Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri amuzante pentru prieteni
pe 6 mai 2022
  • #Amuzante

Niciodata nu este usor sa alegi un cadou amuzant pentru prieteni. Trebuie sa le cunoastem personalitatea, tipul de umor si lucrurile care ii fac sa rada cel mai des. Orice gluma are si un sambure de adevar la mijloc. Asa ca, de ce sa nu ii personalizezi prietenului tau cel mai bun un cadou amuzant, dar pe care sa il si poata folosi in fiecare zi. Cadourile amuzante pot fi si practice!

Iata cateva dintre recomandarile noastre:                                                                                                                                                                                                                     

  • Daca vrei unul dintre cele mai amuzante cadouri de la noi, atunci borseta cu model burta este cel pe care il cauti! Cu siguranta prietenii tai vor avea o aparitie memorabila si vor atrage foarte multe priviri! Personalizeaza-i un tricou, fie el cu cele mai amuzante inside joke-uri pe care doar voi le cunoasteti sau cu mesajele noastre originale, alege-i si una dintre perechile de slapi pe care ii poti personaliza cum doresti si gata, prietenul tau este pregatit sa urce pe podium!

  • Fie ca este fan Messi sau se crede chiar el un adevarat Messi, fii sigur ca il vei da pe spate cu acest cadou original! Poti sa ii personalizezi un card FIFA, cu fotografia lui si cu cele mai interesante statistici care il vor amuza, dar pe care sigur le va aprecia. Ce ai zice si de o cana fierbinte si la propriu si la figurat? Daca ai o prietena care este innebunita dupa patratele, atunci iti garantam ca modelul HOT o va da pe spate si o va face sa rada. Z I L N I C. 

  • Profita si tu! Daca prietenii tai sunt pofticiosi si iubesc un gratar bun, atunci gratarul in miniatura este cadoul perfect, care nu trebuie sa lipseasca nicidecum intr-o zi de weekend petrecuta alaturi de prietenii tai preferati. Iar daca vrei ca mise-en-place-ul sa fie complet, personalizeaza-le si un set de 6 beri cu cea mai simpatica eticheta pe care o poti alege chiar tu. Pofta buna si spor la distractie!

  • Iar daca tot am vorbit de patratele, atunci ciocolata personalizata cu mesaj dedicat special pasionatilor de „forme geometrice” va completa cu siguranta perfect cadoul tau.


Daca vrei mai multe cadouri amuzante gasesti aici mai multe recomandari. Poti personaliza orice produs de la noi de pe site cu pozele prietenilor tai si cu cele mai “sincere” si amuzante mesaje. Asa ca arunca si tu un ochi, poate te inspira ceva!

Ce se mai cumpără...