Halbe de bere personalizate cu doar 19,5 lei ➡️ descoperă

Nimic in coș

Vezi ce e nou

De ce cadouri personalizate?
pe 30 mai 2022
  • #Semnificatia cadourilor

De multe ori nu stim ce cadou sa luam persoanelor apropiate. Intalnim mereu raspunsul: are de toate, nu are nevoie de nimic! Este greu sa te decizi ce cadouri sa oferi celor dragi iar cu fiecare an parca trebuie sa nascocim noi idei de cadouri. Daca si tie ti se pare o decizie grea, noi iti venim in ajutor!

Ce au cadourile personalizate in plus fata de celelalte?

Prin oferirea unui cadou personalizat vorbim despre oferirea unuia unic, care poate fi adaptat foarte usor anumitor temanici, personalitatea destinatarului, pasiuni, domenii de interes comun, meserii etc.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa daruim cadouri personalizate?

•    Merg direct la suflet
•    Isi va aminti mereu de tine
•    Sunt potrivite indiferent de varsta, ocupatie sau relatie
•    Sunt accesibile (dar mai valoroase decat lucrurile scumpe)
•    Te pot ajuta sa-i arati fara cuvinte cat de mult inseamna pentru tine
•    Sunt trainice!
•    Pot fi super haioase
•    Transmit subtil sau nu ce inseamna pentru tine

Cui poţi dărui un cadou personalizat?  

Cadourile personalizate pot fi oferite oricui, indiferent de varsta, de la copii, parinti, bunici, nasi, verisori, ce mai tot familionul dar si in afara ei. Ceea ce fac deosebite aceste cadouri este valoarea emotioanala pe care o au, aceste emotii sunt starnite din ideea din spatele cadoului. Poti alege o agenda personalizata cu nume si o fotografie din vacanta, pentru un pasionat de calatorii. Poti crea un tocator din sticla, o placa de ardezie si o lingura de lemn pentru cineva pasionat in bucatarie ori o cana pentru cel mai bun sef si asa primesti si o bila alba!


Pentru ce ocazie este potrivit să oferi un cadou personalizat? 

Un cadou personalizat te poate salva din multe situatii. Sunt potrivite pentru aniversari, majorate, nunti, botez, cerere nasi, premieri sau chiar evenimente corporate. Poti alege, de exemplu, o medalie pentru campionii unei echipe de sport sau o cutie si doua sticle de vin pentru a le cere celor mai buni prieteni sa devina nasi. La petreceri sau evenimente importante poti personaliza foarte usor vinuri spumante sau ornamente din sticla, drept marturii.


Cum personalizezi un cadou?

Poti alege orice cadou si sa adaugi un card sau felicitare cu un mesaj haios sau emotionant. Dar acest lucru necesita sa iei magazinele la pas si sa pierzi timp si poate ca nici nu o gasesti un cadou care sa transmita mesajul dorit. Ca sa eviti acest aspect, plaseaza o comanda online. intra pe site-ul nostru si alege cadoul potrivit. In functie de modelul ales si poti personaliza cu text sau fotografii. Nu uita sa folosesti butonul de personalizeaza/previzualizare pentru a vedea cum o sa arate modelul tau si gata! In maxim 3 zile lucratoare, cadoul ajunge la tine! Sau daca vrei sa faci o surpriza, poti alege optiunea sa ne transmiti direct adresa sarbatoritului si cadoul va fi livrat direct la el acasa! Este atat de simplu!

Inca nu te-am convins de un cadou personalizat? Ok, atunci poti da fuga la mall dupa un tricou de la Z***. Nici nu va sti de la cine l-a primit…

La un click dinstanta ai un singur magazin pentru a putea lua toate cadourile de care ai nevoie. Enjoy!



Ce se mai cumpără...