Profită de reducerile acestei săptămâni! Ultimele zile! 🎉😎

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de sfanta Maria
pe 13 august 2021
  • #Idei de Cadouri

Pe 15 august si 8 septembrie este un prilej de mare sarbatoare pentru cei ce isi serbeaza ziua de  onomastica a numelui, fie ca este vorba de o Marie, Marian, Mari, Marinela etc.

Pentru ca este aproape imposibil sa nu cunosti o persoana care sa poarte numele de Sfanta Maria, te luam cu noi in lumea cadourilor personalizate si iti prezentam cateva surprize frumoase pentru aceasta sarbatoare. Daca stii pe cineva cu acest nume si stim ca este aproape imposibil sa nu cunosti macar o singura persoana, alege sa oferi un cadou inspirat si plin de semnificatie!

Iubim mancarea buna si suntem pofticiosi, de aceea ne place sa ne si rasfatam din cand in cand. O idee buna este sa oferim cadouri dulci Mariilor si Marioarelor din viata noastra. O cutie cu bomboane sau o tableta de ciocolata poate fi un cadou perfect pentru ziua lor.



O cunosti de mult timp si vrei sa ii demonstrezi ca inca mai cauti sa o surprinzi? Daca vrei sa ii oferi un cadou inspirat, o agenda personalizata cu numele ei sau un mesaj este fara doar si poate o alegere perfecta.



Pentru cele mai frumoase amintiri pe care le aveti impreuna, poti sa ii daruiesi o fotografie sau un set de fotografii din cele mai frumoase intalniri sau vacante ale voastre. Tine minte ca momentele traite impreuna sunt cele mai pretioase lucruri pe care le putem adauga in cutia cu amintiri sau in albumele foto.



Fie ca e mama, bunica, sora, matusa, ne putem arata recunostinta fata de ele cu felicitarile personalizate. Felicitarea personalizata de la StarGift are aceasta nota de originalitate prin care poti sa faci o persoana sa se simta speciala, datorita faptului ca o poti personaliza cu fotografii sau mesaje. Accesoriul care completeaza perfect un cadou!



Desi sunt mai putini de Marian, Marcel, sa nu uitam ca si ei isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Marie. Fie ca este sot, iubit, tata, prieten, sef sau verisor putem sa le oferim o bere. Insa nu orice fel de bere, ci una personalizata. Este foarte usor sa o punem in valoare in functie de personalitatea fiecarui destinatar. Aceasta poate fi daruita si printr-un set de 6 beri iar alaturi sa adaugati si un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de bere, un desfacator personalizat.



La multi ani dragi Marii si Mariani si la cat mai multe momente placute, petrecute alaturi de cei dragi! Pentru mai multe cadouri inspirate, ai intreaga categorie aici

Ce se mai cumpără...