Nimic in coș

Vezi ce e nou

Idei inedite de cerere in casatorie
pe 24 aprilie 2023
  • #Ocazii speciale


Cererea in casatorie este cel mai asteptat moment din viata unui cuplu, un moment unic care va ramane mereu in amintire. Promisiunea logodnei este inceputul unei legaturi speciale ce dureaza o viata, de aceea cererea in sine trebuie sa fie una speciala. Daca vrei sa primesti un “DA” raspicat, necesita sa faci cateva cautari, sa fii creativ si sa fii atent sa ascunzi “dovezile” pentru a nu te da de gol!

Iata cateva dintre cele mai romantice si originale idei de cereri in casatorie.

1.    Cererea in casatorie intr-o calatorie

Daca sunteti adeptii calatoriilor, cu siguranta o cerere intr-un cadru natural va fi tot ceea ce a visat, mai ales daca este vorba despre un loc pe care il asteptati sa il vizitati impreuna de multa vreme. Poate fi la un castel medieval, un varf de munte, pe marginea unui lac deosebit sau poate la Paris! Cert este ca trebuie sa fie o priveliste care iti taie respiratia!

2.    Cererea in casatorie la apus, pe plaja
Apusul soarelui este unul din momentele cele mai frumoase din zi, este momentul care semnifica deopotriva sfarsitul si inceputul, momentul regasirii si al linistii sufletesti. Asa cum valurile marii pot fi agitate sau linistite, cum soarele apune si urmeaza sa lumineze a doua zi, asa si relatia voastra va trece la o noua etapa , cand indiferent de bucurii sau obstacole, veti fi impreuna.

3.    Cererea de casatorie de fata cu toti prietenii
Daca stii ca iubitei tale ii plac surprizele inedite, organizeaza o seara cu prietenii unde pe langa jocurile de societate puteti sa asamblati si un puzzle special cu fotografii si mesajul de rigoare. Asigura-te si ca toti prietenii vor avea pregatite telefoanele pentru a surprinde momentul! Ca pont: incarca cateva poze cu prietenii si doar una cu voi doi pentru a nu se prinde prea repede de surpriza.



4.    Cererea in cuibusorul vostru de nebunii

Vrei ca cererea de casatorie sa o traiti numai voi doi? Atunci nu iti ramane decat sa ii faci o surpriza acasa. Poate o cina romantica si o seara speciala in doi? Pregateste totul ca la carte: poti lua o sticla de vin sau vin spumant cu posibilitatea personalizari etichetei cu fotografii impreuna, lumanari parfumate, petale de trandafiri si cateva mini-ciocolatele sau o cutie cu bomboane, care te vor ajuta sa ii adresezi intrebarea si apoi sa va bucurati impreuna de ceva dulce. Sau atunci cand va relaxati pe canapea poti aseza discret o perna, iar ea va descoperi intamplator cuvintele magice de cerere in casatorie pe care cel mai probabil le asteapta de atata vreme. 



Pastreaza cele mai valoroase amintiri cu voi doi intr-o declaratie de dragoste si de ce nu, o cerere in casatorie! Cu tablourile personalizate ai posibilitatea sa ii faci o supriza atunci cand vrei sa ii adresezi marea intrebare, mai ales daca sunteti in spatial vostru intim, totul va fi simplu si numai bun de pus in cui!



5.    Cererea prin cantec in varianta digitala
Daca ai voce sau stii sa canti la chitara, ii poti darui o rama foto cu posibilitatea scanarii unui cod QR, unde poti incarca un link cu inregistrarea cantecului pe care l-ai creat special pentru ea si la sfarsit un monolog despre ceea ce simti cu adevarat de cand sunteti impreuna. Cadoul te va ajuta sa iti exprimi mai usor sentimentele si te vei bucura din plin de emotia pe care o vei transmite ei. Aseaza-i mainile in palmele tale si promite-i iubire pentru totdeauna!



Pentru ca stii ca femeile viseaza la cele mai romantice moduri de cerere in casatorie trebuie sa tii cont ca acesta trebuie sa va reprezinte, sa va placa amandurora, sa fii romantic atat cat poti fi tu, fara sa fortezi nimic. Iti mai aduci aminte locul primei intalniri? Ori locul vostru din parc sau destinatia unde isi doreste sa ajunga inca din copilarie? Toate acestea sunt o mina de aur pentru momentul cererii care va fi deveni o amintire vesnica!

















Ce se mai cumpără...