuniuni.

 

Cand avem nevoie rapid de un cadou de impact, StarGift iti vine in ajutor cu o idee de cadou amuzant si un mesaj pe masura destinatarului. Aici intervii si tu cu imaginatia pentru ca poti adapta ideea la personalitatea celui care va primi cadoul.  Sa nu mai lungim vorba si hai sa iti prezentam cateva idei de cadouri care starnesc hohote de ras.

 

Ne-am specializat in cadouri pentru pasionatii de bucatarie, asa ca daca stii unul priceput in bucatarie (sau nu), ai sortul brodat Don’t panic sau sortul Pericol in bucatarie potrivit pentru toti cei carora le face placere sa trabaluiasca prin bucatarie, fara sa stie nici ei ce o sa iasa! Sortul face echipa buna cu o ustensila nelipsita din bucatarie, pe numele lui original Sucitorul de minti. Ramane la latitudinea ta cui vrei sa ii sucesti mintile!



 

Perfecte pentru colegii de birou, sefi sau prieteni buni, ai cana Valori nutritionale ca sa le aduci aminte de beneficiile vietii sanatoase sau Prescriptie medicala pentru cantitatile recomandate de cafea pe zi. Iar pentru zilele solicitante si cu termene limita, te incurajam sa te linistesti sorbind cafeaua din cana Csf, n-ai csf.





Stim ca te framanta tare cand vine vorba sa iei un cadou pentru un barbat, insa noi avem cateva cadouri de bun augur pentru ei. Avem trei modele amuzante de bere personalizata la mare cautare. Trebuie doar sa o identifici pe cea potrivita: Prescriptie medicala, Valori nutritionale, Problema rezolvata. Berea merge numai bine si cu un desfacator de bere Incoming call sau Drink, open, repeat.






Si daca vrei un cadou mai elegant, gasesti sticla de buzunar Keep calm and drink tarie. Iar pentru un cadou daruit sotului sau taticilor, modele de tricouri Fac ce vreau dar mai intai trebuie sa imi intreb sotia sau Naked banana sunt create special pentru ei.





Cadourile haioase vor atrage un zambet chiar celor mai exigente si serioase persoane. Daca au ceva aparte: prea seriosi, prea harnici, prea chipesi, tabloul Wanted este pentru ei. Sau daca inca nu s-au spus toate barfele in pauza de masa, poti sa personalizezi tabloul Breaking News cu cele mai spicy detalii. Pentru un plus de amuzament, tabloul Pin art va fi un obiect de decor foarte utilizat cand colegii vor sa se distreze putin la munca.



Cand vrei sa indulcesti pe cineva, poti sa il surprinzi cu cel mai cautat dulce. Nu stim de cate patratele o sa ai parte, dar noi credem ca un patratel de ciocolata poate sa faca exceptia. Ciocolata Abs, Versus si Funny te vor bucura cu cele mai dulci si tari patratele, fie vara sau iarna. Noi vorbim de patratele de ciocolata, nu de pe abdomen, dar fiecare poate sa intelega ce vrea.




Unde mai pui ca daca vrei sa ii oferi un obiect de decor, ai perna cu text Maraton, speciala pentru zilele ploioase cand stam doar in casa si ne relaxam la un serial pe Netflix, sau o perna care sa ne invite la somn.




Iar daca vrei sa ii intampini pe oaspetii ce iti trec pragul casei cu un mesaj haios, poti sa le dai un apropo sa nu mai vina cu mana goala data viitoare, in cel mai amuzant mod posibil: cu un covor de interior si exterior cu vin sau bere.




Si nu in ultimul rand, poti completa cadoul cu o felicitare amuzanta. Poti personaliza felicitarea Keep calm, Toilet paper sau Facebook post cu poze sau text, iar distractia si hohotele de ras sunt garantate!



Ce se mai cumpără...